Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 31 691
  • 865
  •   1
Отговори
# 75
  • Ст Загора
То и аз имах ден два зацапване ппи мц. на 28 дни си беше ...

# 76
Привет, записвам се за темичката и аз Hug
Честито на момичетата с положителни тестове Heart
Дано всичко е наред и пухкави бебчета на финала Simple Smile

При мен мина ендометриалната биопсия при Калчев и чакам резултатите.
Гадничко си беше и болеше Neutral Face. Днес е 5-ти ден и още имам кафяво зацапване и понякога кръв, също и леки болки в корема. Звънях в клиниката и казаха, че било нормално.
Излезе и спермограмата на Мм  която с триста зора пусна. Резултата е морфология по Крюгер 4,5 %, което май не е много добре…Другата седмица си чакам цикъла и след това продължаваме с опитите. Нямам голяма надежда много лесно се отказвам по принцип и усещам, че скоро ще дойде този момент.

# 77
Привет, момичета и поздравления на виделите щастливите две чертички! Желая от сърце пухкав финал!

Аз се разписвам с отрицателен кръвен тест 2 дни преди цикъл след предложената от Калчев стимулация с Кломифен и тригер, на фона на което направих 6 фоликула, така че очевидно проблемът е имплантационен... Та, в момента съм с порядъчно потънали гемии и само се надявам да не е останал някой задържан фоликул, който да опропасти стартирането на ин витро (което всъщност беше и планът, ако и този цикъл е неуспешен).  

П.п. малко започвам да се съмнявам в тия тръби, макар че и Калчев и други лекари са казвали, че макар да са нагънати пропускали добре. Дали въпреки пропускането това не е проблем?

На ръба съм на някакво отчаяние вече, честно казано...😩

# 78
Блубери, 6 фоликула, направо ме разби! Супер резултат от стимулация само с хапчета. Ти си била готова за пункция, че щеше и да имаш повече яснота, на кой етап нещата не се получават.
И аз се надявах прекалено много след стимулацията ми с кломифен, казвах си, че все едно може да се хване, но уви, пълна греда.
Сайлънс, честно казано, не те разбирам. Ако моя приятел имаше морфология 4,5% щях да вдигна банкет, а ти си тръгнала да се отказваш. Нали от 4% нагоре всичко е в норма?

# 79
Блубери, 6 фоликула, направо ме разби! Супер резултат от стимулация само с хапчета. Ти си била готова за пункция, че щеше и да имаш повече яснота, на кой етап нещата не се получават.
И аз се надявах прекалено много след стимулацията ми с кломифен, казвах си, че все едно може да се хване, но уви, пълна греда.
Сайлънс, честно казано, не те разбирам. Ако моя приятел имаше морфология 4,5% щях да вдигна банкет, а ти си тръгнала да се отказваш. Нали от 4% нагоре всичко е в норма?

Ами в референтните стойности за оптимален резултат е посочено от 5 до 14 % т.е при него е много в долна граница, но пък другите неща са Ок. Не знам ще ги покажа на Калчев да видим какво ще каже. Тирамису ти ли беше правила при него цветна снимка ?

# 80
Не,Сайлънс, само микробиом ми направи и стимулация с кломифен. След като не изскочи нищо на микробиома, ми се обадиха по телефона, да ми кажат,че доктора няма какво да направи за мен и да се насочвам към инвитро.
Цветна снимка ще правя сега в Надежда.
А относно спермограмата, сигурна съм, че и Калчев ще ти каже, че е супер.

# 81
Тирамису, да, аз също бях изненадана, но така или иначе идеята беше, ако не стане с кломифена да пристъпим към стимулация за ин витро, така че действаме по този път вече. 🍀

# 82
  • 🌊
Моят преглед мина в четвъртък и съм със смесени чувства относно вниманието, което получих. Не мисля, че беше обърнато достатъчно внимание на хормоните или притесненията ми, един виж беше "айде, голяма работа".  Имаше и някои неща с които бях абсолютно несъгласна.
Може би единственото, което получих като успокоение е, че точно тогава ми е засечена овулацията и по най-бързия начин се прибрах. Надявам се поне този месец да се случи чудото.
Скрит текст:
Но отново ще си огранича социалките, защото се натоварвам. Имам чувството, че всичките ми познати са решили да раждат едновременно и постоянно ми изникват снимки и поздравления, отделно цялото "защо си даваш парите за прегледи и изследвания вместо да отидете на една хубава ексурзия и да стане бебето"... някак поздравления за тези хора при които е проработило, но колко гинекологични или хормонални проблеми са били разрешени с ядене на сладолед в Рим?

# 83
Записвам се и аз, макар че бях планирала да започнем след 1-2 месеца опити.

Скрит текст:
С ММ през две седмици се колебаем дали да започваме опити или да забавим с няколко години. Обаче онзи ден спонтанно ми подметна идеята да опитаме още този месец и аз клъвнах. Беше по време на секс и ми беше трудно да откажа. Grinning Мисля, че сме били близко до овулация, защото имам всички симптоми, че предстои. Не я следя и не мога да съм сигурна обаче. Сега се чудя дали да се пазим следващите дни, ако ни се удаде пак възможност. Искам да мине и този месец, но от друга страна няма чак толкова значение, очевидно, а и надали ще стане от първия път.

Аз си продължавам с опитите да вляза в ритъм с тренировки и хранене и да отслабна малко. Трябваше да си купя витамини тези дни, но не се усетих и си купих обикновени, а не за бременни.

Честито на бременните, леко да мине всичко и до финал. Hug много положителни тестове да донесат слънчевите дни.

# 84
  • Ст Загора
Дано стане чебурашка!

Абе то и аз не харесах аг но щей дам шанс че по жк да я ползвам.
Изпиза акард 150 мг , без да види изследванията .  Питам що заради абортите
...Викам ми не е ли опасно да не прокървя,  можело,  но по- добре да прокърва отколкото да направя аборт.
С асе  хетеро съм само.

# 85
Наси направи си консултация с хематолог. Аз макар да имах, послушах аг и не започнах в началото с фракси, а пих само хапчета (че и 2 на ден) и една вечер получих страшен кръвоизлив и стигнах до болница.
Парен каша духа

# 86
  • Ст Загора
Благодаря flow.
 Тя също изписа ащард 150 мг което са 2 таблетки . Не смея да ги пия .
Имам б с ап и нмх през ден (терапия на Русев) имах и хематом.
Ще обсъдя това с Матев , може би хематолог .

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 14:55 от nasito8988

# 87
Момичета, минавам да дам ъпдейт и аз и да помоля за стиснати палци. 15 ден от МЦ и след 5 дни кломифен, 2 фоликула по 13 мм вляво. Вдсяно е в хибернация. В сряда ме викат пак да преценим как се движа и евентуална пункция някога скоро. Аз мисля че сряда е рано, но да се презастраховаме да не тръгнат рязко.
Наси, чакаме те с добри новини скоро! Аз също вече не бих слушала АГ за хематология.
Чебурашка, нормално е, и при мен е така, навсякъде бебета, погачи, но няма как, такъв е живота.
Тирамису, mommy, Silance успех, момичета!

# 88
  • Be realistic - plan for a miracle.
Успех, Слънце!
Винаги се презастраховат с проследяването преди пункция, което според мен е добър знак. Надявам се да си спокойна Yellow Heart

# 89
Слънце, успех!

И аз очаквам сряда, тъй като трябва да отида на преглед след 5 дни прием на летрозол. Точно тогава ще са 12 дни от МЦ. През цялото това време усещам лек дискомфорт в долната част на корема и се надявам, че това е знак, че яйчниците работят както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт