Къде в Бургас? Тема 64

• 8 688
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
МОЛЯ за отзиви за зъболекар Албена Ризова. Спешно е
И аз съм ходила, и детето съм водила - според мен се справи добре. Симпатична е, бързо работи. Вече ние правихме стандартно лечение - пломба, не знам при вас какво е. Спазва си часовете и работи с НЗОК.

# 166
Здравейте, задавам си въпроса тук, защото във здравния форум няма отговори. Какво Ви е мнението за Лъчетерапията в КОЦ Бургас? Добра ли е апаратутата? Кой лъчетерапевт бихте препоръчали и кой не?
Лъчетерапията е като цяло рискова, освен метастазите се облъчват и органите в близост. Но щом се налага. Много жени познавам с рак на гърдата, които се облъчваха в Бургас, доволни са. За д-р Иванова съм чувала много добри отзиви.

# 167
Здравейте, за поредна година издирвам място, от където да си купувам плодове и зеленчуци, без значение квартала, може и в близките села. Търся и читав производител на мед, от когото да купим тенекия с мед.

Здравейте, ако все още търсите вкусен мед, може да опитате от нашия. Съпругът ми е производител. Живеем в Бургас. За хубави плодове и зеленчуци препоръчвам Съдиево, до чешмата, от която можете да си напълните вода.

# 168
Здравейте, къде може да се открие от Вашия мед и къде се намират пчелите?

# 169
Ремонтират ли се машини за газирана вода в Бургас и къде?

# 170
Елби съм купувала от Кауфланд, но вкуса му няма нищо общо с преди за съжаление.
Аз търся препоръка за фирма от която сте доволни за дървени щори.
Абсолютно съгласна , намерих на вилата забравена кофичка с изтекъл срок от 10 месеца. Не се беше надула капачката , абсолютно нищо му нямаше на "млякото " в кофичката . Какво е това мляко което няма да вкисне 10 месеца не знам. Явно и в ЕЛ БИ млякото е сухо , плюс камара стабилизатори и консерванти .

И да попитам  за фирма или майстор , който работи с термокамера за откриване на теч .

# 171
  • Бургас
Да, на сергията на чешмата в Съдиево има много вкусни и качествени продукти. Редовно купуваме от там.
И вода наливаме. От 40 години пием тази вода.

# 172
Здравейте ,  трябват ми повечко малини -3,4 кг . , а никъде  не намирам из магазините . Само в чашки се продават.

# 173
Не се продават само в чашки. Питайте, в който и магазин да е, никой няма да откаже да Ви продаде цели касетки. Ако нямат такова количество, можете да си поръчате, и на следващия ден, да Ви заредят от борсата.

# 174
До спирка " Акве Калиде" в Изгрев ( тази, която е до Лидл и Кауфланд) има две сергии за зеленчуци. Единият мъж продава само малини. Килото май беше 20 лв. Преди купувах и от магазина до църквата в Изгрев, но скоро не съм минавала оттам.

# 175
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ресторант в Бургас с жива музика в петък вечер и хубава храна.

# 176
La Rose de Bogoridi, последно бяхме голяма група и останахме доволни. Живата музика е певец, изпълнява различна по стил музика.

Общи условия

Активация на акаунт