🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 142 221
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 355
Ако новият ерген е пластичен хирург, си представям как сядат до езерцето, девойката нещо му говори колко е романтично, а той, втренчен в нея, я пита "Коте, колко мл филър каза, че имаш в устните?"
ИЛИ ще искат да са си приятелчета и да им прави безплатно подобрения
“Мацка, честно да си кажа не си мой тип, ама ще си те преправя”. 😂

# 2 356
Мале, от къде са намерили толкова много агресорки на едно място, какво е това чудо. Всички разказват как са скачали на бой и са се репчили една на друга. Аз и без да ги виждам тези неща, тази година нямах нито една любимка, а ако ги бяха показали...

Точно това се чудя! Дали случайно, защото са без кастинг повечето и да не са ги проверили добре, или защото психолог Маги толкова си може, или защото новият Ники Николов като Жоро Игнатов само започва с Ние не сме дошли да правим скандал!

# 2 357
Сега се сетих - Клаудия ми напомня на Мизъри на Стивън Кинг Grinning Сега и мен ще ме търси да ме бие сигурно Joy

# 2 358
Клаудия изглежда чудесно. Оправила е тона на косата и за мен е много красиво момиче. До тук с позитивното…

Това с цигарите беше върха на наглостта и простотията. Особено пък, ако Ивет не е пушач. И чак с насмешка и арогантност, го коментира. Колко била закъсала Ивет едва ли не, а не че тя е явно невъзпитана, и знае да взима, но не и да връща. Но то явно това си върви с “чаровния” побойнически дух.

И излъга поне 3 пъти. Неделчо даже и го каза и директно.

За Росица им вярвам на всичките. Сигурно си е малко истеричка, поревала е, филмирала се е, надула им е главите. И е типично pick me, с абсолютно никаква разликата обаче с останалите ( Косара и Мартина най-вече). НО колкото и да им е била досадна, това не променя факта, че тяхната клика са пълни простакеси.

# 2 359
Ако новият ерген е пластичен хирург, си представям как сядат до езерцето, девойката нещо му говори колко е романтично, а той, втренчен в нея, я пита "Коте, колко мл филър каза, че имаш в устните?"
ИЛИ ще искат да са си приятелчета и да им прави безплатно подобрения
“Мацка, честно да си кажа не си мой тип, ама ще си те преправя”. 😂

"Няма да се плашиш с това носле, сега ще станеш чипоноска, каквито ги обичам!"

# 2 360
Това с цигарите беше върха на наглостта и простотията. Особено пък, ако Ивет не е пушач. И чак с насмешка и арогантност, го коментира. Колко била закъсала Ивет едва ли не, а не че тя е явно невъзпитана, и знае да взима, но не и да връща. Но то явно това си върви с “чаровния” побойнически дух.
Не знам такива безработни момичета като Клаудия как си позволяват да говорят, че 100 лв не са пари… И 5 лв да бяха, пак трябва да ги върне - никой не ѝ е длъжен. Дори от тази една случка си проличава, че не е стока.

# 2 361
Аз също си помислих тя изкарала ли е 100 долара през живота си…със съжаление го казвам, но повечето се показват на пълни б-ци .

Не знам такива безработни момичета като Клаудия как си позволяват да говорят, че 100 лв не са пари… И 5 лв да бяха, пак трябва да ги върне - никой не ѝ е длъжен. Дори от тази една случка си проличава, че не е стока.

# 2 362
Толкова бойни мадами наведнъж, но и АМ, и Синтия, и Клаудия са сбъркали предаването, трябваше да изберат нещо друго. Едно време имаше едно шоу - "Първична сила", и интриги завъртаха, та идеално.

# 2 363
  • Ню Йорк
С тези постоянни появи научастниците по разни заведения се губи интригата от финала. За първи път виждам риалити в което да са ги отпуснали толкова.

# 2 364
Скрит текст:
Клаудия в надкаст се прави на сладка и невинна, но си е доста хахаво това момиче. Скоро не била пребивала никого и Туджаров й вика нали вече няма да се биеш и тя каза нещо от сорта, че се надявала да не го прави. Зрителите били прости и елементарни. Ядосваше се, че били водили много "дълбоки" разговори, които не били излъчвани. Разправяше за някакъв велик неин проект, но не можела да го обясни, защото никой не можел да й свахне мисълта (толкова сложно и на високо ниво мислела). Само някакъв неин учител й схванал идеята и я похвалил.
За целувката на Роси с Виктор :  Много извъртяно се опита да се измъкне. Роси й споделила на нея като си лягали, на другия ден всички знаели,  не била само Клаудия, която коментирала, т.е. и тя е изклюкарила Роси, но и други клюкарили, така че не знаела от кой е тръгнало.
Питаха я вярно ли е, че е казала на Ивет да не дават тв време на Росица. Пак въртя и сука, изобщо не се интересувала и не общувала с Ивет, следователно да подразбираме, че не е казвала това за Роси, но не отрече категорично.
Ивет говорила против нея, защото Клаудия не излязла с нея. Ивет си искала 100 лева, Кло й казала ти за 100 лева ли си, преживей ги или си ги искай от продукцията. Joy
Много нагло момиче с две думи.

Ужас. Но не съм учудена. Мерси на всички за преразказите Heart

# 2 365
  • София
На мен ми се стори, че са взимали срещу визите и после продукцията ги е покривала, защото Клаудия каза, че не ги дължи лично и че е трябвало да се обърне към екипа. Изказването ѝ за стоте лева беше тъпо, ок, някой може да е пропуснал да ги поиска, но ти е направил услуга и аз бих ги покрила.

За новия Ерген, писа се вече много пъти, че няма да е един, ще са много жени и много мъже. Този може да е един от многото.

# 2 366
Кои са тежкарките, на които някой друг трябва да им купува цигарите, освен Клаудия?
Нямам намерение да я гледам нито в надкаста, нито като бутикова актриса.

# 2 367
Ако продукцията е поела ангажимент да им поеме разходите за цигари, Клаудия трябваше да си плати на Ивет и после тя да ги гони за обезщетение. А не първо да пита “Ти за някакви 100 лв ли си?”, а после да я праща да се оправя с екипа. Все пак не Ивет ги е изпушила.

# 2 368
ВЧичкиЧи от ДжулеМутУ дУбРУУтрУ, пък пари за цигари нямат, че после се циганят и да ги връщат.
Без значение ВИЗА дали е карта или “квота късове”.
Мизернички.

# 2 369
Тези цигари ме наведоха над един спомен от преди години, когато още пушех. Бяха ми донесли като армаган една кутия цигари (само не мога да си спомня дали бяха от Шри Ланка, Индонезия или Индия) и като запалих една, директно я изплюх. Бяха сложили някакви по-особени "подправки" в тютюна, една, от които беше карамфил. Препоръчвам на Клаудия едни такива, хем няма да пуши толкова след една такава кутия, хем ще намести чакрите.

Общи условия

Активация на акаунт