“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 230
  • 848
  •   1
Отговори
# 510
Предложения за брак в такъв тип предавания с цел повече гласове и по-голям интерес към шоуто са жалки.

Жалко за Иван. Елвис има много по-хубави песни.

# 511
  • София
А, защо, всеки има право да харесва или да не харесва някой участник. Аз не харесвам Иван, не искам той да спечели, но току виж на него дали първото място. Не беше добър имитатор, правеше се на шут, над нещата.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 23:59 от Кара Миа

# 512
Вениамин може да е добро момче, ама е изсмукан от харизма. Ако спечели той ще е един от най-безличните победители в историята на шоуто. Михаела и Ванката имаха къде къде по-запомнящи се представяния.

# 513
Как пък Иван бил най-добър. Ние едно и също предаване сме гледали. Аз съм за Михаела и Вениямин. Абсолютно незаслужено Иван е на финал.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 05:05 от bonbonka6

# 514
  • София
Ако Иван спечели ще е най-голямата гавра в българския ефир и то на живо пред цял стадион. Съвсем за глупаци ни взеха.
И какви са тия реклами, по дяволите, по 20 минути

# 515
Гледах с превъртане. Водещите наистина нещо са без обичайния си ентусиазъм. Даже и шегите нещо не им се получават. Сигурно Халвата им е свил сърмите. И Зуека не е интересен.

# 516
Защо Геро стои отстрани и почти нищо не казва. Странна работа.

# 517
  • SF
Тя изкрещя "1000 пъти да". Сега започваме да им ядем ушите. Не искала да каже "да", но нямало как. Естествено, че са си говорили, че искат да си се женят.

Хайде да видим сега какво става.
Нашите артисти да не замръзнат на тези седалки.

# 518
  • Другата България
Няма шанс Иван да спечели.
Никакъв.

# 519
Е,сега вече ще гласувам за Иван!
Аман от Михаела!
Така и не разбрах какво му харесвате на Вениамин!?

Не всички припадаме по него. Нито е някакъв неземен талант, нито има някакво кой знае какво излъчване, нито всички имитации му се получиха добре. Дори е странно, че постоянно се прави сравнение между него и Зомбори, и Владо. Те са върхове, които той никога няма да достигне. Да, имаше сполучливи имитации, но нищо кой знае какво. А с финала дори сам се закопа.
Никой не припада по Вениамин.  И що да не достигне върхове? Много категорично изказване.
За мен пък Зомбори хич никакъв връх не е. Владо Михайлов е друго нещо, но пък защо трябва да бъде Вениамин като него, а не като себе си?

# 520
  • София
Нико си беше точно на мястото, даже и на по- голям стадион щеше да се справи също толкова блестящо.
Във ФБ има най- много харесвания и то в пъти повече от останалите.
За Михаела масово пишат, че пее като себе си.

# 521
Е, то и Краси Радков спечели сезон …

# 522
Няма шанс Иван да спечели.
Никакъв.
Дано, дано.

# 523
  • София
Ами чела съм сравнения между Вениамин и Зомбори няколко пъти и мисля 1 - 2 пъти беше сравняван с Владо. Не ми се рови назад да търся - такъв спомен имам. А за мен база за сравнение с тях няма. А и ми прави впечатление, че доста хора гласуват за него само заради симпатия или защото Фънки го е скастрил, а не защото изпълнението му в дадения епизод е било наистина толкова добро.

Както и да е - няма нужда да се спори, сезона приключи. Хубав беше, имаше страхотни изпълнения, така че вече е все тая. А и всеки има право да харесва или да не харесва някого Simple Smile

# 524
  • Вестерос
Май няма да има повече капки

Общи условия

Активация на акаунт