🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 715
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 335
Бабите се насадиха пред блока.Очаквам Кошара да върне роза.

# 1 336
На Косара ѝ отива с вързана коса и бели перли. Сега е като лелка.

# 1 337
Направо ме уби с тази плажна рокля.

# 1 338
Както и да се облече Косара, лелчинския вайб се носи в пространството около нея, не е до тоалет

# 1 339
На ферай каква ретро прическа й спретна Жорката, ужас направо

# 1 340
Тук  Мартин е манипулатора, а не Даниела. Той  я обвинява в нещата, които той прави. Не ме изненадва, че се занимава само с двайсет годишни, защото коя зряла жена ще му се връзва на тъпотиите.

# 1 341
Отегчението семейство, вместо да се дърлят пред публиката, да вземат да разтурят панаира, че верно не се траят вече! Ега ти, Фалшиментовите!

# 1 342
Данка: Той ми предлага годежен пръстен, това означава, че той няма сериозни намерения към мен😅😅😅припаднах

Нищо не сте разбрали.

Данка няма намерение нито да се омъжва, нито да му гледа децата и цял сезон си го заявява. Беше съвсем достойно каквото си каза - да излезем от предаването, да видим...

Мартин решил да й даде пръстен без да я пита, което само по себе си е неуместно, обаче освен това е и споменал "е, ама то е само пръстен". Тоест, цялата работа с неговото "влюбване" е била фалш.

Иначе не я харесвам хич, но в случая си беше права и евалата, че устоя на манипулацията. Мартин ми е гнусен от началото и само копае надолу. Хлъзгав, лъжец, страшно хитър...

И това, че точи лиги по КоЗара си е факт.

# 1 343
Всичките са си оставили най-грозните тоалети за финалния коктейл. Адриана особено...

# 1 344
Мартин е мастър гаслайтър.

# 1 345
Мартин ще спечели баса,Косара и Ферай ще си ходят

# 1 346
Тук  Мартин е манипулатора, а не Даниела. Той  я обвинява в нещата, които той прави. Не ме изненадва, че се занимава само с двайсет годишни, защото коя зряла жена ще му се връзва на тъпотиите.
Право в десетката за Марчин Hands Point Up  Но и Даниела си е манипулатор според мен.

# 1 347
Оле, на Васко какво му на скалпа? Не знам дали е от моя телевизор, но ми се струва адски червен. В тая Шри Ланка ги съсипаха...

# 1 348
Житена питка, лелински вайб... каквото и да си говорим и както и да изглежда в нашите очи, Васко за решението на Косара се потва. 😁
Красавица си е тя, като екзотична птица сред врабчета е на коктейла.

# 1 349
Мартина с двете си мозъчни клетки би му се вързала, ама той иска да играе. Е, щом иска, заслужава си Данчето. Не ми е жал за него, всеки все някога си намира майстора.

Общи условия

Активация на акаунт