🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 240
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 065
  • На морето!
Даниела нали победи? Нещо не ми се вижда доволна.. Mr. Green

То па една победа...
Трофеят от Тему пратен, на минал през Русия и попил малко алкохолец.
Ще е много готино ако Даниела му бие шута още на последната церемония. Той се стяга за сватба, дълбоко убеден, че изборът е само негов. Тя вече леко отегчена, без конкуренция на другите кикимори МарЧин вее не е интересен, даже е досаден вече, живва само ако ще клюкари с дружките и майките им.
Косара ще се прибере с мама, обзалагам се. Майка й дойде да си я прибере, защото никой там не е достоен за откровеността на щерката с очите.
Васил има ли роднинска връзка с Веско Маринов? Това потене може генетично нещо да се е предало.

Роси милата избягала, за да живее и дивее, те я набутаха в егати статичната роля и за капак майка й пратиха да я довърши.

# 1 066
Косара и късометражните връзки...

# 1 067
  • в сърцето на един мъж...
Още се смея, Васил объркал чинията на тъщата!

И то баш на майката на Роси я дал😂 Да му беше написала бележка на гърба на росината!

А те като ги дадоха, бяха абсолютно еднакви чиниите Simple Smile
Мартин отново се прояви с пълна сила. Даже е пуснал стори в инстаграм да пита защо мислим, че се е срещнал с майката на Косара Simple Smile То е ясно що, да подлее вода на Васил. Много го дразни Васко, много...

# 1 068
Толкова немъжки и мръсни качества у Мартин, че е напълно готов за политик. На тоя да не му настъпиш интереса или да си пó от него...
Вече си мислех, че няма да успее да разкрие цялата си “прелест” до края на формата, ноо.. ш’го обидя🤢 Въпреки, че гледах сезона на ИВ с негово участие и уж трябваше да съм подготвена, днешните му изпълнения ме втрещиха. Злобата му срещу Васил, цялата гадост, която изля срещу него, включително подлия облог, за който го притисна. Толкова гнусно, 40 годишен се предлага за зет на майката на 20-ина годишно момиче в национален ефир. Готова жена била Косара, сбъркала била отбора.. Прясно “влюбеният” Мартин. Божкее!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 01:00 от Не се сърди, човече

# 1 069
  • here and now
Още се смея, Васил объркал чинията на тъщата!

И то баш на майката на Роси я дал😂 Да му беше написала бележка на гърба на росината!

А те като ги дадоха, бяха абсолютно еднакви чиниите Simple Smile
Мартин отново се прояви с пълна сила. Даже е пуснал стори в инстаграм да пита защо мислим, че се е срещнал с майката на Косара Simple Smile То е ясно що, да подлее вода на Васил. Много го дразни Васко, много...
Макак бе? Той закрилникът да спаси младата девойка от най-голямата ѝ грешка... Да тества Даца колко е ревнива...
МарЧине, ти квото и да кажеш пич, ние видяхме достатъчно... Ш'на убидиш ей...

# 1 070
  • в сърцето на един мъж...
Тъй де, да я спаси Simple Smile И ей така между другото вметна той, че е сбъркала отбора Simple Smile

# 1 071
  • # супернатурална #
Изгледах въпросната сценка, Мартин просто е емоционално глупав. Ако го пляскат достатъчно през ръцете, има няяякакъв шанс да се научи. Виждам Даниела с пръчката. Но не знам дали тя се вижда в тази роля.

# 1 072
  • София
Хора, аз съм заспала баш на най-важната част явно от днешния разврат на събитията Grinning, може ли кратко резюме какви ги е дрънкал Марто на Косарина мама? Такова задружно плюене по него досега не съм виждала, даже и в ИВ. Grinning И после какво се сдърпаха с Данка, какви бяха тия "малък пръстен, голям пръстен", които дочух в просъница?

# 1 073
Само аз май не харесвам майката на Козара. Красива? Чак пък…
И аз. И артикулира гадно, по-назад споменаха, че се е бетонирала, може от това да е.

# 1 074
Хора, аз съм заспала баш на най-важната част явно от днешния разврат на събитията Grinning, може ли кратко резюме какви ги е дрънкал Марто на Косарина мама? Такова задружно плюене по него досега не съм виждала, даже и в ИВ. Grinning И после какво се сдърпаха с Данка, какви бяха тия "малък пръстен, голям пръстен", които дочух в просъница?
С две думи: дръпна майката настрани да ѝ обяснява колко е фалшив Васил и как Косара била избрала грешния ерген. 😁

Това за пръстените ще го гледаме в детайли утре, но става въпрос, че Данка се стъписа, че Мартин (евентуално) ще ѝ предложи брак на финала. Мислела си, че може да се разминат без предложение - от там Марто се обиди, че едва ли не тя не била сигурна за тях двамата.

# 1 075
  • София
Много благодаря! Демек Мартин се предлага за кандидат-зет? Ти да видиш... Шило в торба не стои, както се казва.

# 1 076
Нахранил Васил, не съм го гледала още , ама ако е това - браво Марто! Васил си заслужава хранежа дори само защото като влезе много бели птици пяха колко бил най. Селски ерген, ама и селянките го не щат. Другото да, Мартин е дърт коцкар, ама Васил ме дразни повече, защото се прави на нещо друго. Мартин си е боклук открит и отявлен.

# 1 077
Много благодаря! Демек Мартин се предлага за кандидат-зет? Ти да видиш... Шило в торба не стои, както се казва.
Не се предлага - по-скоро искаше да направи сечено на Васил, но за да не е супер очевидно, че е от мъжка злоба, го изкара все едно мнооого му пука за Косара.

# 1 078
  • София
Ясно. Типично за него, ще го засенчва тоя ми ти Васил...

# 1 079
  • София
На мен всички роднинки ми бяха симпатични. Даже майката на Косара не ми се стори проклета, а сдържана и изискваща жена. Майката на Роси - плаха и чувствителна като нея. Сестрите ми допаднаха енергийно Trollface Елеонора има хубава женска енергия, силна и някак нежна едновременно. Така го усетих поне, без да я познавам. Десислава е симпатична също.
 Странно наистина, че се позаседяха повече от нормалното за формата, на тук всичко е различно.
Мартин си се показа в типичната светлина - интригант и подмолна шушумига. Язък му за претенициите. Разбирам Даниела, че се нацупи. Каква му е работата да се бърка в чужди отношения? И нима той чу, като му говореха на него за избранницата му?

Общи условия

Активация на акаунт