🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 277
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
На мен ми е много странно това с Виктор, че бил гей. Въобще не ми изглежда така. То и да беше, в това по принцип няма нищо срамно или притеснително. Но се чудя по какви признаци се съди за това.
В началото изобщо не мислих, че е гей. Но ми прави впечатление, че не показва грам физическо привличане към абсолютно никоя. На Мартин му светват очите като види Данка (и преди това Косара, Мартина), на Васил му пламват ушите от Косе Босето… Евгени с Валерия и Боряна. Алек с Мария, Маги, Надежда.
При всички е имало поне малко от малко сексуална химия, само Виктор изглежда така, сякаш ги доближава по задължение. Дори и с Бранка беше така.
А това, че има 3 камери покрай него нама никакво значение, ама никакво.

Или вие се натискате само след като включите лайв стриминг в нета. Angry

# 1 201

Оставям това тук. Бухахахах. Даниела го е сложила на стори в Инстаграм.
Тези пък Марийската секта колко са дребнави. Евтинджос коментари. Целулита й …. 😂

# 1 202
Значи от всички актьори (какъвто той се нарича), той е единственият, който има проблем с камерите? 😁 Пък и не е нужно да се натиска на някоя - и в очите се вижда когато един човек е привлечен от друг.

# 1 203
  • Be realistic - plan for a miracle.
Виктор има голям проблем с обвързването и любовта благодарение на детските си травми и липсващия баща.
Това като го гледа някой отстрани се интерпретира много лесно като: няма интерес към жени, понеже не му светват очите.
Всъщност става дума за чутовен, парализиращ страх, който дори той самият не смятам, че осъзнава.
Не е готов за сериозна връзка, страх го е много. От любовта, от партньорството.
В даден момент вероятно ще го отработи, но точно сега и точно с Любка... съмнявам се.

# 1 204
На мен ми е много странно това с Виктор, че бил гей. Въобще не ми изглежда така. То и да беше, в това по принцип няма нищо срамно или притеснително. Но се чудя по какви признаци се съди за това. Аз имам такъв приятел от доста време - никога не би могъл някой да разбере за какво става въпрос. Все пак не всички мъже фризьори, гримьори и модели са хомосексуални и не всички хомосексуални мъже са в такива професии изобщо. То и за първия Виктор, когато започваше с1, не съм следяла темите тук, но се изписаха сумати статии, че бил гей. Та, се чудя как пък беше преценен и този Виктор така, че чак гледам по разни видеа с някаква ненавист се изказва това - едва ли не като обида. Ще кажеш, че живеем в някоя тъмна мутренска провинция, в която хората още са с доста примитивен поглед над заобикалящия ги свят. За мен той е прикрит, злобен, лигав неадекватен на моменти, страшно егоистичен и още доста неща, които не са окей, но пък това не го прави гей - характеристики, които всички ги имаме понякога - и като цяло характерни за всички хетеросексуални мъже и жени.
Има и бисексуални мъже, които са привлечени сексуално и от мъже и от жени. Имали са връзки и с двата пола.
Познавам такива. Случвало ми се и да ме свалят.

Дъщеря ми има съученик от гимназията, който имаше гаджета мъже, после си намери жена и имат дете, още са във връзка и живеят заедно. За Белгия става въпрос.

# 1 205
Аз още гледам и само искам да кажа: сестрата на Адрияна е толкова скучна, че лелческото у Ади направо избледнява…:D
Ахахах нали! Аз бях от тези, които не харесваха Адриана, че е много престорена, програмирана. Но сестра й, с нейните празни маниери и скучни коментари без всякаква енергия, направо можеш да заспиш - на нейния фон Адриана стана симпатична. Какво нещо е фоновото оформление 😂

# 1 206
  • Обран бостан ;)
Значи от всички актьори (какъвто той се нарича), той е единственият, който има проблем с камерите? 😁 Пък и не е нужно да се натиска на някоя - и в очите се вижда когато един човек е привлечен от друг.

Тъй, тъй. Следващия ерген да го вземат от гилдията на филми за възрастни.
Е, те тогава ще видите що е то шоу Wink

Само трябва вместо 12+ в началото да пишат 18+ и излъчването да е след 23 часа, ама колко му е. Trollface

# 1 207
Виктор има голям проблем с обвързването и любовта благодарение на детските си травми и липсващия баща.
Крива психология… 40% от младите хора са деца на разведени двойки и не се държат така. А и тук не говорим за любов, а за физическо привличане.

# 1 208
  • Be realistic - plan for a miracle.
Крива психология… 40% от младите хора са деца на разведени двойки и не се държат така. А и тук не говорим за любов, а за физическо привличане.

Разбира се, че е така, но истината е, че всеки реагира различно на такова нещо.
Така както един от най-близките ми хора е гледал как баща му пребива майка му и сега има тежка аверсия към насилието, а брат му, гледал същото, става пък като бащата.
Различни сме.
И да, става дума за физическо привличане НО… на него през цялото време в ума му стои, че си избира приятелка, жена Wink Не мисля, че го е забравил и за един момент.

# 1 209
Косара е ограничена, не-интелигентна млада жена, чието огромно самочувствие не лежи на образование,  интереси, каузи, а на едни сини очи. Неточното използване на думи, които й звучат подобно, за мен показва, че не чете много. Интересите й се свеждат до онлайн бучик и инстаграм пози . Бъдеща съпруга на футболист или на фитнес треньор.
Не е хейт, със съжаление го пиша, такива деца не допринасят за свежестта на живота, за изкуството, за интелекта на обществото. Гледат да се уредят добре, защото имат "потенциал".
Потенциал за какво, не разбрахме.

# 1 210
Ади е хубава, сестра и също добре изглежда. Леля не знам къде видяхте.
Не са грозни. Ади, обаче, има прекалено зряло излъчване за Васил. Сестрата е тип даскалица. И мачнатите цикламени аутфитчета на китки от снощи бяха топ. Иначе, Адриана не искала да е опция, ама то и Васил се оказа опция за нея като не я поиска нито един от другите ергени. Оп, така де, тя реши, че с Мартин не са един за друг...Laughing

# 1 211
  • Обран бостан ;)

Лиле, я си го кажи направо - грзодето е кисело. Trollface

А в твоя случай направо нагарча.  Wink

# 1 212
Ами ако Ергенът даде роза на едната и пръстен на другата, какво правим?

# 1 213
  • Обран бостан ;)
Ами ако Ергенът даде роза на едната и пръстен на другата, какво правим?

Играем продължения - 2 срещи по 24 часа (без камери) и после пак на ЦИВРИмония. Wink

# 1 214
И на мен ми мина през ума, че сестрата на Даца нещо й каза за отвън, оттам и охладняването към пръстена.

Общи условия

Активация на акаунт