Глупава грешка при кандидатстване за подготвителна група в училище

• 1 097
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Да, но към момента на класирането е извършена проверка. И дори да започна сега работа и работодател да ми издаде такава бележка, тя ще е с дата след класирането на което детето беше прието.

# 16
AK47, проверката между заключването и класирането проверява допълнително заявени критерии като например член на семейството с ТЕЛК. А не абсолютно всички критерии.
Останалото декларирано се проверява при записването. На това класиране вероятно ще Ви откажат записване. Имате вариант да участвате на следващо класиране, като междувременно се погрижите да сте с коректни точки.

# 17
Благодаря ! Все пак , мисля да опитам, ако не стане, здраве да е ! 🍀

# 18
  • Beyond the stars
Да, но към момента на класирането е извършена проверка. И дори да започна сега работа и работодател да ми издаде такава бележка, тя ще е с дата след класирането на което детето беше прието.

Не се извършва проверка на всичко, както е обяснила BlyaSSSachka.
Към записването, датата на назначаване в трудовата книжка не може да е 13.05, защото към датата на класирането не сте имали точките, които сте декларирали.
Чакате следващите текущи класирания с реалния си брой точки.

# 19
Или просто попълвайте при първа удобна възможност и после не отразявайте настъпили промени и се пенете, че не можело да се вписват бъдещи факти. То бива глупости, ама такива безсмислици скоро не бях срещала.

Общи условия

Активация на акаунт