„Те, Вълните“ – БНТ сериал, тема №2 - Финал след финала

• 14 057
  • 223
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Мисля си че по принцип промотата са монтирани така,че да ни карат да виждаме и предполагаме неща, които после се оказват по-различни... Все пропускам да коментирам нещо, което доста последователно се прокарва от самото начало, но не знам точно с каква цел - във всеки епизод има сцени между момиченцата и Люба, в които се вижда,че децата са много близки с нея; привързани са; обичат се и като че ли тя ги усеща и разбира по-добре и от майка им. Та в тази посока, може би е логичен паралела между Люба и малката Софи - Люба се очертава като много умела манипулаторка, която на моменти дори може би сама си вярва,  допускам че и племеницата й също ще се окаже малка манипулаторка, харесва й да разиграва възрастните и да наблдава реакциите им. Та не знам нейното ,,Аз също бях там...,, , какво точно означава - видях какво се случи или бях там и действах...

Все си мисля, че Димо не е убиец.

# 76
Аз съм стигнала до трета серия, чакам с нетърпение, вашите коментари, кой е убиецът. На мен предварителното знание за фабулата, не ми разваля удоволствието от сериала.
Но не съм съгласна с коментарите, че семейството е психопатско, или поне според мен се борят с напълно реални проблеми и се стараят да не полудеят.

# 77
И аз видях промото за следващия епизод. Заради него гледах Последният печели Joy

Безинтерсно донякъде и нищо ново. Люба бяга в някаква лодка нанякъде, търсят я по новините. Стефан е профукал парите на Никола на хазарт.

# 78
Промото го има вече на фейсбук страницата на сериала.

# 79
  • Mediterraneo
Не знам защо го гледам, добре, че са само 6 серии, иначе досега да го бях зарязала. Искам да видя докъде могат да стигнат в безсилието си. Надявам се на шокираща развръзка, нямаща нищо общо със сюжета до момента Simple Smile

# 80
Къде мога да гледам 5 епизод? За съжаление го изпуснах.

# 81
  • София
Къде мога да гледам 5 епизод? За съжаление го изпуснах.

https://www.youtube.com/watch?v=7fYwFPKJv7k

# 82
За мен вероятен убиец е Надя. Люба ще я издирват за нещо друго. Просто така са го монтирали за съспенс.

# 83
Не пречи Люба да е натопена от гангстерите, нали полицая явно ги прикрива. Не виждам иначе защо ще я търсят.

# 84
Кога ще излъчват последния епизод? Аз не гледам телевизия вече 11 години и сериалите ги следя он лайн, но този го чакам с нетърпение. Страхотен е, женски. Не разбирам как може да отнася критики. Това, за мен е най-добрият сериал, който съм гледала след "Изгубени", който гледах пред 11 години. Може би мнението ми не е меродавно, защото едва от скоро започвам да намирам време за сериали, но съм много впечатлена и то точно защото е супер реалистично направен. Много по-добър е като емоционални внушения от "Майките", който гледах до преди две седмици. Може би защото действието се развива в настоящето и изцяло съответства в духа на времето, в което живеем. При "Майките" реалността е от преди 20 години, а животът много се промени от тогава до сега.
Фаворит за убиец ми е -Никола, евентуално като следващ заподозрян ми е Надя.
Детето напълно го изключвам като убиец, сцената в която убиваше птичето, показваше нейния начин да се справи със смъртта на баща си.

# 85
  • Галифрей
Днес ще е финала

# 86
И аз мисля, че Люба е натопена от таджиците. Нали бащата каза, че до утре една от тях ще е обявена за убийца на Стефан.

# 87
# 88
Най накрая да дойде време и за последният епизод . Довечера най после ще разберем кой е убил Стефан . Няма да споменавам кой е убиецът вече , аз съм казала кой подозирам но винаги може и да има обрат . Сто процента са натопили Люба която никога не съм я слагала в списъка на заподозрените както и Димо но да видим .

# 89
Музиката в началото на филма ми харесва адски много. Знаете ли кой е изпълнителят? Хайде приятно гледане! Страхотен ми е сериалът!

Общи условия

Активация на акаунт