🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 938
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 180
Ферай целулита на кокалите си ли маже с тая козметика? 😃

# 181
Хареса ми, че алтънбаша не влезе в действие.
Радвам се за Люба и Виктор, за изпитанията, които им предстоят - котките.
Котките ще се разберат, вярвайте ми, аз съм коткоман и познавач от както се помня...
"Искаш ли да си станем гаджета?"...

# 182
  • София
Айгюл пак прави триъгълници.

Ферай целулита на кокалите си ли маже с тая козметика? 😃
Явно друга не се е навила, пък и е ефирно време.

# 183
А Мартин и Данчето не са ли официална двойка? Наум забрави ли ги? :д

# 184
Съжалявам, че Клаудия в този момент не е човека, който вижда до себе си Виктор. Може би след време като се засекат навън, но явно привличането го плаши. Но пък ми хареса непосредственото му държание към Любомира. Дано са доволни и щастливи!

# 185
Виктор си дал отговорите на въпросите. Въх, не думай! Обиди Любомира, остави я да реве, за да си отговорил на някакви неща за друго момиче /Бранка/. И същата тая Любомира се върна при него, въпреки всичките му глупости.  След като прекараха нощта заедно беше ясно, че ще избере нея. Имидж гради момчето. Да не го помислят за някакъв, който спи с момиче и го зарязва. А на Любомира й се искаше на тая церемония направо сватба да има. Беше разочарована от това ''Гаджета сме.'' Виктор пак не е сигурен...За мен любов там има точно нула, но щом се обичат младите, нека се вземат.

# 186
Много добре беше. Нито Клаудия беше влюбена, че да се тръшка, нито с Люба има връзка като за пръстен. Напълно естествена развръзка - да пробваме да сме гаджета, да видим какво ще стане. Ако бяха засилили краските, щеше да е фалшиво. От мен плюс за по-естествения тон на тази продукция.

# 187
Хахах, Наум как им каза, че ще има кекс в спалнята на Виктор. Все едно после всички заедно ще ходят да им гледат чаршафите на младоженците Joy

# 188
Васко Емоцията ще довърши шоуто..

# 189
Е, стига бе, сега Ферай си има супер тяло. Слаба е, но има извивки, не е като да няма бедро и краче, дупе. Не е Любка. Жалко, че е сложила дини...

# 190
Косара не спря да си скубе пиргите

# 191
Васко Емоцията, Даниела Триъгълника, Ферай Луканката, Косара Сръднята...Кой изпуснах? Joy

# 192
Пръстен за теб нямам, но искаш ли да станем гаджета? 😂😂😂
Харесаха ми. Нямаше помпозни излияния и обещания, звучаха и двамата естествено и искрено. Като си спомня речта на Виктор1, нямаше по-кринджаво обяснение. Алек си спести подобни напъни, Евгени беше влюбен и искрен.

# 193
Косара с часове пълнее, в първата секунда в кадър чак не я познах.

# 194
  • Варна
Косара не спря да си скубе пиргите
Много ме дразни с това чепкане на косата, постоянно го прави😠

Общи условия

Активация на акаунт