“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 234
  • 848
  •   1
Отговори
# 495
Пуснах пак за Вениамин. Доста се потруди през целия сезон, заслужава да спечели. Heart
Другият ми фаворит беше Нико, ама...
Иван няма място сред финалистите.

# 496
  • ту тук, ту там
А на мен ми изписва няма активна анкета и не ми дава да гласувам.

И при мен така беше, с рестарт се оправи.

# 497
Е,сега вече ще гласувам за Иван!
Аман от Михаела!
Така и не разбрах какво му харесвате на Вениамин!?
То не е до това дали го харесваме или не. Искаме да спечели, защото е предаване за имитации и цял сезон неговите имитации най-много се доближаваха до оригинала.

# 498
  • София
Аман от Михаела!

Не всички припадаме по него. Нито е някакъв неземен талант, нито има някакво кой знае какво излъчване, нито всички имитации му се получиха добре. Дори е странно, че постоянно се прави сравнение между него и Зомбори, и Владо. Те са върхове, които той никога няма да достигне. Да, имаше сполучливи имитации, но нищо кой знае какво. А с финала дори сам се закопа.

# 499
  • София
Успях, рестартирах, глас даден за Ванката!

# 500
Мястото ми е близо до малката сцена, на която излизат водещите преди да обявяват изпълнителите . Докарват ги с една количка за голф.
Е няма такова надменно и пренебрежително отношение като на Геро. Гледа отегчено, върти очи е когато някой от публиката се опита да му каже нещо или да се снима с него, се обръща демонстративно на другата страна …
След като гледах Геро преди години при Тото ми стана ясно що за човек е.

# 501
Аман от Михаела!

Не всички припадаме по него. Нито е някакъв неземен талант, нито има някакво кой знае какво излъчване, нито всички имитации му се получиха добре. Дори е странно, че постоянно се прави сравнение между него и Зобори, и Владо. Те са върхове, които той никога няма да достигне. Да, имаше сполучливи имитации, но нищо кой знае какво. А с финала дори сам се закопа.

И аз не харесвам Вениамин.Цитиридис или Дуета трябваше да са там.
Понеже и Михаела не я трая не ми остана друг избор освен Иван!

# 502
Гледам назад, но сериозно ли има предложение за брак? 🙄 Не мислех, че дуетът може да са ми по-дразнещи.

# 503
  • София
Гледам назад, но сериозно ли има предложение за брак? 🙄 Не мислех, че дуетът може да са ми по-дразнещи.

Даже 2 предложения имаше Simple Smile

# 504
  • София
Две предложения.
Обаче ми се стори, че Лашкова хич не искаше да каже "Да", някак се забави с отговора, но нямаше особен избор и така.

# 505
  • Вестерос
За мен тя очакваше и знаеше за предложението

# 506
Сигурно ще взривя аудиторията,но Вениамин не ми хареса в нито един лайф. И като певец не ми харесва 😁 От финалната тройка за Иван гласувах.
Той и Цитиридис бяха най добри този сезон 😃

# 507
  • Другата България
Аман от Михаела!

Не всички припадаме по него. Нито е някакъв неземен талант, нито има някакво кой знае какво излъчване, нито всички имитации му се получиха добре. Дори е странно, че постоянно се прави сравнение между него и Зомбори, и Владо. Те са върхове, които той никога няма да достигне. Да, имаше сполучливи имитации, но нищо кой знае какво. А с финала дори сам се закопа.
Мисля, че грешиш.
За сравненията между Вениамин и Зомбори и Владо Михайлов.
Още повече пък постоянно. Няма такова нещо. Реалисти сме все пак, повечето от нас.
Владо Михайлов, както вече писах веднъж, е отделна вселена. Heart За мен е недостижим, но и аз съм много пристрастна. Зомбори е след него.
Вениамин беше непознат за мен преди старта на “Сезона на стадиона“. Понеже нямах  изявен фаворит, се опитах този път да оценявам наистина имитациите. Без пристрастия. Е, неговите бяха най-сполучливи, не всички, но никой нямаше повече от него, подчертавам - говоря за имитации, не изпълнения. Може би Цитиридис само .
Няма излъчване, но се старае, трудолюбив е, тук прибавям все пак и бутона със “случайните“ си песни, които се падаха на всички.
Сега на финала не точно се закопа, просто беше пръв, избра неподходяща песен, това тичане по регламент вероятно също му изигра лоша шега. Но се постара, както всеки от участниците между другото.
Ясно е, че всеки си има пристрастия и любимци, но да сме обективни все пак. Blush

# 508
Май, май Иван ще спечели.
Иначе Геро наистина седи далеч от Зуека, явно не му допада триото.
И да се научат да говорят правилно български, това "Аплодисментиеееее" е ужасно, каруцарско.

# 509
Тази вечер,никой не трябва да е там! Нито водещите,нито журито,нито изпълнителите!
На инат го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт