Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 32 066
  • 865
  •   1
Отговори
# 30
Rave Yellow Heart

Inferiya, спокойни следващи месеци! Simple Smile

# 31
Според мен пък е редно да се спомене. Аз не бих искала да се поверя в ръцете на лекар, който на око някак си преценява, че тръбите не са запушени и прави инсеминации.

Аниго, как вървят нещата при теб? Всичко наред ли е?

# 32
Firebird, да. Видя се само сак, но то е и много рано за друго. Другата седмица пак на преглед.

# 33
Записвам се, пропускаща месеца. Още си имам кървене след загубата. Имам час при АГ вдругиден, надявам се да спре утре и да не ходя, че не ми се обяснява какво и що и не ми се ще да ме човъркат, но да видим.

nasito8988, как са нещата при теб?

# 34
  • На изток от Ада
Много мило че питаш,  бля бля !
Бивам , пия лекарстната почивам.

Инферия лек остатък!

# 35
Аз за съжаление се разписвам с Ц от тази сутрин... мрън! 😑

# 36
rave, благодаря за темата. Инферия, леки оставащи месеци!
На мен ми изписаха Макмирор заради Фемофлора, а втората урокултура на ММ излезе чиста 🤔 Чакам си кротко цикъла, който този месец премина критичната граница от 25 дни (юххуу) и вероятно поне до края на юли ще сме пас с опитите, заради командировки. Но ще надничам и ви стискам палци 🤞🤞
Наси, другата седмица ли си на преглед?

# 37
Момичета,  минавам да ви поръся с растящо ЧХГ.

Последният ми коментар в групата беше че бяхме отписали месеца, но ни изненада, тъй че искрено от сърце ви пожелавам скоро да сменяте по 100 памперса на ден! 🤗

# 38
  • На изток от Ада
Syringa да в четвъртък.
Аз записах и за Матев.

Белив съжалявам !

# 39
Еййй, честито на бременните момичета!
Наси, лежи повече, четох, че си имала кървене, и аз бях така в началото. Леко да мине.

Инферия, много се радвам, че чакате момченце! Да мине по мед и масло и да е здрав, а ти-също.

LasTShaDe- честито и на теб, вашето чудо се е случило Simple Smile

Ето предложения за следващата тема:

1. Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама!
2. Коктейли, смях и море, лятото бебе ще ни донесе!
3. Най-топлият сезон носи най-чаканата новина

# 40
  • На изток от Ада
So close благодаря!  Да лежа доста!
LasTShaDe, честито!

# 41
Наси, как е сега положението? Имаш ли още кървене? Какво приемаш?

Предложение за новата тема:
"Обичам лято и море, но мечтая в мен бебе да расте!"

# 42
  • На изток от Ада
Нямам.
Ами но шпа 3×1, утрогестан 2×2 и дуфастон 3 ×1

# 43
Наси, утре си при един АГ, а при Матев друг ден ли? Не съм пуснала палците за теб и се надявам, да влизаш само с добри новини.
Белийв, нов цикъл, нов късмет. Аз и на цикъл се радвам, и преди съм казвала, но най-ми е мъчителен 8 дневния период на чакане на цикъл, след като съм направила вече 5-6 теста и знам, че бременност няма. Не знам на какво се дължи тази безнадеждност, която ме обзема, но не мога да я контролирам и по физиономията ми даже си личи колко съм мрачна и унила.
Сигурно усетихте, че сега съм в този период. Другата седмица покрай 24 май ще ходим на почивка, но и това не ме радва.

Кенди, Ванила, липсва ми участието ви. Моля ви, не спирайте да пишете. Мисля ви и двете, чудя се на Ванила, дали не е излязла хистологията и Кенди, дали няма да започва нова стимулация скоро.
Среднощно слънце, хайде да тръгват вече тези фоликули, дано кломифенът ги събуди, ако правилно съм запомнила.
Ани, радвам се, че така бързо те вместиха навсякъде в МЦ д-р Калчев и ти стискам палци всички тези доктори със съвместни усилия да ти помогнат следващото ти забременяване да е до финал.

# 44
  • На изток от Ада
Всъщност на 22 , тирамису.
Матев по -нататък

Общи условия

Активация на акаунт