🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 859
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 385
Според мен тия цигари, доста изясняват цялата история около ситуацията с Росица и Ивет.

Роси ги е дразнила, вкл и Ивет, това е ясно. Според мен е била по-наперена в началото, което си е малко като защитна реакция, виждайки ниското и самочувствие. Отделно тя е с възможности, Америка, пътувания и сигурно се е пофукала, директно или не. Това може да дразни доста според тона. От там мисля е почнало отцепването, после с уж целувката, което Клаудия е изпортила 100%. Роси се е сдухала, ревала е, те ся я изолирали  и още повече се е затворила и са я заклеймили аутсайдер и драма куин. Ивет и тя по-интровертна, но пък си имаше самочувствие и не им вървеше по свирката на стадото и общуваше с всички (нямаше проблем с Даниела).

После, след предаването, Ивет е искала да излизат, както си правят всички реалити участници. Да се снимат, да са в тренда, да набират лайкове и  последователи. И според мен точно Клаудия я е отцепила от това, за тия 100 лева. Клаудия понеже е много велика, и я игнорирала, че няма време (и да си спести). И за това Ивет се е ядосала и си каза всичко в подкаста, на което вярвам.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:56 от dakota14

# 2 386
  • here and now
Какъв е “най-мощният афродизиак” и къде се намира? Joy
В конкретния случай в някой джоб Mr. Green

# 2 387
За 100 лева е редно Клаудия да върне парите на Ивет и след това тя да ги поиска от продукцията, тъй като разходът е бил за нея. Друг човек не може да изисква, продукцията да му възстанови разходи, които не са негови.
Друго нещо, което ме впечатли, е, че Даниела е защитила Росица по време на въпросите от кутията на Пандора, дори се е скара с Клаудия, която е крещяла, това обяснява синхрона на Росица за победата на доброто.
Предишни сезони изваждаха наяве дори най-малките скандали, което очевидно беше силно преувеличено, защото след това не хленчеха в подкастите. Сега имат големи твърдения, че са били различни, а скандалите, които не ни показаха, всички се стараят да ни запознаят с тях. Време е да разберат, че са по-зле от предишните сезони.

# 2 388
Косе Босето си избира гаджетата по името… Ако нещата се получат, ще стане Николова. Лесно, произносимо. Я си представете някой Детелинов… Косара Джичилинува.
Дано и Счилянов не й се падне. Байрактаров, Мулетаров, Стоядинов и Карастоянов също не.
Замислих се, ако е Пантев, тя ще е Панчева...Ще пада едно уточняване...

# 2 389
Друго нещо, което ме впечатли, е, че Даниела е защитила Росица по време на въпросите от кутията на Пандора, дори се е скара с Клаудия, която е крещяла, това обяснява синхрона на Росица за победата на доброто.
Това не съм го чула аз. Тоест разбрах, че Клаудия се скарала с Росица И Даниела, но по различни причини. 😁

# 2 390
  • София
На тая снимка Даниела е пак без колан, а Мартин си кара със. Тази жена добре ли е?? Заради бомбите ли не смее да се препаше??

Аз пък не се изненадвам от годините на майката на Клаудия, защото съм сигурна, че я познавам отнякъде и то от детството, така че очаквах да е на близка до моята възраст. Grinning

# 2 391
  • Out of the Mix
Joy

За вас жените, или за нас мъжчетата?

# 2 392
  • here and now
Написала съм "конкретния случай". Другите ситуации ги дъвчем в СО.

# 2 393
Момичетата казаха, че като са почвали скандали и екипа си е събирал техниката и са се изнизвали. Аз се чудя, дали това не е довело скандалите да ескалират повече от предните сезони? Като знаеш, че те снимат все пак малко внимаваш какво ще кажеш. В този сезон знаят, че няма видео материал, който да им излъчат, та могат да си се развихрят.

# 2 394
  • # супернатурална #
Joy

За вас жените, или за нас мъжчетата?

И, и! Grinning

# 2 395
Момичетата казаха, че като са почвали скандали и екипа си е събирал техниката и са се изнизвали. Аз се чудя, дали това не е довело скандалите да ескалират повече от предните сезони? Като знаеш, че те снимат все пак малко внимаваш какво ще кажеш. В този сезон знаят, че няма видео материал, който да им излъчат, та могат да си се развихрят.
Същото е било според мен. И в миналите сезони са ескалирали нещата в стаите, като не снимат. Но преди ергените предприемаха “наказателни акции” срещу провокаторите (в частност Евгени - Елисавета, Алек - Христиана и Силви), та това поне малко от малко озаптяваше останалите. На сегашните Крачун, Малчо и Дръвчо не им пука.

# 2 396
В банката Euro

# 2 397
  • Somewhere beyond the moon and stars
Такъв анонс определено повдига… интригата.

(За последния епизод)

# 2 398
Ама когИ е финала? Аз нещо се оплетох в разни риалитита и вече не мога да се разплета...
Добре, че свършват веч, че не се трае. Да почна да си гледам филми и сериали като хората по Макс и Нетфликс, че много УпУщих.

# 2 399
Ама когИ е финала? Аз нещо се оплетох в разни риалитита и вече не мога да се разплета...
Добре, че свършват веч, че не се трае. Да почна да си гледам филми и сериали като хората по Макс и Нетфликс, че много УпУщих.
Те и сериалите едни... Тая година разчитах на Ергенът поне за малко сеирец, но и той ме предаде. Поне отдавна не е било толкова чисто в нас. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт