🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 584
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за Темата и дискусиите и от мен🌻

Нямам никакви очаквания от предстоящите епизоди- забъркаха абсолютен миш- маш от реалитита Продуцентите😱😵💫
Дали е Ергенът и въобще има ли кандидат булки😜 ???
Засега само Росица ми беше явна Кандидатка😉, даже Адриана е по- скоро за медийна валидация и екскурзия там. Клаудия    е актриса и според мен доста злополучна такава-изобщо не вярвам на нейното “ влюбване”- сама каза че не е на майка си…За Люба каквото и да кажа, ще се обобщи в една дума- Прокси🙃 Няма талант, ама има желание, но… си остава реплика на булка, актриса, кифла…
За Даниела няма нищо да пиша, Вселената на човешката глупост ме оставя винаги безмълвна😉
Останаха Ферай и Косара- освен по силно неразбираемия език, двете си приличат и по нереалистичната себеоценка. И двете вярват че са нещо изключително, невиждано и нечувано. Вярно е само последното, но както вече писах, ако Дана е Вселената на глупостта, Ферай и Косара са планетите-джудже и гигант - надявам се, да еволюират успешно…

# 16
Благодаря за темата!
 Аз съм точно на обратното мнение на Дяволчето. Мисля, че това е сезонът с почти никаква намеса.
 Хареса ми,  предпочитам го пред тушевите издевателства над момичетата и гаврата с всички замесени.
Критиката ми към Тушев е, че им даваше гадна и еднообразна храна. Имаше и една-две неприятни игри (борбата в кал например), но за друго “издевателство” не се сещам.

# 17
  • България
Благодаря за темата - Вики избира Любка, но тя не приема (предложение за брак, какво друго да му приеме).
Сезонът не ми хареса и не знам дали ще го догледам. Днес и четвъртък е Евровизия. Satisfied

Не се сещам да кажа нищо положително за сезона. За мен е скъп провал от мързел. Наистина си личи, че е нагласен и момите цитират аутокюто пред тях.

# 18
Благодаря за темата!
 Аз съм точно на обратното мнение на Дяволчето. Мисля, че това е сезонът с почти никаква намеса.
 Хареса ми,  предпочитам го пред тушевите издевателства над момичетата и гаврата с всички замесени.

+1 тук, и ще се повторя от преди време, че аз го гледам, като напълно нов формат.
"Тушевите" изкуствено заложени конфликти, изобщо не ми липсват. Възрастови разделения, прозвища и нарицателни, които се подемаха и отвън, ми бяха натоварващи.

И да, по анкетата...Мисля, че Виктор ще даде роза на Любомира, но ще си спастри пръстена Smiley

# 19
Конфликти, обиди и този сезон ги има в изобилие. Неколкократно момичетата вмятат за “скандалите в къщата”, но те не стигат до нас. Единствено спорът с Росица беше показан и то едностранно.

# 20
И аз съм на мнение, че всичко беше сериал, а не риалити. Виждам как много истински фенове на риалити форматите се разочароваха и го изоставиха по тази причина.

# 21
На Козара майката ще идва ли?

# 22
На Козара майката ще идва ли?
Да. Майките на Росица и Косара ще са в Шри Ланка, сестрите на Адриана и Даниела също, а Ферарината мама само по видеовръзка.

# 23
Благодаря за темата и за издръжливостта да се чудиш да ни измислиш интересни въпроси!🌸🍦🥤💊

Моят отговор  на въпрос едно е по-долу.

На въпрос 2. По-интересно ми е да гледам как боята съхне.

Скрит текст:

# 24
  • Бургас
Аз си мислих, че ще е или пръстен или нищо, а то :
Пръстен в този сезон едва ли някоя ще получи, според мен.

# 25
Ако изборът на Виктор е реален, не би трябвало да избере никоя. Не виждам никакъв интерес в езика на тялото му към която и да е от двете финалистки. Какви са причините, можем само да гадаем.

Този сезон има един огромен плюс и той е че поне на един от ергените му бе разрешено да бъде себе си и да има пълна свобода. Не мисля, че това важи за останалите двама. Хубаво е отношението към момичетата от страна на продукцията, но ако Н.Н. прави следващ сезон трябва да го допълни с готини игри за тях, както и те да се избират след кастинг. Имаше интересни моменти, но определено в началото бе по-вълнуващо гледането, което не е ок. На мен вече ми е мъка и грам не ми пука кой от останалите двама ергени коя и дали ще избере.

Надявам се поне да е както предни години и има интересности след приключването на сезона. Чакам Мартин в подкасти и дано бъде искрен и откровен.

# 26
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
Изборите ще са сложни защото всеки влязъл в шООто гони свои си цели и никой никого не търси.

# 27
Ще я потърся да я видя😂

Интересно е Туджаровица, коя е  от момите? Някой знае ли вече??

Аз упорито си чакам сезон, в който ергенът казва “Е@ал съм му мамата” и си тръгва с жената на Наум. 😁

# 28
Очаквах мъката да свърши тази седмица, няма да бъде. Още не съм казала на мъжа ми, той толкова се радваше, че свършва сега..... Горкият.... Хаха

# 29
И на мен ми е интересно коя е, по едно време си мислех, че е Анета.

Ще я потърся да я видя😂

Интересно е Туджаровица, коя е  от момите? Някой знае ли вече??

Аз упорито си чакам сезон, в който ергенът казва “Е@ал съм му мамата” и си тръгва с жената на Наум. 😁

Общи условия

Активация на акаунт