“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 228
  • 848
  •   1
Отговори
# 525
  • SF
Той какво всъщност искаше да каже????

# 526
  • София
Дори и като връзкар ще се радвам Ванката да спечели, поне той като не е Нико.

# 527
  • Вестерос
Вениамин във фб има най-много харесвания, после Нико

# 528
Някой да спре логореята на Маги !!! Моля🙏

# 529
  • София
Е,сега вече ще гласувам за Иван!
Аман от Михаела!
Така и не разбрах какво му харесвате на Вениамин!?

Не всички припадаме по него. Нито е някакъв неземен талант, нито има някакво кой знае какво излъчване, нито всички имитации му се получиха добре. Дори е странно, че постоянно се прави сравнение между него и Зомбори, и Владо. Те са върхове, които той никога няма да достигне. Да, имаше сполучливи имитации, но нищо кой знае какво. А с финала дори сам се закопа.
Никой не припада по Вениамин.  И що да не достигне върхове? Много категорично изказване.
За мен пък Зомбори хич никакъв връх не е. Владо Михайлов е друго нещо, но пък защо трябва да бъде Вениамин като него, а не като себе си?

Имам право на мнение и го изразявам открито. Не е задължително да се харесва от всички.

# 530
След фанфарите и фойерверките в стил хепи соц по повод завръщането на Зуека беше време и за една нравствено-поучителна реч в стил партиен конгрес в Народно-демократична република Корея за финал на този хепънинг.

Лошо.

# 531
Само тия излияния липсваха. Не така. Били сме прецедент в света. Те Уембли виждали ли са? А този Кико много несимпатичен…

# 532
  • Вестерос
И за мен Зомбори не беше връх като цяло от всички сезони

# 533
  • София
Ким Чен Ун да си води записки

# 534
  • SF
Някой да спре логореята на Маги !!! Моля🙏

Никой не е в състояние да го направи.

# 535
Може да няма време за шеги и скечове, наблегнали са на изпълненията. Сигурно четат в нета мненията на хората,че им писва от шегите и номерата на водещите. Махнали са и моментите с подготовката при менторите. Дори журито сякаш е излишно.Повече ми прилича на концерт това отколкото на шоу за имитации, същото беше и миналата година. Тази година нямам фаворит, от финалистите не ми харесва Михаела, защото пее като себе си, макар,че тази вечер се справи.

# 536
  • София
Вениамин във фб има най-много харесвания, после Нико

Тиф, вярно, пропуснала съм го.

# 537
Две предложения.
Обаче ми се стори, че Лашкова хич не искаше да каже "Да", някак се забави с отговора, но нямаше особен избор и така.
Глупости! Министерска снаха не всяка става

# 538
Ах,как нямам 👍! Топ коментари,хора😂

# 539
  • България
Пуснах лайфа преди малко и нищо не се случва, сега ще има половин час благодарности. Никой на сцената не е в настроение. Зуека да си беше седял в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт