🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 176
  • 3 024
  •   2
Отговори
# 1 245
  • София /Абсурдистан
Целулитът е хормонален проблем и не е свързан с теглото.

# 1 246
Аз намирам костенурките за много страшни. Брат имаше червенобуза костенурка и не спираше да ме тормози да я гледам как яде кървава риба и ме затваряше в една стая с нея като бях на 3-4. Определено разбирам страха, макар че тези май не бяха месоядни. Пак хапе, ако иска. Grinning

# 1 247
Хайде,понеже сте ми симпатични 😉 ще ви кажа една клюка за ориентацията на Виктор ,която научих от самото начало,но не ми се занимаваше да я пиша,а и слабо ме интересува дали е или не гей.Пък и нямам доказателства - клюка си е.
 Имам приятелка тренирала плуване. Същата,която беше възмутена от наглите лъжи на брат Габриел и Памела,че те издържат майка си и там другите глупости. /писала съм за това преди/ Та, тя ми каза ,че клюките ,че Виктор е гей, са започнали от Антани Иванов. Имало някакви спречквания между тях. За Антани казва,че изобщо не е на център и даже твърди ,че има някаква диагноза. Изобщо не се изказва ласкаво за него.  Понеже ми е приятелка аз съм склонна да й вярвам. Виктор си има своите кринджави и неадекватни изпълнения и това допълнително помага за имиджът му.

Е ли или не е в крайна сметка не разбрах?

# 1 248
На мен ми изглежда с някаква много флуидна сексуалност - не се ли казва така вече? Едва ли има жена, на която да ѝ лъха на тестостерон от това момче, пък ако ще да е обратен…

# 1 249
От ФБ (не цитирам)

Тази година в Ергенът нямало да идват майките на ергените, защото продуцентите не искали да рискуват някой ерген да си тръгне с мама Joy
Но може фаворитката да си тръгне под ръчичка с нейната. Според мен Косара неистово търси не ръката на мама за подкрепа, а нейното одобрение. Явно й е еталон за всичко.

# 1 250
  • София /Абсурдистан
Няма никакъв проблем да е гей, човек не избира какъв да се роди. Само че ако е така, защо е влязъл в такъв формат, където трябва да си избере жена.

# 1 251
Целулитът е хормонален проблем и не е свързан с теглото.
Така е, но не е "проектиран" точно като проблем, а като функция на женския организъм за запазване на резерви за плода. Може да прерастне и в заболяване на съединителната тъкан. Това съм чела по въпроса. Не претендирам за изчерпателност. Но е неприятен козметичен дефект, да.

# 1 252
Сгрешиха с ергените (че и с тримата).Остава ми надеждата във ВасЯта,въпреки че е дърво.Попадна ми това :"Ентите (Ents) са измислена раса от фантастичния свят на Джон Роналд Руел Толкин. Те представляват разумни дървета, които могат да говорят и ходят. Вдъхновени са от говорещите дървета, които присъстват в много от световните фолклори. "Като че ли описва наш Васил.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 19:14 от rainbow9020

# 1 253
Няма никакъв проблем да е гей, човек не избира какъв да се роди. Само че ако е така, защо е влязъл в такъв формат, където трябва да си избере жена.
Защото е била първата възможност, която е съзрял, за да сбъдне мечтата си да стане известен. Важна е целта, не средствата. Nerd

# 1 254
За мен проблемът на Васил е, че се съгласява с всяко изказано мнение. Жената още не е довършила изречението си и той казва И аз така. Така и никой не разбра той какво харесва, какво го вълнува, не изказа лична позиция  по някаква тема.

# 1 255
  • София
Я чакайте да питам, че сте много оправни - знае ли се откъде е роклята на Любомира? Стана ми интересна с тази червена скрита лента отдолу, но никъде не я открих. Другата рокля на Клаудия беше със същата червена лента затова ми стана интересно продукцията ли ги е осигурила или ги е шила.

# 1 256
Хайде,понеже сте ми симпатични 😉 ще ви кажа една клюка за ориентацията на Виктор ,която научих от самото начало,но не ми се занимаваше да я пиша,а и слабо ме интересува дали е или не гей.Пък и нямам доказателства - клюка си е.
 Имам приятелка тренирала плуване. Същата,която беше възмутена от наглите лъжи на брат Габриел и Памела,че те издържат майка си и там другите глупости. /писала съм за това преди/ Та, тя ми каза ,че клюките ,че Виктор е гей, са започнали от Антани Иванов. Имало някакви спречквания между тях. За Антани казва,че изобщо не е на център и даже твърди ,че има някаква диагноза. Изобщо не се изказва ласкаво за него.  Понеже ми е приятелка аз съм склонна да й вярвам. Виктор си има своите кринджави и неадекватни изпълнения и това допълнително помага за имиджът му.

Е ли или не е в крайна сметка не разбрах?

А, мислех ,че се разбира.😂
Според нея Виктор си е ок. Не е гей.Много разглезен от прекалено женско ,а и от мъжко внимание,самочувствие на красавец ,но толкова .

# 1 257
МарЧин: Имате много красива д щеря и т н хвалби...
Майката: Да.

Алоууу..благодаря се казва. Не да. Joy

# 1 258
Ама какво значи “единствената опция”? Той и да не предложи брак, могат да си продължат нормално нещата навън. Кой е казал, че или се женят, или се разделят?

# 1 259
  • Stockholm
На Данка човката ме убива Joy

Общи условия

Активация на акаунт