Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 31 678
  • 865
  •   1
Отговори
# 60
Не са .
Тя в надежда не я погледна даже.
Станулов каза че е ок Днк фрагментазеята. И не може да се направи още.
Пи фертил ейд 1 оп, бабини зъби , омега 3 чат пат и ресверитол...
Отделно пие лекарства за сърцето които едно от тях не е ок за сг...
Ето това потвърждава, че когато е писано, става и е Божа работа! ❤
Кога си при Матев?

# 61
  • Ст Загора
В началото на юни.

# 62
Цопвам и аз в темата! Много благодаря на рейв за хубавото ни местенце, а на Инферия пожелавам да няма абсолютно никакви притеснения до края и всичко да приключи вълшебно!
Миракъл, съжалявам за развоя при теб! Всичко с лекарите е супер индивидуално, аз лично не знам каква препоръка да дам.
Наси, супер много се радвам, че си записала за втори лекар, аз продължавам да твърдя, че трябваше по-скоро да те викнат, ама то пък взе, че си дойде и 22-ри. Много, много стиснати палци ❤
Soulshock, колко е висок този инсулин? Ако имаш само едно измерване, не е лошо да видиш поне още веднъж дали е така висок. Той влияе на качеството на яйцеклетките, но с повечко спорт и по-малко въглехидрати може да се вкара в релси.

# 63
Дудъл, 28.8 беше на последното изследване. Преди обяд точно бях на лекар и ме успокои, че с тренировки и хранителен режим бързо ще се върна в играта + една инжекция, но ще се прежаля и ще я купувам утре. Вземете тия 500 лева от измъчената ми душица Grinning

# 64
Ще се включа в новата тема отново с чакане… 3 месеца след аборта, 5 месеца чаках да преборим Кандидата и Гарднерелата, а сега ново чакане заради този висок инсулин. Утре най-накрая съм на лекар вече след като миналата седмица буквално ми затръшнаха вратата под носа и ми казаха, че приключили с прегледите по ЗК (въпреки че имах час)…
Направо ми омръзна да се пазим вече и да гледам как минава времето без дори да правим някакви опити. Confused
Моля да споделите с какво излекувахте гарднерела. 5 месеца вече какво ли не пих и като спра да пия, след 5 дни е на лице
Силно течение и възпаление.
Партньора се лекува също. 
Плазми и всички полово предавани нямаме
Само гарднерела у коки
Моля за съвет

# 65
Момичета днес 7 - ми ден от цикъл бях на преглед измериха 19мм фоликул явно овулацията ще ми е ранна тоя месец , но тия стойности не са ли ниски на лх и едтрадиол за пред овулация?

# 66
Според мен, те просто все още преди пиковите стойности и показват, че овулацията още не е настъпила.

П.С. А за LHто знам, че при някои жени и случаи може рязко да се повдигне.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 14:41 от unserwahnsin

# 67
Bella-dona, минах през какви ли не лечения за Гарднерелата - 2 курса с Далацин Ц, Клион Д вагинално и последното вече беше 2 дни с Арилин Рапид.

Забравих да кажа, че съм много благодарна на Мила и Кафе от темата за Микробиологията, които ме побутнаха да търся друго лечение освен първоначално назначеното.

# 68
БелаДона, Гарднерела не съм имала, но Ентерокок - с антибиотици нищо не стана, освен че си избих лактобацилите. Накрая АГ ми каза да пробваме 3 месеца Криспакт и два курса Лактажин. Правих Фемофлор преди няколко седмици и беше ок. Знам, че специално за вагиноза и Гарднерела много препоръчват Криспакт и според мен си заслужава да се пробва. Разбира се, е хубаво първо да се изключи инфекция с Микоплазма и Уреаплазма.

# 69
Разписвам се с цикъл от утре, днес ми прицапва. За първи път от година и повече е на 28 дни, а не на 25. И понеже ще съм пас откъм опити до края на юли, а и Макмирор имам да слагам, мисля другия месец да мина да огледаме фоликулите, има ли ги, няма ли ги. Можете ли да ми препоръчате някой за София? Платено, разбира се, но бих пробвала и през каса, ако успея с направленията. Не е нужно да е репродуктивен...

# 70
БелаДона, Гарднерела не съм имала, но Ентерокок - с антибиотици нищо не стана, освен че си избих лактобацилите. Накрая АГ ми каза да пробваме 3 месеца Криспакт и два курса Лактажин. Правих Фемофлор преди няколко седмици и беше ок. Знам, че специално за вагиноза и Гарднерела много препоръчват Криспакт и според мен си заслужава да се пробва. Разбира се, е хубаво първо да се изключи инфекция с Микоплазма и Уреаплазма.
Благодаря , нямам плазми
Имах преди година след Доксициклин, ги излекувах , но нямам флора от тогава
Вече 5 месеца правя контроли плазми нямам. Благодарение на Cafe от друга тема и д-р Чалова от Селена. Плазмите са минало. Нооооо, тази гарднерела и ешерихи я коли постоянно някъде се връщат.
Какво ли не пробвах. Арилин, клиндавазин, клион д, метронидазол , сега последно Левокса ми показа на АНтибиограма и Гиналгин.  Дано се махне

# 71
  • Замък сред облаците
Вместо запис се отчитам, че и аз съм на вълна възстановяване на лактобацили. След арилина и полижинакса почнах лактажин, че имах 5 останали капсули. Четох и в другата тема където я споменавате по-горе и почнах ударно сутрин вагизан и вечер гинофилус. Имам час за началото на юни да пуснем МБ.
ММ си изпи и той метронидазола. Ама голяма сага беше. Арилин таблетки няма, Флажил няма, по рецепта нямах заместване, ходих за нова рецепта, изписаха българския вариант накрая.

Секса само го миришем 😂😂😂

LastShade, тихичко честито!
Ts.V, аман ит Рамус!

# 72
И при мен така се получава със секса.
Първо през неуспешната бременност изкарах целия февруари със зацапване и ни беше противопоказно, после аборта, първи МЦ ужасен и 10 дневен и после едва 10 чисти дни преди да се почне седмица зацапване и новия МЦ. Уж прегледите ми бяха ок, но хормоните ми яко са се разбутали от медикаментозния.
Като се сетя как като забременях януари се похвалих на мъжа ми, че 9 месеца без МЦ ще са рай, а то какъв ад стана, направо ми е и тъжно и смешно.
Да знаете, че като прочета, че на някоя и е закъснял или прескочил един месец и без бременност направо ви завиждам. Smile

# 73
Да-да, така си мислех и аз доста дълго време, да се маха само тоя цикъл и да се свършва, но в единствения път в живота ми, когато ми е закъснявало по-дълго (малко повече от седмица беше), нямаше никакъв шанс да съм бременна и казвам ти, откачих. Чудех се какво ми има и умирах от притеснение. Тогава заподозрях, че един като остана без цикъл може би ще ми липсва 😂 или може би ще ми липсва това, че съм била по-млада…

Ако не съм бременна, предпочитам да си ми дойде, че иначе много се тормозя…

# 74
Сигурно и аз ще откача ако закъснее без ясна причина, но на цикъл 27 дни, от които 7 М с 3 зацапване преди това всеки месец е доста неприятно. А като се случат и такива аномалии...
Но наистина, всичко е по-добре от ранна менопауза.

Общи условия

Активация на акаунт