Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 31 700
  • 865
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен! Flowers Hibiscus

На някоя мъжа и пил ли е FH pro и по колко капсули , защото на едно място пише по 1 на ден , а на друго по 6?

Успех на всички! Hug

Нани, ММ и аз сме ги пили. Той пиеше по 6 на ден. На нас не ни помогнаха, уж ги водят хубави, но пак не са в оптималното съотношение съставките.
Успех!

# 16
  • Be realistic - plan for a miracle.
За огромно мое съжаление предпоследния път репродуктивния ми каза " че не се бил сещал какво друго може да се изследвало , че в тези изследвания които правех последно всичко е 6+" вдигайки рамене.

Съжалявам, Миракъл Sad Аз съм забравила при кого беше ти, но това, което споделяш ми отключи старото PTSD от д-р Ставрев-баща (голямо "светило" за времето си), който по същия начин ми разпери ръце и вдигна леко рамене след втория неуспешен трансфер при него преди 8 години (бях още в края на 20-те си години), т.е. "Ми не знам що не става." Бяхме изследвали/направили всичко, вкл. ИМСИ тогава поради тежък мъжки фактор с предишния ми партньор и ми връщаше по три ембриона...и нищо.
Още го помня това и споменът ме жегва тегаво.
Относно кой не би правил така не бих могла да дам съвет - по принцип моят лекар е д-р Сенкова и при нея такива неща като "ми де да знам, нямам идея" няма (клиника Неовитро).

# 17
Инферия и Рейв Green Heart

Успех на всички и пак да пожелая да не се фиксираме бебето да стане по определен начин, кексът може да не е топ 1 на кексовете в историята на човечеството, може да се наложи и доктори да помогнат, важен е резултата!

# 18
Инферия, честито синьо и лек остатък от бременността!
Добавям и малко напишкани памперси и пожелавам всички дружно да се изнасяте от темата. 
На 23.04 се роди Виктор 💙   Още веднъж благодаря на всички за подкрепата през всичките тези години. Много сте ми на сърце и ще гледам да хвърлям по едно око.
Бъдете здрави и не се отказвайте 🥰

# 19
Ей Мила да сте живи, здрави и щастливи всички вкъщи!!
Добре дошъл на дълго чакан победител Виктор!

# 20
Записвам се и аз в прекрасната тема, с благодарности на rave за труда и оформлението! Heart

Инфериа лек остатък и най-прекрасния финал! Flowers Four Leaf Clover

Mila101 добре дошъл на малкия Виктор, да ви е здрав и щастлив! Blue Heart

При мен няма нищо ново, този месец ще пропусна прегледите и ще се оставим на течението. Чета Ви всеки дени стискам палци на всички!

# 21
Miracle, aз препоръчвам Калчев за консултация. Не прави инвитро, но прави подготовки за трансфер. Добър диагностик е. Има страхотна апаратура. Специалист е по матката като анатомия и микробиом. Ще има отговор на въпроса има ли нужда от ЦС или хистероскопия или биопсии. Освен това работи заедно със специалисти в имунологията и тромбофилията. Прави анализ на кръвоснабдяване в яйчниците и потенциал за добри яйцеклетки.

Предполагам и самият той може да препоръча някой, с когото работи, за инвитро опити. Лично моята препоръка е Турция, но знам, че не е за всеки.

# 22
  • София
последно знам, че Калчев препращаше към клиника Малинов за инвитро

# 23
  • Be realistic - plan for a miracle.
И в Турция праща също.

# 24
  • 🌊
Снимката ми мина, боли си, но поне е за кратко. Чакам кротко да спре кървенето.
На първо четене тръбите са проходими, матката е нормална, но леко вдясно (успокоиха, че не е пречка), притеснява ме леко, че дясната тръба изгледаше по-голяма, но ще говоря допълнително с лекаря на официалното разчитане.

Иначе ни похвалиха, че сме подготвени със всички изследвания и информация, но няма как да знаят колко хора преди това са пробвали да ме спрат с "ох, ама ти защо се занимаваш с 1000 изследвания  глупости, мисли позитивно и ще стане", че дори от самите гинеколози.

# 25
Благодарности на Рейв за новата тема и на Инферия за орисването. Лек остатък от бременността Blue Heart !

Миракъл, ще ти кажа на мен Калчев какво ми каза, като се усъмни за хидросалпингс. Взехме ендометриална биопсия и каза, че ако лактобацилите са под 50% ще мислим в посока хидросалпингс. Защото явно тази токсична течност разбърква флората и фауната.
Иначе по въпроса за цветната снимка, аз писах и в предната тема, но моята докторка в Надежда иска да повторим цветната снимка 12 месеца след първата, защото едната ми тръба пропусна трудно миналата година. Та чакам да дойде цикълът другата седмица и да звъня да запазвам час. Ако извадя чиста микробиология, разбира се.

Чебурашка, и моята дясна тръба Калчев хич не я хареса, колко е голяма и не прилича на нищо, ама няма какво да се направи. Браво, че си издържала без упойка.

# 26
Запис и от мен, рейв, благодаря, прекрасно оформена тема както всеки път.
Инферия, честито синичко, лек остатък пожелавам!
Еми, съжалявам много за неуспеха. Стискам палци скоро да откриеш твоя лекар и да постигнете успех!

Аз минах преглед и на 9-и ден. Все още нищо не е тръгнало. Започвам 5х2 кломифен и после пак преглед.

# 27
Здравейте, прекрасни,

Запис и от мен, за пръв път се включвам, следя темите от известно време.
Да си разкажа по-сбитичко историята - ж 31г, правим опити с м 29г вече 2 пълни години - без никакъв успех, т.е. не сме засичали бременност досега изобщо.

Изкарахме цяла година опити естествено, насочихме се към репродуктивен - веднага заключи мъжки фактор след една спермограма, която все си мисля, че не беше никак лоша (7% морфология, съвсеeeм малко по-слаба подвижност). Започнахме с инсеминации, спермограмата още при първото инсе беше супер - още по-добра морфология, подвижност, количество, концентрация - нормозооспермия. От друга страна, за инсеминациите изобщо не ми поискаха цветна снимка, та малко се усъмних. 
Потърсих друго мнение - от там на УЗД възкликнаха "какви инсеминации, ти имаш полип!" и се започна безкрайното ходене по лекари за второ, трето, пето мнение. Преди това нито на АГ профилактики, нито при репродуктивния са ми споменавали нещо за полипи.
Отстранихме ги (оказаха се 2), успех все още няма. Те наскоро са премахнати, де, не очаквам чудеса - а и ЦС тепърва ме чака. Междувременно изтече още 1 годинка.

От последните изследвания ми излязоха завишени NK клетки. Тепърва търся как да се справя с това, и се радвам, че в различните теми има толкова много информация и толкова отзивчиви хора!

Пожелавам на всички успех в борбата, и нека чуваме повече добри новини. Hearts

# 28
Успех, Чънки.

Но все пак умът не ми го побира какви инсеминации без цветна снимка…

# 29
Firebird26 Благодаря!
Е, какви - "преценил съм, че всичко ти е наред и не виждам необходимост от ЦС"

Не ми се иска да споменавам имена, нито да злословя. Много пъти е казано - не трябва да взимаме за чиста монета всичко, което ни се казва от специалисти, за да не си губим времето да правим едно и също в очакване на различен резултат. Wink

Общи условия

Активация на акаунт