Къде в Бургас? Тема 64

• 39 676
  • 788
  •   2
Отговори
# 150
Къде точно до Флората? Днес ще пробвам препоръката по пътя за Маринка, така и така ходим за мляко до Ново Паничарево, та да ги съчетаем ✌️
До супермаркет Флора, който е нагоре по улицата. Точно преди него, на едно като островче бяха сложени кашони, виждат се отдалеч.

# 151
Здравейте! Спешно ми трябва качествен и професионален зъболекар, който да работи по НЗОК. 2 части от плобмата ми вече паднаха, още малко и ще стане сериозен проблем. Да мога да отида при него юли-август

# 152
Добър уролог в Бургас?

# 153
Здравейте! Спешно ми трябва качествен и професионален зъболекар, който да работи по НЗОК.
Балева. На дъщеря ми преди десетина години й се отчупи връхчето на предния зъб. Два пъти я водих да й го лепят и полират при моя зъболекар,и двата пъти се отлепяше и падаше. Накрая мъжът ми я заведе при Балева. До чукам на дърво,още си е цял,не е мръднал. На мъжа ми му спаси зъб,който никой не искаше да лекува. Беше целият в пломба,която падна и остана една тънка стена от него. Тя го доизгради и все още си го ползва мъжа ми Simple Smile Преди работеше със здравната каса,не сме я посещавали скоро.
Кабинетът й е зад Новата поща,в един блок.

# 154
  • Бургас
Може ли номер на блок за ориентир да ми кажете в Меден рудник за зеленчуковото магазинче. Благодаря !
Мисля, че BillieCross говори за магазинчето, което е срещу бл.457.

# 155
Здравейте, задавам си въпроса тук, защото във здравния форум няма отговори. Какво Ви е мнението за Лъчетерапията в КОЦ Бургас? Добра ли е апаратутата? Кой лъчетерапевт бихте препоръчали и кой не?

# 156
За мед: преди два дни открих тази фирма
https://honeyfarmzani.domashniprodukti.com/?fbclid=IwQ0xDSwLM25F … A0q_BblH06O2lxE-w
Търсех акациев мед. Надълго и нашироко си поговорих с момчето по телефона. Освен акациев още два вида изважда. Не ми изпрати в тенекия и по-добре. Изпрати ми ги по Спиди- много добре бяха опаковани.
Медът е супер.
От две-три години купувахме мед от едно момиче в Казанлък, но миналата и тази не изважда акациев и затова потърсих друг производител.
Доволни сме.

# 157
Аз бих се доверила на производителя в Казанлък. За мен всеки предлаган акациев мед тази година е много съмнителен. Когато цъфтяха акациите тази година, температурите бяха много ниски и нямаше нектар.  В най-добрия случай ще е смесен с други растения. Не че няма да е чист и вкусен мед, но просто едва ли е 100% акация. Нещо като черешите тази година.
Освен това още е рано за вадене на мед. За да има хубави качества, медът трябва да узрее. Тези, които продават рано, са големите ферми, които търсят търговски обороти и го вадят бързо, за да събират нова реколта.

# 158
Не знам, момичето от Казанлък каза, че поради лични причини все още не е извадила меда и той вероятно се е смесил с липа.
Предишните години средата на юни, най -късно началото на юли ни го изпращаше. Така, че по това дали е трябвало и кога да се извади меда, не мога да съдя дали е качествен или не. По вкусови качества / запазили сме заради децата 2-3 буркана акациев/ двата са напълно еднакви.
И аз притеснено очаквах какво ще получа, че взехме по-голямо количество.
Мъжът ми, като човек, вадил преди години мед с баща си, отсече, че е истински мед.

# 159
До сега ползвах Килимарника за пране на килими, сега обаче не мога да се свържа.
Препоръки за фирма за пране на бели килими ?

Преди ползвах  Ди -йор 2. Сега ползвам Белина Еко. И от двете фирми съм  доволна.

# 160
МОЛЯ за отзиви за зъболекар Албена Ризова. Спешно е

# 161
Защо се трият коментари в групата? Имах въпрос преди около 3 седмици, много полезна информация ми дадохте. Сега влязох за справка да прочета и ги няма?!!!

# 162
Castiella  не мисля, че нещо е изтрито. За този пост ли говориш https://bg-mam.ma/p/1774052/49846844 ?

# 163
Да, благодаря ти! Няколко пъти прерових темата преди да пиша, какво може да е станало, за да не ми излезе?!

Castiella  не мисля, че нещо е изтрито. За този пост ли говориш https://bg-mam.ma/p/1774052/49846844 ?

# 164
  • у нас
Да, благодаря ти! Няколко пъти прерових темата преди да пиша, какво може да е станало, за да не ми излезе?!

Може да влезеш в профила си и там да го намериш.

Общи условия

Активация на акаунт