🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 795
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 415
Като цяло е дразнеща Клаудия. Опитва се да изкара, че долнопробното ѝ поведение е пародийно и не очаквала да я вземат. Дообре. Така на шега бърка около малкия Виктор. Тази комбинацийка ризка на змийска щампа и кафяво червило е убийствена. 🐍

# 2 416
  • Варна
Реших да прегледам надхраста с Клавдий и паднах от смях. В момента,
 който почна да плюе Росица се загледах в Туджаров и Неделчо, ми те щяха да заспят. Особено Неделчо как почна да мига бавно 🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 417
Клаудия е малката Косарка. И тя се е взела за голямата работа. Имала един проект и не бил разбран от никой - само от супер, хипер, мега умния ѝ преподавател. Говорила някакви неща, ама хората ме можели да я схванат, защото е прекалено интелигентна. Смях. 😁

# 2 418
Предполагам, че са наснимали Надкаст със последната партида ергени и моми, и сега само излъчват.

# 2 419
На мен ми направи впечатление, че тя доста говори и за себе си.. аз по принцип съм такъв и такъв човек, но то не се видя, не се разбра, не го показаха... 
Не знам какво е било положението с дебитните карти, но как пък толкова заможните приятелки на Клаудия - Мартина, АМ, Синтия не са купували цигарите, та са стигнали на Ивет картата да ползват... а и то дори май не я били ползвали, а тя си търсела парите... трансакциите си стоят, виждат се, като е непушач нормално е да си иска парите.

# 2 420
  • София
В стаята Роси и други момичета говорили за места, на които са били и на нея, Аз Клавдий, не й било интересно и отивала при другите…
На мен пък винаги ми е любопитно да видя през очите на някой места, които надали ще видя и да си ги представя и да съпреживея 😊
Е, може малко да позавидя, но няма да се дразня 😜

Между другото , подкаст с Мартина, Силвия и Ферай имаше ли?

# 2 421
Все още не с Ферай, но с Мартина и Силвия беше веднага след като си тръгнаха.

# 2 422

Майка и (на Клаудия) била родена 82година. Аз си мислех, че е към 60 годишна…, но то с тази щерка рано е остаряла….
Моля?
Аз мислех, че е 55+ 😳

# 2 423
Не можете да познавате годините на хората явно...
Изглежда на 46-7. Чак на 55, че и 60 някой писа, айде, моля ви се! Тогава на Люба е на 80 ли?

# 2 424

Майка и (на Клаудия) била родена 82година. Аз си мислех, че е към 60 годишна…, но то с тази щерка рано е остаряла….
Моля?
Аз мислех, че е 55+ 😳

Майката на Клаудия е набор 82!?
Тогава Клаудия трябва да е на 15?!
Мале мале...

# 2 425
Реших да прегледам надхраста с Клавдий и паднах от смях. В момента,
 който почна да плюе Росица се загледах в Туджаров и Неделчо, ми те щяха да заспят. Особено Неделчо как почна да мига бавно 🤣🤣🤣🤣🤣
Все пак изясниха, че снимат подкаста в 22 през нощта, нормално е да са изморени. Казаха следващите дни да очакваме всеки ден нов подкаст.

# 2 426
Не знам какво е било положението с дебитните карти, но как пък толкова заможните приятелки на Клаудия - Мартина, АМ, Синтия не са купували цигарите, та са стигнали на Ивет картата да ползват.. а и то дори май не я били ползвали, а тя си търсела парите... трансакциите си стоят, виждат се, като е непушач нормално е да си иска парите.
Не виждам защо да има ограничения колко цигари плащаш с една карта карта. Спорез мен става въпрос за виза за пътуване, а не банкова карта Виза. Тоест, купували са цигари от летището и всеки е понесъл понесъл по 2 стека, после непушачите са ги дали на пушачите.
Така има логика, благодаря.

# 2 427
Има ограничение, че можеш да внесеш 200 цигари в Шри Ланка, като чужденец турист.
Един пакет цигари в Шри Ланка струва 6 евро.
Има забрана за пушене. Като турист можеш да пушиш на обозначени места.
Това горе долу намерих на сайта на една нидерландска туристическа агенция, организираща пътувания до там.

Освен Ивет, другите госпожици може да са нямали кредитни карти, а с дебитни карти да не са могли да плащат в магазини. Ако са можели да теглят с тях пари от банкомат, таксите са били високи.
То и при кредитните карти също има такси, при преизчисляването на валутните курсове също.

Така де Ивет, като е платежоспособна и банката ѝ е издала кредитна карта, нека ѝ да им плаща цигарите на госпожиците с големите претенции.

# 2 428
  • София
43г - изглежда по-стара, а Неделчо - по-млад 😉

# 2 429
  • София /Абсурдистан
Сега видях инфото за новия ерген. Значи, за да влезе лекар във формата, той нищо не търси друго, освен да си рекламира бизнеса. Особено пък пластичен хирург.
Хептен ни взеха за шарани.

Общи условия

Активация на акаунт