Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 32 570
  • 865
  •   1
Отговори
# 105

Еми Simple Smile, аз пак се включвам с редовния ми въпрос за часовете. Как успя да запишеш в Медрек? Всеки ден проверявам по 2 пъти дали се е освободил час и все нищо... И там ли има ден, в който пускат часовете? За клиниката на Калчев ми казаха, че графикът й излиза на 27-ми.

Много бързо свършват, а излизат за около 10-14 дни само. Понякога няма нови дълго време. Следи всеки ден и гледай за доста напред.

Истината за останалите неща, които си писала е, че дори и двама души да са минали по един и същ път, може да не го възприемат по еднакъв начин. Така сме устроени хората, всеки е различен. Аз за това спрях да споделям пред всеки. Двете ми най-близки приятелки бяха на крачка от инвитро, но в последните дни стана естествено. Братовчед ми мина с жена си по пътя, всеки го приема като нещо нормално. Някои дори не знаят каква е разликата между инсеминация и инвитро, но имат мнение и коментират. Аз лично не съм на ти с темата и не смея много да коментирам. ( като подразбрах какво е къс и дълъг протокол, каква е процедурата за вадене на яйцеклетки и после всичко друго.. малко се бях наплашила. Това страшно много натоварва и физически и психически.)

За това на всички преминали през това и то не веднъж, едно огромно Браво, че и то даже е малко!!

# 106
Момичета, при мен има ново 20. Пуснах малко изследвания и излезе висок инсулин, малко по-високи ТСХ. От многото хапчета - Дуфастон, Фемара, противозачатъчни, определено ми се увеличи апетита, но чак такива резултати... Октомври бях изследвала всичко, беше в норма, даже перфектно. Жлезата ми е гледана на ехограф, беше добре. Надявам се да е инцидентно. Чак за 10 юни имам час за ендокринолог, а направих снощи онлайн консултация.

# 107
Arwen88, надявам се хормоните ти скоро да се нормализират. Нещо предположително казаха ли ти по време на консултацията?

# 108
Arwen88, надявам се хормоните ти скоро да се нормализират. Нещо предположително казаха ли ти по време на консултацията?
Да не ям бяла захар, брашно, газирано, ама и без това не ги консумирам. Може би е станало така от плодовете, много ги обичам и ям на закуска, ама вече няма да е така. Има ли и други момичета като мен, които след толкова препарати е стигнала до такива резултати? Пия Инозитол на прах на гладно сутрин и вечер след 2 часа хранене, мисля, че не би трябвало да е от това.

# 109
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пробвай високопротеинова закуска, плодовете наистина не са добра опция. Две яйца на очи, 1/4 намачкано авокадо със сол, лимон и чери доматчета, 1 филийка пълнозърнест или още по-добре домашен протеинов хляб (например от леща)… Много добре стабилизира кръвната захар такава закуска и оттам хормони и сие…
Също кафето задължително след закуска, а закуската най-късно 20 минути след ставане от сън.

# 110
Пробвай високопротеинова закуска, плодовете наистина не са добра опция. Две яйца на очи, 1/4 намачкано авокадо със сол, лимон и чери доматчета, 1 филийка пълнозърнест или още по-добре домашен протеинов хляб (например от леща)… Много добре стабилизира кръвната захар такава закуска и оттам хормони и сие…
Също кафето задължително след закуска, а закуската най-късно 20 минути след ставане от сън.
Благодаря за инструкциите. Започвам да ги спазвам. Според указанията на Денис след инозитол и  NAC + L arginine може да се яде след час.

# 111
Трябва и аз да си пусна контролно изследване за HOMA-IR, че октомври месец резултатите бяха на границата. Въпрос: има ли значение в кой ден от МЦ се пуска кръв за инсулин?

# 112
Инозитолът помага за инсулина, така че даже би трябвало да подобри нещата. Плодове може да хапваш по малко, но само след хранене, което е било богато на протеин. Банани, грозде, смокини по-добре изключи напълно, картофи и бял ориз също.
Гледай да имаш протеин на всяко хранене, както и полезни мазнини.
И най-важното според мен - спорт и движение Blush

# 113
  • На изток от Ада
Трябва и аз да си пусна контролно изследване за HOMA-IR, че октомври месец резултатите бяха на границата. Въпрос: има ли значение в кой ден от МЦ се пуска кръв за инсулин?
няма значение

# 114
Момичета, има график за Михайлова - нападайте, който има нужда.

# 115
Благодаря, аз веднага захапах! По принцип след първия ми преглед й пуснах резултати по мейл, но не ми отговаря вече над 10 дни. Някой има ли опит с имейл комуникацията с нея? По принцип каза, че не трябва фолол ъп преглед, за да ми назначи терапия спрямо изследванията…

# 116
  • Замък сред облаците
Пусни й подсещане.

# 117
  • На изток от Ада
Фей беше при Михайлова 2 пъти й писа имейл . Около седмица отговоря

# 118
Arwen88, аз съм с дори по-лоши стойности на инсулин (28.8.) - започнах веднага силови тренировки, изключих това онова от менюто и от вчера съм на първа доза Мунджаро… Astonished

# 119
Михайлова понякога отговаря по бавно, пиши и пак, не е нужно да имаш друг час, за да изпише терапия.

Общи условия

Активация на акаунт