🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 912
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 295
  • # супернатурална #
Единствената по-дълга изявявана на Росица, освен срещите, беше разговорът и с Мартин. Там ми направи добро впечатление, има подредена мисъл и добър изказ. Много точно обясни ситуацията, мотивите си...Другата и "изява" беше когато я нападнаха кльощавата и трътлестата мутра.
Тогава пак нейното поведение беше премерено и възпитано. Сега...ако се въздържа пред камери, а без тях е някакъв дзвер...това няма как да го знаем. Плюлите я досега в надкастите достатъчно са се омазали вътре (пък дори и да не са излъчвани най-големите скандали) , та да им вярваме безрезервно.

# 2 296
Клаудия е в подкаст да говори за себе си. Или за Любомира, Бранимира и Виктор да спомене, нали интригата около тях беше. Дума не казва за важните неща, другите са ѝ в устата. Финалистка стана, а говори като резерва на скамейката. Детска история, ама с много злоба.
За всички тях говори. Бранимира 100% щяла да е победителка, ако не била върнала роза. Клаудия била готова да остане трета. За Люба също обсъждаха надълго и нашироко. Нямала нищо против нея, но понякога Люба се опитвала да изкопчи информация и не била сигурна дали е от истински интерес как се чувства или изцяло заради Виктор. Коментираха и другите. С Ивет се скарали заради някакви 100 лв. 😂 И нея нахейти - в имението била скучна и или се гримирала, или киснела в басейна. За Васил каза, че не можел да губи - играли табла, тя спечелила и той побеснял.

# 2 297
  • # супернатурална #
Дотук всеки, който излиза, е нива над другите Grinning
Май само Ива и Ивет се представиха що-годе достойно?

# 2 298
Дотук всеки, който излиза, е нива над другите Grinning
Май само Ива и Ивет се представиха що-годе достойно?
Александра се представи ок. Ива и Ивет не ги гледах - и двете са ми скучни.

# 2 299
На мен и Анета ми хареса.

# 2 300
  • # супернатурална #
Никой не гледам, разчитам на вас. Може би ще изгледам само Мартин, Даниела и Росица.
По този повод, когато дъщеря ми видя, че пиша тука, каза "не знаех, че има още един начин да си изгубиш времето покрай  "Ергена"
Така че, благодаря на всички, които го правят И с надкастите Grinning

# 2 301
На мен и Анета ми хареса.
Нея даже я забравих. 😂 Но да, тя е готина.

Най-зле (от тези, които съм гледала) бяха АМ и Синтия. Много, много агресия и в двете, а самочувствието не знам откъде го вадят…

# 2 302
  • # супернатурална #
Нали знаеш каква е формулата за високо самочувствие? Постиженията, разделени на очакванията към себе си.

# 2 303
Мислех да коментирам Клаудия, ама да не вземе да ме намери Worried

# 2 304
Мислех да коментирам Клаудия, ама да не вземе да ме намери Worried
АМ, Кло и Синтия могат да си спретнат една охранителна фирма. Нали са много страшни и биели хората.

# 2 305
Не видях да сте писали за появата на Габриела от миналия сезон във финала на Като две капки вода снощи. Караше колата при появата на Зуека. Нали не я бъркам?
Бъркаш я

# 2 306

Знаех си, че за това подлива вода на Васил

Опааа! Няма дим без огън.

Трябва да си сменя професията и да стана...оракул. Косара, която иска да е единствена и незаменима сама се набута в ролята на план Б на Мартин, без дори и да се усети. Обаче пък Мартин не е чак такъв манипулатор, щом толкова лесно го хванАхме. Само замесените не се усещат и се питам защо ли? Защото е Мартин Велики и нарочно си затварят очите, или защото им липсва капацитет да се усетят? Thinking

# 2 307
  • # супернатурална #
Второто. Ако беше толкова велик, нямаше да избира такива ниски топки. Та него една Анета го изплаши, Даниела ще му дойде твърде костелив орех...а уж обичал предизвикателствата. Да, да! Търси си агънца да ги вкарва по-лесно в кошарата.

# 2 308
Нали знаеш каква е формулата за високо самочувствие? Постиженията, разделени на очакванията към себе си.

# 2 309
Косе Босето си избира гаджетата по името… Ако нещата се получат, ще стане Николова. Лесно, произносимо. Я си представете някой Детелинов… Косара Джичилинува.

Общи условия

Активация на акаунт