🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 260
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 080
Майката на КоЗара красива?
Ш’ ма Убиджичи!

Алис, пИчиелиш! 👍

# 1 081
  • Sofia
Долу ръцете от Васко! Heart Eyes

Много е готин Васето - същият непукист, със същия кравешки поглед с тез големи комбали като ММ Joy
И със същия дърварски хумор, като ми каже примерно на мен, която имам шило в дупето "Седни малко, че ми се зави свят."

Правя асоциации с ММ и такъв тип мъж дава на жената до себе си една сигурност, спокойствие и са една рядко срещана ценност в трескаво забързания ни свят Two Hearts

Васето не става за предаването, ясно е, и за съжаление, не виждам и подходяща мома за него сред останалите, иначе са си окей момите.

# 1 082
Обаче на Даниела колко неудобно и стана, когато сестра й 3 пъти спомена, че прилича на “турски сериал”. Фейса й се променя за няколко секунди. Най-много си прилича на масата на обяда.  Явно темата й създава дискомфорт някакъв.

Много забавно беше, когато Марто загатваше за баса и за мъжкия кръг. Васил в началото не се усети, но после все да се хили сконфузно.

Понеже не следя темата от начало, каква е тая работа с триъгълника и Даниела? Ще съм много благодарна, ако някой ме светне.

# 1 083
Аз не зная Даниела и сестра ѝ в крайна сметка какъв им е етноса, но може да ѝ е станало неудобно за "турския сериал" и заради Ферай.

# 1 084
Двата пъти Ферай я нямаше. А и досега не съм я виждала да показва емпатия. В главата на Даниела си е само Даниела.

# 1 085
Понеже не следя темата от начало, каква е тая работа с триъгълника и Даниела? Ще съм много благодарна, ако някой ме светне.
Като говори, понякога сключва пръстите си в триъгълник. Обикновено трикче за задържане на интереса, което много популярни личности, презентатори и т.н. ползват.

# 1 086
Интересничко стана накрая. Аз тук се съгласявам с Даниела напълно. И за Косара и за пръстена. Не го виждам като манипулация изобщо, защото то и отстрани се усеща, че е като вълкът и червената шапчица там. Мартин сам си е казвал, че според него приятелство между мъж и жена няма.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 02:08 от RoseofVersailles

# 1 087
Майката на Ферай - такава миличка жена. Изглеждаше супер притеснена, но и супер искрена.

Васил започвам да му съчувствам, че трябва да угажда на всички, а през това време Ферари и Клюкарка се подсмихват, правят физиономии по синхроните и се вглеждат и в най-малкия детайл да му търсят грешка.

Косара явно смята, че съществуват безгрешни хора, страшно уверени, силни и непоклатими, които в нито една ситуация не показват слабост или колебание. И някой такъв човек ще бъде с нея един ден. Твърде много осъжда него, а не гледа реципрочно и себе си под лупа за всички неадекватни моменти, които и тя има.

Ферай - по същия начин. Макар че при нея не мога да разбера на моменти е шеговита, ама в други едно злобно се изразява...

Моето мнение за Васил на този етап е по-скоро неутрално. Не ме е дразнил някога супер сериозно с нещо. Само за една ситуация се сещам.
Но специално това, което навсякъде го бъзикат, че е като робот и не показва толкова емоции в предаването, не го намирам за минус. Но пък и мен хора, които постоянно са в някакви драми и непрекъснато се тръшкат и обясняват за нещо, включително за собствените си емоции и как се чувствали и как ги накарал друг да се чувстват и това нон-стоп - ме натоварват, така че не съм критерий.

Мартин... и него не го разбирам... Защо каза това на майката на Косара... Ако я нямаше тази част с "че била избрала грешния ерген", бих била склонна да го оправдая, че просто вижда очевидното, че с Васил не са един за друг и чистосърдечно го казва на майка й. Но... Мартин и чистосърдечна постъпка просто заради приятелско отношение - не знам, не знам.

Даниела добре се притеснява от годеж с него. Дори и само телевизионен такъв.

# 1 088
Мартин очевидно иска да провали на Васко финала..Иска му се Косара да му откаже и Васко да увисне...Просто не понася някой друг да е по-харесван от него. Това, че Косара не му откликна...не му даде мира докрая...Фокусът някак се измести от него, а той толкова много иска да е център на вниманието.  В същото време, като се замисля, сигурно е просто ход на а продукцията да вкара малко напрежение...
Иначе пък Косара  с цялото ѝ величие дали някога ще срещне достойният...

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 06:02 от friends

# 1 089
Ферай си знае, че няма да бъде избрана и затова бърза да наплюе Васко. Косара не може да преглътне, че Васко се сближи с Ади, защото тя е кралицата и почна и тя да го плюе. Хайде сега сипал си вода преди Ферай и вече генерални заключения колко не става като мъж.

# 1 090
Бррр маските паднаха. Мартин успя за известно време да се престави в добра светлина, дори за кратно ми стана симпатичен. Но си е чист пример по учебник за нарцисистични черти:

- Прекомерна нужда от внимание и възхищение
    - Желание да са в центъра на вниманието
    - Нужда от постоянно одобрение
    - Преувеличаване на уменията и постиженията си (преструват се на по-успешни, на по-талантливи)
    - Изкривяване на фактите за собствената си личност
    - Фантазии за грандиозност с несъответстващи (неправилни) представи за самите себе си
    - Поддържане на убеждението, че са уникални и специални, по-добри от всеки друг
    - Пренебрежение към онези, които считат за по-нискостоящи в социалната или професионалната структура
    - Липса на емпатия
    - Повърхностност в отношенията
    - Честа проява на манипулация и експлоатация
    - Завист към останалите, ревност, недоверие
    - Убеждение, че другите им завиждат
    - Враждебно, арогантно, надменно поведение

https://velizarvangelov.com/nartsisizam/

# 1 091
Козара е отгледана от майка си като уникалната на уникалните, тя цял живот е слушала колко е по-по-най и колко са по-долу останалите. Видя ми се студена жена, високомерна, на срещата с Васил все едно той беше на аудиенция с кралицата за ръката на първородната ‘убавица. Чак ми беше неудобно да го гледам мъж да се черви като ученичка на изпит на дъската пред госпожата. Неприятна ми е тази жена, навява ми усещане за мащехата на Пепеляшка.
Козара си търси всякакви причини да се маха. А когато търсиш - намираш.

Васето се надявам в живия живот да не е такъв и тук това цялото нещо да е сглобка на продукцията. Лично аз изпитвам отвращение от мъже, които зорлем се бутат при жени, които не ги харесват. Нямаш ли самочувствие, брат? Някакво достойнство? Бас ловя, че ако не лежеше на изтривалка в краката на Козарата, а се държеше тежко и на място и не й демонстрираше явно предпочитание, а напротив - дори незаинтересованост, щеше да му е в кърпа вързана. Нищо мъжкарско няма в неговото поведение и това не й харесва на нея. Тя иска мъжът до нея да я води, да е някой едър алфа, може да я бие и ревнува, но да я носи като трофей и да не й позволява да му се качва на главата. Да кара голяма черна кола, да има пари, някой мутрафон или голям бизнесмен. Може зърнар 😁 На него всички недостатъци ще му прости и ще му намери извинение, напр. “той си е чакъв”.

Понеже ми се доспа МарЧин не съм го гледала. Днес ще е.

# 1 092
Жена която толкова се влияе от "мама", няма шанс да има щастлив брак. Имам изключително много близки примери за това. Мъжете не обичат да им се "спускат" идейки, а тъщата точно това прави, набутала се в едни отношения. Представете си, мамата на мъжа ви да се бърка, да й знае устата и т.н. или ще мълчи, или сина й ще е див и щастлив, честно ви казвам. Косара не е в час, с тази мамина обсесия. Да са близки е едно, ама тя е обсебена от майка си. Тя я гледа в устата какво ще й каже. Добре, че не иска нищо да каже. Явно вижда щерката си, на какво дередже е и дори сама й каза са й пусне ръката и да е по-самостоятелна. Такива обсесии са и смешни, освен вредни. Всяко нещо, трябва да е в своите граници. Косара нали "уж била на възраст", що не й личи поведенчески.

Мартин, какво да го коментирам, мъж с интелект, умен и т.н. - няма начин да има махленско поведение, а тук се наблюдава.

Доста скучни езиподи, съгласна съм. Но това е от алчност, за да много епизоди. 🤪 Понеже имат 2 случки и като в индийски сериал, 12 епизода, гонят 1 гълъб от стаята.

# 1 093
  • някъде другаде
Мислех , че снощи ще има церемония и две от момичетата ще си тръгнат и довечера Васил ще избира само от две. Но то Косара ще му върне розата и няма интрига , остава да избере Ади. Към Ферай и Роси той няма симпатии.

# 1 094
Ферайката отдавна трябваше да я няма в предаването. Не знам Васил защо толкова инатливо и даваше рози. Мисля че трябваше по отдавна да разбере какво момиче е. Тя си "хареса" и дойде да се бори за мъж който може да и е баща. Кой мъж би повярвал и взел насериозно, че 20 годишно момиче е дошло чак в Шри Ланка и то в такова предаване да търси любовта. Винаги съм се чудела на такива момичета. Това са зелени момиченца, търсещи да поживеят малко в лукс,  пари и разврат. Още не е узряла за сериозни неща, а и не ги търси според мен. Вятър я вее на бял кон нея. А и да решиш да участваш в такова реалити на 20 години, говори много за мисленето и представите и за живота. Според мен в това предаване не трябва да участват мъже и жени на под 28-29 години.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 07:36 от acpacho

Общи условия

Активация на акаунт