🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 802
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 445
Предишни години се караха за мъж, сега се изпокараха за цигари. Joy

# 2 446
И сега се карат за мъж. “Ти го вземи!”, “Не, не го искам, ти го вземи!” Trollface

# 2 447
Вилиците и чашите на Ферай направо започват да звучат резонно на фона на цигари и революти.

# 2 448

Хехе,  Росица направи голяма реклама на Ивет сред американските ергени Simple Smile Освен с пари Иветчето може да се уреди и с мъж Simple Smile

# 2 449
А Марто, ако имаше очи, щеше да види любимата си Меган Фокс...

# 2 450
Яна си предостави революта онлайн, на Ивет също е наличен за преводи, обаче иначе кака Данка била просякиня. Тя поне предлага женската си енергия насреща.

# 2 451
Ивет като и гледам софт порн ИГ….Нали това е целта на влизането в шо0то. Онлайн просийка😂
Аз я бях забравила докато Клавдия не я спомена. Услуга и направи😂😂

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 07:51 от Labubu8

# 2 452
И все пак Ивет изгуби симпатиите ми заради това, че е позволила на Росица да ѝ публикува Революта… Напомня ми на жената по-долу на снимката. Но както казва Ряпата - “Започва новият епизод на “Онлайн просякини търсят балъци”…
Е тя Росица дали въобще е искала позволение? Revtag имаш на всеки, който ти е в контактите.

# 2 453
Намам представа как работи. Ние тук имаме други “мъни” приложения.

Е тя Росица дали въобще е искала позволение? Revtag имаш на всеки, който ти е в контактите.

# 2 454
  • Обран бостан ;)

Трябвало е вместо НУЙ да се договорят с Филип Морис. Trollface

Не мога да повярвам, че млади жени могат да изпаднат в абтсиненция заради липса на цигари.

Впрочем, ако са пропушили на 12 - може.

Скрит текст:

За сведение на списващите:

Да паднеш на колене е доста по-различно от това да коленичиш подарявайки пръстен, ама карай, сеир да има  Sunglasses

# 2 455
  • # супернатурална #
Не, че са толкова по-прости от предишните, но другите имахме удоволствието да ги видим в целия им блясък. Тези тепърва ще копят дъното.
Като пушач, абсолютно съм на страната на Ивет. Само заради факта, че "са се разбрали" без да ме питат, щях да си търся парите. "Готините" се разполагат с решенията/парите на "смотаните". Все едно гледам американски филм за гимназисти.
Роси вероятно се шегува. Ивет с хубава прическа е много готина.

# 2 456
Анна Мария изяснява ситуацията с Ивет.
Значи излиза, че момичетата са плащали за да отидат в Шри Ланка. Защо е трябвало да дават на Продукцията 50 $? Ако е било за резервни нужди, редно е било, да им ги върнат, след като излязат. Така излиза, че Продукцията печели на техен гръб, от всяка х 50$. Естествено, че Ивет, ще си ги търси, щом не ги е изхарчила за цигари или за друго. Другите са й ги изпушили, нормално е, да й ги върнат. И на мен някой да ми изпуши парите, които бих могла да похарча за себе си и аз ще се ядосам. Продукцията е трябвало да им ги върне, на всяка поотделно, както им ги е взела, а не просто да купят цигари за всичките пари. Аз обаче не вярвам на Клаудия и си мисля, че има нещо друго, защото Ивет си е търсила парите именно от нея, а не от другите.

# 2 457
Еб@ти и продукцията по 50$ на участник да не може да отпусне. Нищо чудно, че качеството е толкова долнопробно. Но не са пропуснали да заведат цялата рода заедно с кучето на аванта. Хубава работа, ама….
Много ясно, че Ивет ще си поиска обратно парите. Продукцията е трябвало да им ги върнат даже без да си ги искат. Потрес.

Значи излиза, че момичетата са плащали за да отидат в Шри Ланка. Защо е трябвало да дават на Продукцията 50 $? Ако е било за резервни нужди, редно е било, да им ги върнат, след като излязат. Така излиза, че Продукцията печели на техен гръб, от всяка х 50$. Естествено, че Ивет, ще си ги търси, щом не ги е изхарчила за цигари или за друго. Другите са й ги изпушили, нормално е, да й ги върнат. И на мен някой да ми изпуши парите, които бих могла да похарча за себе си и аз ще се ядосам. Продукцията е трябвало да им ги върне, на всяка поотделно, както им ги е взела, а не просто да купят цигари за всичките пари. Аз обаче не вярвам на Клаудия и си мисля, че има нещо друго, защото Ивет си е търсила парите именно от нея, а не от другите.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 09:09 от Labubu8

# 2 458
Късометражното ми мнение след подкаста с Клаудия е - ужас.
Като гледах другите в Надкаст даже при тези, които не харесвах намирах много положителни черти, тук е друг казуса. Щяла да бие Виктор, Роси и още не знам си кой. Агресивна, невъзпитана, с огромно, неподкрепено с качества самочувствие, отгоре на всичко и глупава. Изобщо не се усети на няколко пъти, че Неделчо и Туджаров и се подиграват и я иронизират, не им разбираше и някои въпроси.
Спирам, че да не попадна под юмруците и и аз.

# 2 459
  • # супернатурална #
Ти сега ме озадачи. Аз го разбрах, че са имали 50 в продукцията, т.е. в предаването ОТ продукцията. Ама то с на АМ словореда...толкоз.
Както и да е, между приятелки не би тябвало да е проблем, но те не са. Не може да се държиш с другите кофти, а да очакваш да ти правят услуги. Малоумно е.

Общи условия

Активация на акаунт