🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 504
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 395
Първа ''червена лампа'' - Васил не пожела да се целуне с Адрияна. И си остави ''вратичка'', ако Косара го отблъсне. Каза на Адрияна ''Ти си ми приоритет''. Приоритет обаче не е избор. И тя, милата, за да не изглежда отхвърлена в очите на зрителите, бързаше да се застрахова с разни реплики за сбогуване...Голямо дърво е тоя мъж!

# 1 396
Сухарка пълна, скууучна като картонена кутия.

# 1 397
Не дава целувка Васята щото Косара Кошчей Беизсмъртни може да го скива отнякъде и да го линчува Simple Smile

# 1 398
Ох, защо така солите Адриана… Ако бях мъж, 100 пъти бих избрала нея пред Косара и Росица.

# 1 399
От Косара зивиси, Роси дали ще вземе роза.

# 1 400
Манипулатор, Марто, ама когато иска, е супер компания. Роден шоумен.

# 1 401
Аз пак съм малко назад.
За сега: Даниела беше права в кавгата с Мартин - не беше ок той да ходи с майката на Косара.
От друга страна Даниела иска някаква сигурност в бъдещи взаимоотношения, а такава никой не може да й даде. В една връзка човек трябва да влиза с вяра в партньора, ако не му вярва - няма смисъл да бъде с този човек. Тя не вярва на Мартин, а това провокира недоверие от негова страна към нея. Така че...не знам, трябва да си изчистят нещата.
Даниела ми се вижда понапълняла.
Ферай беше готина тази вечер, усмихната хубавелка. Казва - да ви дам довиждане...Sweat Smile Ферай, мило дете, казва се "да си вземем довиждане".
Сега да видя с Ади какво ще стане.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 21:33 от Janelle

# 1 402
Ох, защо така солите Адриана… Ако бях мъж, 100 пъти бих избрала нея пред Косара и Росица.
За клуба по плетки и аз бих я взела. 😂

# 1 403
Много е досадна Адриана. Като комар, който ти бръмчи в ушите, докато се опитваш да заспиш.
И като си вдигне тая брадичка и направи duck face, съвсем.

Представям си я с мъж, който търси да си теоретизира биткойн “бизнеса” до припадък…

# 1 404
Сега Васил започна да плямпа като Адриана.

# 1 405
Тази или не го слуша, или не разбира какво ѝ говори! Laughing

# 1 406
Косара ми прилича на Ваня Червенкова тая вечер. Ако остане още един месец на тоя курорт, може и да я мине...

# 1 407
На мястото на Косара щях да откажа заради реда, по който я извика! Така Росица остава сигурна. Но естествено редът не е определен от Васил.

# 1 408
Сега Васил започна да плямпа като Адриана.
Вдъхнови се от Ади, смотльото. Умрялата риба малко живна.

# 1 409
Браво на Ферйката! Много беше сладка и роклята и беше трепач!
Гащеризон е пт Зара , на мен ми хваща прах в гардероба , подсетих се да я нося

Общи условия

Активация на акаунт