“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 39 414
  • 838
  •   1
Отговори
# 810
Забавни са до един момент, вече си личи  как се напъват.
Едно време бяха по-добре с тези инсценировки, не прекаляваха.
Сега даже и тия неща превъртам.

# 811
Любопитно ми е, да видя кои са новите участници.

# 812
Май в последния момент ще ги съобщят.
Кога  всъщност започва?

# 813
Преди 2 седмици написаха статия че ще има 14-ти сезон, засега за участник единствено спрягат Евгени Минчев: https://show.blitz.bg/rialiti/evgeni-minchev-na-tayna-sreshta-s- … liza-li-v-kapkite

Както и че Владо Зомбори ще замени Любо Киров в журито:
https://show.blitz.bg/vip/ura-kato-dve-kapki-voda-se-zavrashta-n … t-v-shouto-vlizat

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 18:21 от z_o_

# 814
  • София
Ужас. Само не и Евгени Минчев. Превземки и лигавщини Минчевски не ми се гледат.

# 815
  • София
Евгени Минчев участник? Това няма да го повярвам, докато не го видя. Повече си го представям, като журЕ. Критика не знам как би понесъл, а не съм сигурна, че ще е достатъчно добър, за да няма такава. Мисля, че ще съсипе сезона този човек. Но, може и да ме изненада - да видим.

ЖурЕто си го харесвам - и Фънки, който на моменти искам да удуша, и Хилда, която все е настръхнала, и Веско Маринов, който е страшно дървен и точно това му харесвам. Любо много ще ми липсва - любимец ми е и дано Зомбори го замести дойстойно.

Събота е по-добрия вариант, че това стоене до късно в неделя ми идваше в повече. А и така или иначе никога не успяват да се поберат във времето и все до никое време оставаха.

п.п. Интересно ми е финала къде ще го правят - дали ще се върнат към студиото или ще го пуснат в Арената. За стадиона съм убедена на 99%, че няма да повторят.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 14:54 от Lady Cassiopeia Duval

# 816
  • Буркина Фасо
времето на излъчване е съобразено и с конкурентната ТВ.

# 817
Какво ще дават по бТВ в този ден и час? Трябва да е нещо конкуретно - музикално/танцувално шоу.

# 818
  • Буркина Фасо
може да бягат от неделята заради бТВ. в събота да няма тяхно шоу.
това е вариант.

# 819
Смешките, заяжданията, импровизациите са ми къде, къде по-чакани от самите изпълнения. Даже и има моменти, където нямам търпение да минат, че да дойдат коментарите. Laughing  С Веско Маринов просто уцелиха десятката преди години. Хем е емблематичен певец, хем и е супер мишена за скечове. Зомбори е много готин човек, но не знам до колко ще се впише в панела. Най-вероятно ще е добричкият като Любо, който няма да каже лоша дума за хората.

Иначе това за събота дано не е вярно, защото ще е ужасно нелогично. Най-гледаното нещо в нашият ефир да го забият в трета глуха. Неделя е абсолютно най-добрият ден за Капките.

може да бягат от неделята заради бТВ. в събота да няма тяхно шоу.
това е вариант.

Глупости, Капките е най-гледаното предаване, другите бягат от него, а не обратното. Варианта е да искат да ударят Бригада нов Дом, които бяха в събота миналата пролет и бяха най-силното предаване на бтв. Но те винаги могат да го преместят така или иначе, все пак знаем, че бтв си нареждат програмата след като Нова си направи тяхната. Много лесно ще разместят дните, така че няма смисъл да погубват Капките в събота.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 15:58 от AlPacino

# 820
По принцип им бяха готини шегите, обаче ако за поредна година слушаме Фънки как ги кове, Хилда как “за първи път чува толкова добро изпълнение”, Веско и Рачков какви баджанаци са, простоооо ще счупА тоз тИливизор.
Тези тримата може и да ги ,, пропусна " покрай ушите си, не винаги е едно и също.Но Хилда, която вечно е настръхнала и винаги: такова изпълнение не е чувала досега,ми идва в повече!

# 821
На мен пък това ми е смешно и погледа на Рачков после Joy

# 822
  • SF
Смешките, заяжданията, импровизациите са ми къде, къде по-чакани от самите изпълнения.Даже и има моменти, където нямам търпение да минат, че да дойдат коментарите. Laughing  С Веско Маринов просто уцелиха десятката преди години. Хем е емблематичен певец, хем и е супер мишена за скечове. Зомбори е много готин човек, но не знам до колко ще се впише в панела. Най-вероятно ще е добричкият като Любо, който няма да каже лоша дума за хората.
....
Глупости, Капките е най-гледаното предаване, другите бягат от него, а не обратното. Варианта е да искат да ударят Бригада нов Дом, които бяха в събота миналата пролет и бяха най-силното предаване на бтв. Но те винаги могат да го преместят така или иначе, все пак знаем, че бтв си нареждат програмата след като Нова си направи тяхната. Много лесно ще разместят дните, така че няма смисъл да погубват Капките в събота.

Не си телевизионер и това си личи. Което и предаване да сложат в събота вечер, ще качи рейтинга си само защото хиляди, милион или два милиона семейства ще вечерят пред телевизора. Едни ще вечерят, други ще се карат или ще си ровят в телефоните на фона на което и да било предаване.
Изпускат вървежната тийнейджърска група, които ще се пуснат по клубовете, но така или иначе само десетина процента от тях следят тези предавания редовно.
Предаванията, които сравняваш, са в различен телевизионен жанр и много различни по формат.
Това болднатото показва колко сме различи хората и "чувство за хумор" е много разтегливо понятие.

# 823
Евгени Минчев участник? Това няма да го повярвам, докато не го видя. Повече си го представям, като журЕ. Критика не знам как би понесъл, а не съм сигурна, че ще е достатъчно добър, за да няма такава. Мисля, че ще съсипе сезона този човек. Но, може и да ме изненада - да видим.
И аз си мислех същото за нарцистичната Петя Буюклиева, но някак си преглъщаше критичните коментари.

# 824
Eвгени Минчев пее доста добре, ако не се лъжа. Дали има чувство за хумор, май да. Дали ще му пука за мнението на журЕто, не знам до каква степен. Но, ако е участник, може както и при Звезди да му се падат по-подходящи за него роли и парчета. Може да бъде и интересно. Надали както Иван ни изненада последния сезон, но ще се види. Все още не ми се вярва, че ще участва.

Общи условия

Активация на акаунт