Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 31 686
  • 865
  •   1
Отговори
# 45
*тирамису*, благодаря - при сами Калчев съм чак края на август. Вече минах Тончев, чакам генетичните кръвни, края на този месец съм при Михайлова. Много се чудя дали да продължавам опитите от следващия или по-следващия месец, ако имам зелена светлина от Чапанова или да чакам Калчев. Истината обаче е, че се чувствам притисната от времето... В началото на следващата година ставам на 35, а много ми се искаше поне първата бременност да я изкарам преди това.

# 46
ani92_3, кога записа часа за Калчев? На мен ми дадоха чак за края на октомври..

# 47
Ани, карай го стъпка по стъпка и тогава вземайте решенията. А в крайна сметка, ако имате зелена светлина от Чапанова, ще си го усетиш, как да постъпиш. Ти веднага ли забременяваше всеки път?
А за усещането, че няма време, знам, за какво говориш. Но само ще ти кажа, че ми се иска да имах твоето време и да бях и аз на 35г. Така че въпрос на гледна точка е Simple Smile .

# 48
  • Ст Загора
Ани не си много 34 г.
Аз съм на 36 сега . Забременях от 7 м опити.  Като не тагисках мн мм.  Имаме 2месец в дення на о , 3 м в дена на о и следващият и един 2 дни ппеди о , 1м един ден преди о

# 49
Blqblq, за Калчев записах началото на този месец, но някой туко-що си беше отменил и затова взех за август.
Иначе аз забременявам три пъти подред от първия път. Имаше съмнение, че не е добре това и тялото ми допуска всичко без да подбира, но след здравия ембрион теорията отпадна.

# 50
Мрън от мен
Днес реших да пусна още един кръвен и Рамус решиха да ми тестват нервната система с резултат 0.5
Отивам да ми вземат нова проба

# 51
  • Ст Загора
Ремус со кофти

# 52
Ts.V, споко! Рамус наистина обичат да се излагат

# 53
Ще се включа в новата тема отново с чакане… 3 месеца след аборта, 5 месеца чаках да преборим Кандидата и Гарднерелата, а сега ново чакане заради този висок инсулин. Утре най-накрая съм на лекар вече след като миналата седмица буквално ми затръшнаха вратата под носа и ми казаха, че приключили с прегледите по ЗК (въпреки че имах час)…
Направо ми омръзна да се пазим вече и да гледам как минава времето без дори да правим някакви опити. Confused

# 54
  • Ст Загора
Успех утре Соул.
Ани мм е с кофти сг , аз също имам здрав ембрион от геника,  абортивен матепиал

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:33 от nasito8988

# 55
Ts.V, големи идиоти, стискам ти палци! Пусни и прогестерон.

# 56
На моите най-добри приятели вече от Рамус няма да се доверя и за най-обикновената глюкоза. След 10 обаждания, обещания и извинения все пак получих адекватен резултат 241.50 mIU/ml.
Друг е въпроса какво изживях за тези 4 часа в които чаках резултата, нищо че ми бяха обещали за 1 час да го получа.
Поздравих ги до девето коляно.

# 57
Рамус отдавна съм я зачеркнала след сбъркани и/или неверни резултати.

# 58
Много хубави новини валят в темата! Честито на всички!
Наси, много се радвам, че и ти си добре! Във връзка със спермограмата не са ли ви предлагали ИКСИ или само с прием на добавки се подобриха нещата?

# 59
  • Ст Загора
Не са .
Тя в надежда не я погледна даже.
Станулов каза че е ок Днк фрагментазеята. И не може да се направи още.
Пи фертил ейд 1 оп, бабини зъби , омега 3 чат пат и ресверитол...
Отделно пие лекарства за сърцето които едно от тях не е ок за сг...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 20:31 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт