Къде в Бургас? Тема 64

• 24 797
  • 551
  •   1
Отговори
# 540
Проверете в ДКЦ 2, там вадих за капитанско.

# 541
  • Бургас
Медицинското не се ли издава само от личния лекар?

# 542
За шофьорска книжка не. То затова сигурно са такива цените.

# 543
  • Бургас
Е как при личния лекар, нали се минава очен лекар и други специалисти.

# 544
  • у нас
Личният лекар също може да направи очен преглед. Ако обаче има нещо по-сериозно, ще даде направление за специалист.

# 545
  • Fairbanks, Alaska
Зависи от категорията. Ако е за В категория, може и при личния лекар. За професионалните категории-С, СЕ и D ходя в света София.

# 546
Личният лекар също може да направи очен преглед. Ако обаче има нещо по-сериозно, ще даде направление за специалист.
Как личния ще прави очен преглед?? Прави се от офталмолог. Те си имат апаратура и т.н.

# 547
  • Fairbanks, Alaska
Веднъж правих медицинско при личния лекар и ми направи очен преглед-имаше плакат на вратата на кабинета, като е на известно разстояние от кушетката. И казвах буквите и цифрите.

# 548
  • у нас
Веднъж правих медицинско при личния лекар и ми направи очен преглед-имаше плакат на вратата на кабинета, като е на известно разстояние от кушетката. И казвах буквите и цифрите.
Точно.
Как личния ще прави очен преглед?? Прави се от офталмолог. Те си имат апаратура и т.н.
За кат. В не трябва апаратура явно.

# 549
Явно да...не знаех.

# 550
  • Бургас
за В категория личния лекар издава медицинското. Преди 20 дена си вади синът ми.

# 551
Моля да ми препоръчате жена, която да помогне с есенно почистване на апартамент в центъра. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт