🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 240
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 110
Даци не иска годежи. Тук съм съгласна – кой нормален човек ще се сгоди в риалити за няколко месеца. Моля ви – дан са убиждами.
Адриана и Люба са готови от средата на предаването.  Ама те са си типа “гадженце да имам”. Така че не знам дали се водят “нормални”. Но повечето са такива.
Иначе съм съгласна. Даниела хич не й е до годеж с Мартин.

# 1 111
... Отидоха в Шри Ланка да спестят някой лев , да ги лазят мухите, един слънчев ден нямаше , а за красиви гледки и дума да не става.

После ще дочета, но този пост е точно моите мисли- след това предаване през ум не ми минава да посетя Шри Ланка, нищо, ама нищо не ме грабна от гледките, ни плаж, ни природа, ни градове....

# 1 112
Викторчо съвсем го забравихте. Чудя се как успя да баламоса толкоз народ, че въпреки неадекватността си е добро момче. Ако изгледате клипчето с Туджаров и Любомира ще разберете защо го казвам. Къде му изчезна добротата? И дали това не е типично за всеки комплексар. Докато се опитва да постигне целите си да заблуди и наложи контрол е супер,  после изведнъж се превръща в агресор.
Типично е за … Човек, който не харесва момичета Simple Smile
Търсите дълбочина в образ, който няма такава. Кухите, изгубените хора са такива. Техните принципи да измислени от тях си и когато им е изгодно. Кофти последиците от лошото му отглеждане също личат.

# 1 113
На Викторчо какво има да му се помни… Ергенът, от който избягаха всички момичета (освен две). 😁 Дори не ми се коментира, този финал беше ясен.

# 1 114
... Отидоха в Шри Ланка да спестят някой лев , да ги лазят мухите, един слънчев ден нямаше , а за красиви гледки и дума да не става.

После ще дочета, но този пост е точно моите мисли- след това предаване през ум не ми минава да посетя Шри Ланка, нищо, ама нищо не ме грабна от гледките, ни плаж, ни природа, ни градове....
Контрастните цветове изглеждаха много красиво. Има хубави пейзажи. Не е накачурено с дигитални номади туристи като Бали с найлона. По-автентично и тучно изглежда. Имат и доста интересна история. Геноцид за съжаление. Певицата M.I.A. е наполовина от там. Има един подкаст с Candace Owens, в който разказва повече за Шри Ланка и културата.

# 1 115
Не разбрах защо трябва да се сгодяват. Няма как след 2-3 месеца отношения, пък било то и в Ергенът, да се сгодя. Тук Даниела беше права, но поне са напипали точка на конфликт Simple Smile

# 1 116
Викторчо съвсем го забравихте. Чудя се как успя да баламоса толкоз народ, че въпреки неадекватността си е добро момче. Ако изгледате клипчето с Туджаров и Любомира ще разберете защо го казвам. Къде му изчезна добротата? И дали това не е типично за всеки комплексар. Докато се опитва да постигне целите си да заблуди и наложи контрол е супер,  после изведнъж се превръща в агресор.
+1000
Това го видях много отдавна, а особено много лъсна, когато момите се отказаха от него.

# 1 117
Не разбрах защо трябва да се сгодяват. Няма как след 2-3 месеца отношения, пък било то и в Ергенът, да се сгодя. Тук Даниела беше права, но поне са напипали точка на конфликт Simple Smile

Като по Ивайло Петров: “Петре, тази зима ще те оженим!”

# 1 118
Малко изкуствено създаден конфликт - не вярвам Мърчин да бърза да се сгодява също, но ще врътнат един спор за пред зрителите. Завалията какво ли не би направил за още малко екранно време. 😁 Накрая все пак ще ѝ даде пръстен, за да се получи пищен финал, а в София ще си бият шута, защото нито той ще спре да сваля жени, нито тя ще го търпи такъв.

# 1 119
Кое е това клипче на Туджаров и Любомира?Къде мога да му хвърля един поглед?

Виктор е един инфантил назъбен.Не бих го изтърпяла,пък като обърна листа,като типична високопланиска коза щях да го ритна/словесно/ нкл пъти,толкова е..бррр.

# 1 120
Мръснишката природа на Мартин лъсна в  целия си блясък. И аз мисля, че не му е толкова важна Косара, просто иска да стъпче Васил и си преследва целта бавно и методично през цялото време. Безскрупулен подлец, но не съм изненадана, защото съм го гледала в ИВ колко брутален беше.

Изненада ме обаче реакцията на Даниела за пръстена и още не схващам какво се крие там. Помня, че поне 2 пъти тя каза, че иска пръстен, но не мога да посоча в кои епизоди го каза. Намекна на Мартин няколко пъти, че иска сериозни отношения и предложение за брак, а той подскачаше като ужилен. Това беше на една от вечерите им. Преди да дойде сестра й, пак леко завоалирано, но съвсем ясно каза, че очаква да заживеят заедно, а Мартин пак подскочи и директно шокиран я попита не е ли много рано да мислят за това. Освен това тя знае, че евентуален финален пръстен не я обвързва със задължение за брак. На този фон, реакцията й ми е необяснима да се прави на уплашена и шокирана. Мартин също го изигра обиден, макар самият той да не иска да скачат в сериозна връзка. Може би сестра й е казала нещо на Даниела от външния свят или пък си има мъж на вън и се сепна, че това с пръстена няма да му хареса...Не знам, просто реакцията й е необяснима и не се връзва с нищо от всичките й приказки до тук.

# 1 121
Марто се изложи като стар кифладжия. Абсолютно нямаше никаква работа с майката на Косара. Ако беше безобидно щеше да го направи и с други майки. Тя или не го разбра или се направи, че не го разбира, че той ги редеше да съжаляват, че не са избрали него. Уж да говори за Васко колко не става, а през цялото време презентираше себе си.И сто пъти повтори, че си били приятели с нея, това пак не е предпоставка да се мазниш на майка ѝ. Щом намир Косара за толкова уникална личност напълно си заслужава Даца. Толкоз.

# 1 122
  • До морето
Еееее, тоз Мърчин, бее. ОсЕра се на финалната права. Аха, да обере зрителските симпатии на фона на двамата колеги- дървеняци и кръжащите държанки, борещи се за голямото му сърце. Забавен, лежерен, над нещата и хоп - лъсна кат' тиган на месечина.

# 1 123
Да си помислиш,че от бащински чувства или като прияЧели я протектира Косара,обаче предвид Йоанна и розите,които ѝ дава систематично...старият ботоксиран котарак се облизва,блякс.

Ферай става много жалка,трябваше да си тръгне с достойнство,наговори един куп глупости на срещата с Васил и продължава,иззлобява.Не я харесва Васил,не му е тръпка,Марчин се подигра с нея,не се ли усеща това момиче?!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 11:40 от Морана

# 1 124
Чест ѝ прави на майката на Косара,че не пое играта на Мартин да задълбае в интригата му - такава ли била работата, давай, давай още факти, че е интересно!..., а си го парира начаса, че решението е на Косара и няма да ѝ влияе по никой начин.
Все пак е майка и всяка такава има сензори, с които улавя кой с какви прийоми се усуква около детето ѝ.
Мартин вероятно е само 5-6 години по-млад от самата нея, откъде накъде ще си бута детето, отглеждано като безценно съкровище, в ръцете на дърт коцкар.
Алфа бил, али-бали и подобни...Без парите на мама и тате си обикновен дърт льольо с лоша репутация.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 12:12 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт