🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 259
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 230
Накрая да не се окаже,  че само Виктор ще  си тръгне с жена. 😂😂😂😂 Ще е много забавно.

# 1 231
А днес можеше да е края на тоя протяжен сезон. Не знам с какво ще ни мъчат още една цяла седмица Cry

# 1 232
Косара е ограничена, не-интелигентна млада жена, чието огромно самочувствие не лежи на образование,  интереси, каузи, а на едни сини очи. Неточното използване на думи, които й звучат подобно, за мен показва, че не чете много. Интересите й се свеждат до онлайн бучик и инстаграм пози . Бъдеща съпруга на футболист или на фитнес треньор.
Не е хейт, със съжаление го пиша, такива деца не допринасят за свежестта на живота, за изкуството, за интелекта на обществото. Гледат да се уредят добре, защото имат "потенциал".
Потенциал за какво, не разбрахме.
За паразит.
Нали е чела ДВА пъти книгата на Даниела, а писателката многократно е наричана тук "паразит".

# 1 233
Аз още гледам и само искам да кажа: сестрата на Адрияна е толкова скучна, че лелческото у Ади направо избледнява…:D
И с тая рокля..Все едно е в манастир Grinning

# 1 234
Ами ако Ергенът даде роза на едната и пръстен на другата, какво правим?
Тройка Sweat Smile

# 1 235
Ади не я виждам дори средно хубава, камо ли красива. Сестра й може да мине за майка й..
Хайде че е ниска и леко тръгва с килата нагоре, не е толкова зависещо от нея, ама брекети слагат всички вече и не е нещо непосилно.
Едни карат  с криви зъби и ходят да се снимат по предавания, други избелени с фасети и цели ченета, двете крайности.

Люба в тяло в наистина супер, само гърдите й куцат яко.
Обаче негримирана май е по-добре, отколкото гримирана или няма кой да в гримира..
Ферай е малко като 10 класничка, но май с времето, ако поумнее малко, ще е най-добрия вариант от всички.
А тази Данка в дъното, то постоянно жалване , все недоволна, все едно е някава принцеса която цял живот е била с прислуга.
Не може дори да оцени нещо като разходка с костенурки, дай й да прави пози и да й наливат коктейли..

# 1 236

Оставям това тук. Бухахахах. Даниела го е сложила на стори в Инстаграм.
И продължението 🙂:

# 1 237
  • София
Даниела има не лошо чувство за хумор.

# 1 238
Сега очаквам някой да разнищи каква марка са чехлите от снимката и колко струват Simple Smile

# 1 239
Сега очаквам някой да разнищи каква марка са чехлите от снимката и колко струват Simple Smile
UGG Tasman Slippers, около 120 долара са.

# 1 240
  • София
Аз съм малко назад!

Харесва ми и този епизод, беше ми писнало да гледам едни и същи лица с тъпи диалози, роднините разнообразиха малко и на моменти беше много забавно.

Мартинчо го е страх от костенурките! Joy Балдъзата е симпатяга.

"Аз мисля че всички сме супер красиви", Роси, ко каза? Rolling Eyes

Косара се е залепила за майка си и показва неувереност, колкото и гордо да стои на церемониите и сред другите момичета.

Мартин какъв е мазник и как оплю Васко, големи суперлативи към Косара! И аз на мястото на Даниела нямаше да съм щастлива от постъпката му. Гръм в рая!

Айде, довечера церемонията  и да свършва тая драма!

# 1 241
Имаше една сценка при която Мартина хапваше нещо и Дани ѝ изтърси твоят целулит обича това.
Мартина се позамисли, не ѝ отговори.
Та може затова сега Ана–Мария да бъзика Дани за целулита.

# 1 242
Майката на Косара е много неприятна, вече е ясно от къде Косара е наследила надменността си, високо самочувствие и стойката тип "ледена кралица".

За говора и гласът сте писали, ако не гледам към екрана ще се объркам коя дават в момента.

Обаче е доста обрана в коментарите си, което е доста умно, и без това дъщеря й не е любимка на зрителите, остава и тя да налее масло в огъня с някоя изцепка.

Не вярвам зад камерите да не я е посъветвала какво да прави относно Васил, видимо не го хареса, след разговора с Марто пък съвсем го зачеркна.

Интересно ми е, ако Косара е първа при Васил и негов избор, но откаже да вземе роза/пръстен/каквото е там, дали той, все пак, ще избере Адриана? Защото, според мен, Роси и Ферай изобщо ги няма в мислите му, срещите с тях бяха проформа ( и сигурно натиск от продукцията), а и видяхме грозния коментар относно Роси.

# 1 243
От ФБ (не цитирам)

Тази година в Ергенът нямало да идват майките на ергените, защото продуцентите не искали да рискуват някой ерген да си тръгне с мама Joy

# 1 244
Мартинчо го е страх от костенурките! Joy
Даниела каза ИЗстрах! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт