🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 844
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Out of the Mix
Какъв е “най-мощният афродизиак” и къде се намира? Joy
В банката Euro

Мислих, че е властта. Wink

Кешът с един клик изчезва, ако някой реши.

# 2 401
“Them snakes to shut up”. Аз като ви казвам, че това момиче не е на център.
Скрит текст:

# 2 402
Какъв е “най-мощният афродизиак” и къде се намира? Joy
В банката Euro
Мислих, че е властта. Wink
Кешът с един клик изчезва, ако някой реши.
Властта върви с пари и парите дават власт.

# 2 403
Написаното от нея за пореден път потвърждава, че яко й пука от всичко и за всички - какво говорят и пр. Оххх, сигурно е много гадно, но е знаела къде отива. Иначе на снимката изглежда много красива. За Росито говоря:)

# 2 404
  • София
На мен ми попадна снимка, на която Любомира изглежда много красива, с една дантелена рокля ( която седи страхотно на нейния тип тяло), повече ме изненада че и в лице ми хареса. Ех, този инстаграм.

# 2 405
  • Leeds, UK
Къде го гледате Алек, бтв ли? С какви очи коментира участничките, че са от 3 до 6 по десетобалната, като неговата изглежда като занемарена лелка, повече от тройка няма да върже. Ама нали е добре подплатена от мама и тати, му се вижда като шестица от тотото..
Според мен даже много високо ги е оценил. Още имам кошмари от предишния сезон. Някои бяха направо  “-3”.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 10:58 от Happy Bella

# 2 406
Това не съм го чула аз. Тоест разбрах, че Клаудия се скарала с Росица И Даниела, но по различни причини. 😁
Около 1:04 :06 Споменава,че Даниела е нападнала заради Росица  по някакъв въпрос дето не е бил излъчен, но по нататък се отплесна да обеснява нещо за Виктор .
Щеше да е по-добре, ако ни бяха показали повече от въпросите, защото е имало много за Росица, а ние не видяхме нищо.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 23:16 от Zara73

# 2 407
Надкаст с Клавдий беше странен, тя си противоречи доста често, кротко-агресивна го играе.  Каза, че казвала нещата кратко и ясно и Неделчо я апострофира , че е " кратко и неясно".
Когато говореше срещу Ивет Туджаров мълчеше и гледаше като нас.ан,  да не е Ивет и тя в списъка му вече?
Не е ли конфликт на интереси да се възползваш от маймунките, ако работиш в цирка?
Клавдий каза, че Виктор е отделял време на неговите момичета и след това си е лафил с Мартина и другите, не е инвестирал цялото си налично време за своите. Каза го в смисъл, че не е бил там за любов, аз поне така я разбрах.
Каза, че е била на пето място във Викторовата класация, Брана, Любка, Косара, Роси  и тогава Клавдия, ако помня реда.
Някак недорасла и нагла ми се видя.
Няколко пъти повтори, че Росица е тормозила Алекс и й е крещяла.

# 2 408
Според мен даже много високо ги е оценил. Още имам кошмари от предишния сезон. Някои бяха направи “-3”.
Ужас бяха - тази година също са доста зле. В сезона на Евгени бяха най-хубавите момичета. Айлин, Боряна, Валерия, Виктория, Кристина, Микаела, Джия… Дори Лиа и Ирина. Всичките бяха хубави, та ако това е очаквал Алек… Кофти изненада.

# 2 409
Тази година са си хубави момичетата.

# 2 410
Тази година са си хубави момичетата.
Въпрос на вкус. На мен 90% не ми допадат.

# 2 411
МаКак на “Аз, Клавдий” родителката на 42- 43 гОдин?!??
Ф потрес сУм!

# 2 412
На мен ми направи много лошо впечатление Клаудия, когато каза, че с Роси спели на едно легло, защото нали, с намигване, “да държиш враговете си близо”, а после я обвиняваше, че Роси не искала да се изяснява с нея, която не че искала да бъдат приятелки, ама все пак.
Супер грозно изказване от Клаудия за врага и страхотно лицемерие пак от нея. Убедена съм, че на Роси нервите не са издържали, че е истерична и си има странности, обаче подобно двуличие и хлъзгавост при общуването като на Клаудия е понякога по-противно от някоя и друга странност - интровертност.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 23:33 от Linda*kiss

# 2 413
Аз пък се пазя за “най-спициалния” подкаст с най-личната тракийска мома в родния ефир. Чакам с нетърпение Косара да разкаже повече за себе си 😂

# 2 414
  • # супернатурална #
Роси може да е всякаква-досадна, фуклива, дори леко нестабилна(въпреки, че всяка една от другите в такива ситуации щеше да бъде изкарана от релси, повече и от нея, вероятно) но не е проста. Има един лаф, който се е доказал при общуването ми с хората. "С лош човек можеш да се разбереш, с прост-никога".

Общи условия

Активация на акаунт