МАРТЕНСКИТЕ бебета са вече деца - време на смях, тръшкане и номерца <3 - Тема 4

• 4 434
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, вие излизате ли вечер по заведения с детето.
Питам защото вече не знам аз ли греша или хората около мен...
Снощи излизах с приятелки,те с мъжете си, децата им са 5-6 клас, моето е на 2год и си стои вкъщи с баща си,когато аз излизам или обратното,т.т ние излизаме поотделно с приятели.Заедно излизаме тримата рано и се прибираме към 8
Приятелките ми започват да странят от мен,защото смятат,че аз прекалявам с режима на детето

# 61
Моето дете не стои мирно, дори в стола за хранене се катери върху таблата. На ресторант с него - абсурд. Излизам без него или скоро бяхме на Р.Д. на 1 дете, в  Mr. Pizza, София. Направили са масите на ресторанта до детския кът, та за малко свднах, гледах го през стъклото. Разбира се, ставахме с баща му, че се разрева и искаше после вода, 1 път сам излвзе. Но това беше най-близкото до нормалното ни. Не всички деца са кротки и разбрани и стоят послушно в заведение. Приятелите ти би следвало да те разберат, Mimsd.

# 62
Mimsd, явно са забравили какво е било, когато техните децата са били на 2 г. Blush С моята дъщеря не мога да си представя да сме на заведение на настоящия етап. Тя не стои за миг спокойно. Ще дойде и времето, когато ще са мирни и послушни. А в това детето да има режим няма нищо лошо. Все още са малки децата и така им осигуряваме предвидимост и по-спокойна среда. Лично за моето дете виждам само ползи от това да има режим.

# 63
Абсолютно и аз така смятам, не ми е ок да виждам бебета и малки деца в късните часове по заведенията, или реват или са зомбирани на телефоните,но всеки сам избира. Просто около.мен всички са с големи деца и явно са забравили,да.

# 64
Някои са забравили, а други никога не са поставяли здравословните навици на децата за приоритет. И сестра ми обожава излизанията и смята, че е нормално децата да спят само в количките, дори вечер късно. Аз не бих искала детето ми да се изкривява и да спи в количка (например). Хората са различни, разбиранията - също. Аз лично не бих жертвала комфорта на детето си, за да се харесам на околните. А и аз самата не се чувствам добре и не се отпускам, когато детето ми трябва да спи и е кисело. Не ми допада и да му дам телефон, за да мълчи и да се зомбира.

# 65
Да споделя и аз по темата. Може би трябва да се уточнят разбиранията за излизане с децата вечер. Ние излизаме вечер с девойката, но хапваме и си тръгваме, бонуса ни е, че тя яде доста бавно, та можем и ние да хапнем да си поговорим малко и после се прибираме да си спим, то и аз съм уморена така или иначе и нямам желание да седя до 12-1 по заведения, ако сме си вкъщи на раздумка с приятели и детето си спи в леглото съм ок.

Ако ще ходим с някой, с който ще седим повече време или вечерята е от по-късно като например 20 или след 20 часа, просто преценяваме и може да отиде само един от двамата или да оставим детето на някоя баба, та така.

Сега ще сме на море с приятели без деца и ми е малко притеснено какво как ще мине.

# 66
Хората бързо забравят. Не е в теб проблема.
Ние сме билинедин път на рожден ден на детенце на много близки приятели до към 10ч и един път тримата семейно в едно квартално заведение, но се прибрахме като стана време за лягане на малчо.
 Мои близки роднини си излизаха с ревящо бебе и после се жалваха непрестанно, че детето било лошо 🤮 Ми не, добре си е детето, за мен родителите не са ок.
 Всичко си е въпрос на лина преценка, но поне за мен би трябвало излизането да е приятно за всички. Ако детето няма с какво да се занимава и разваля прекарването на всички присъстващу защо трябва да си го причинявам!?

# 67
Излизаме, няколко пъти през седмицата ходим на вечеря навън, защото не винаги имаме време да готвим вкъщи. Но както някой беше вече писал - хапваме и си тръгваме, преди малката да се качи на стола, масата или главите ни.

Ако въпросът е за нощни заведения. Не, не излизаме. Не ходим по барове и дискотеки с дете на 2 г, този тип са за лица над 18 г.

Когато става дума за вечеря на заведение с по-голяма компания, избираме заведения с бебешки столчета за хранене, площадка за игра или детски кът , и успяваме да построим до 22 ч. Но се съобразявам с малката, като й се доспи си тръгваме, и не се вълнувам от това какво ще кажат хората.

Момичета, вие излизате ли вечер по заведения с детето.

# 68
Привет момичета, идвам с въпрос относно детска възглавница. Моята девойка последните дни започва да има интерес и се чудя каква да купя, някоя мама да е купувала и да има препоръки?

# 69
Моята спи на възглавница от доста време. Нашите са от ИКЕА, бяхме купили преди години 2 по-ниски и две по-високи, аз спя на ниска и когато почна да иска възглавница , просто й дадох едната.

* Не съм купувала специална детска. Тази на която спи е мека, като иска да спи на нея спи, като иска да я гушка в гушка , като иска да й свали калъфката в сваля. Някой път ползва калъфката като чаршаф, с който да се завие, ако другият е в краката й

Привет момичета, идвам с въпрос относно детска възглавница. Моята девойка последните дни започва да има интерес и се чудя каква да купя, някоя мама да е купувала и да има препоръки?

# 70
Аз съм купила малка детска възглавница на lorelli с мемори пяна. Ама моето се мята из леглото като риба на сухо, рядко я нацелва.

# 71
От известно време насам на моята дъщеря съм дала една детска,  съвсем обикновена възглавница. Беше в комплект със завивка. Доста често си я гушка.

# 72
И моята е с такава от скоро(2г.4м)
Най обикновена и супер ниска

От известно време насам на моята дъщеря съм дала една детска,  съвсем обикновена възглавница. Беше в комплект със завивка. Доста често си я гушка.

# 73
Месец и половина без памперс и все още не минава ден без инциденти, всеки ден поне един път е намокрила и/или наакала гащите...

Не мога да повярвам, че за толкова време все още не се е научила да казва.

Страх ме е, че всички усилия, които полагам цяло лято ще отидат по дяволите, като почне ясла м септември. Четох , че при стрес, промяна на средата , може да има регресия при проучването към гърне. А и сигурно ще има деца, които ще са още с памперси и може да поиска да е като другите деца. 😭

# 74
kikli4ka456 кураж, дано нещата се наредят по най-добрият начин.

Моята госпожица също е в някакъв регрес беше спряла нощните напикавания сега пак ги има и през деня като се заиграе и край, трябва аз да 1 подсеща, а тя не иска така и става още по-зле. Та не знам как ще станат нещата, ама се надявам скоро на подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт