🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 084
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 845
Ми, не знам, аз си мечтая...))))
Ще ме изкефи да се окаже де факто, че Васил е много по-привлекателен финансово и да има по- високо обществено положение, отколкото се предполага... Ферай и Косара ще си изгризкат чехлите от яд.
Да, но не е. Даже Наделчо намекна в един подкаст, че бизнесът му е малко пунта мара.

# 1 846
А някой може ли да сподели Роси как е нахейтила Васята в инстаграм?

# 1 847
А някой може ли да сподели Роси как е нахейтила Васята в инстаграм?
Не го е нахейтила. Качи някакво стори как не е изненадана от него, защото такива били тяхното поколение (?!) и това я дразни. Утре тръгвала за Чикаго и не ѝ се занимавало. Това беше.

# 1 848
СмуЧито с какво образование е?
Аристократическо спИциалнУ.

# 1 849
СмуЧито с какво образование е?
Стар'Загорска Кралска Академия " Тончеви и сие" Nerd Smiling Imp

# 1 850
Е как,нали някакъв среден пръст беше показвала за Васко Роси.

# 1 851
Да, и аз за някакви средни пръсти чух, какви са тези класни дами...

# 1 852
Аристократическо спИциалнУ.
Национален Университет по Висше Превъзходство, специалност “Аристократично поведение и висш снобизъм”

I семестър:
- Основи на аристократичното его
- Въведение в надменното мълчание
- Поведение и поза под налягане
- Протокол при пиенето на смуЧи

II семестър:
- Симулиране на благородство чрез повдигнато кутре и снишено IQ
- Аристо-Фитнес - ходене бавно, сякаш имаш всичко и няма накъде да бързаш
- Общуване с простолюдието (и как да го избегнем)
- Аристократ в Инстаграм - филтри, които крещят “надменност“
 - Психология за снобари: Аз и останалите (защо не са като мен)

# 1 853
Само аз ли смятам, че Васил нямаше да даде роза на Косара, просто я изчака кавалерски тя първа да се откаже? Не седнаха на пейката до вазата с розите, а на каменния парапет, което сочи, че роза нямаше да има.
Не ми хареса и тази нейна настоятелност да се каже на всяка цена на Роси, че е резерва. Хем ти не го искаш, хем другата да е унижена. Има и благородна лъжа и тази на Васил е такава. На всяка цена трябва да е коронованата кралица, дори и да няма интерес - тотална самовлюбеност и тесногръдие.
Васко се отърва от това токсично момиче. Друг е въпросът, че другите две не са му и те много на сърце. Ще завърши формата достойно, а навън вече си е негова работа какво ще прави.

Роси беше много красива на тази церемония, като газела е с тези дълги крака.

И той всъщност не излъга Роси, че е втори избор, а и каза “ще гледаш и ще видиш”.

# 1 854
Е как,нали някакъв среден пръст беше показвала за Васко Роси.
На това ли викаме среден пръст? Просто си размахваше ръцете. Друго не е качвала.
Скрит текст:

# 1 855
# 1 856
Аха. Това пише, че е качено преди повече от седмица. Значи е изтрещяла доста преди да разбере каква е работата с последната роза.

# 1 857
Голам праз че показала ..нуй.

# 1 858
Косара ми прилича на хъски, освен сини очи и въртоглав характер, друго няма да намериш там.

# 1 859
Косара щях да я рейтна, ако беше отрязала Васил по адекватна, макар и неискрена причина — както отряза Мартин и Виктор, там добре го изигра. “Не усещам химия помежду ни”, “Не сме съвместими като личности”, “Търся друг тип мъж или отношение”, “Не съм спИцЯлна, щом целуваш Адриана” или чисто и просто “Не ме кефиш”. Или заради баса, което беше възможно най-високоморалният ѝ изход от сцената.

Вместо това, тя се зае маниакално да търси под мухата слон и да си изсмуЧи оправдание от пръстите, след като той посмя да вербализира нещо негативно в нея — че е сръдлива — и я изложи и разрева пред “хората”. Комичното беше, че само заради това му се разсърди терминално, така че Васил много добре си я беше прочел.

Показа се и като много зависима от чуждото мнение — на Мартин, на майка си, на хората — и лесна за манипулиране. Наистина изглежда патологично близка с майката, повечето хора на тази (и много по-млада възраст) просто съобщават свършени факти, не търсят мнение и насоки — това е приятелят ми; оня ден скъсахме с гаджето; един ме сваля, ама не го щА. Ако изобщо дават отчет на мама с кого си лягат. То не бяха ревове, прегръдки, целувки, държане за ръце, все едно е била на война или минимум заточение в Сибир. А реално просто не е виждала майка си месец-два, те дори не живеят в един град и със сигурност не се виждат за много по-дълги периоди. Това важи и за другите момичета.

Общи условия

Активация на акаунт