🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 627
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 715
Данка какво е облякла, Адриана ли й е заела дрешки...

# 2 716
Даца е облечена като... сещайте се. Да в Чепеларе все кафе са ѝ сервирали сутрин в леглото. Избива си комплексите с тези фасони.

# 2 717
2-3 пъти минимум щял да излиза с приятели. После се прави, че е мъж готов за семейство. Joy

То си има такива нехранимайковци, които обичат приятелите си и излизанията повече от всичко и никога не го минават тоя период. Като станат на определена възраст и им се приисква жена ей тъй, за социалните точки, да се покажат какви "мъже са" - а и да не са сами като остареят. И така, няма ги вкъщи, винаги са навън.
Както се казва на англ. - "дисфънкшънъл" Simple Smile

# 2 718
  • here and now
Гледам с малко закъснение, но искам да кажа, че този епизод не ме задоволява ... псiхически ... Mr. Green

# 2 719
Нямаше ли една много стара чалга "Хищна хиена". Диди малко като излязла от ретро - поп фолк клип с този аутфит 🐆

# 2 720
"Лелее,билярд... знаеш ли от кога не съм виждала?" нелепи са вече

# 2 721
Целия този сезон ми е като пародия на предходните... Каквото и да е било, каквито и сеири да е имало, поне финалите си бяха финали - с майки, истински срещи, хора, които поне малко се познават и харесват вече на финал. Тук - читалищна самодейност.

# 2 722
Айгюл не се търпи,Мартин няма търпение да се прибера в София

# 2 723
  • България
Облакът на продукцията преподава билярд с футболна терминология, която не е на място.

# 2 724
Хахах, много еротичен го направиха този билярд Joy За пръв път тези двамцата да имат маааалко химия Grinning

# 2 725
Ако загуби облога, Роси трябва да даде 100 лв на Клаудия за цигари. Trollface

# 2 726
Тези тотално ме приспаха.Ако си легна,утре по същото време дали още ще шляпат билярда?

# 2 727
И двамата нали са спортисти (Васил и Роси)?

# 2 728
  • София
Васил не знам, но Роси май няма нужда от още една чаша вино. Grin

# 2 729
Даниела бърка с вилица в черупката на стридата 🫣, вместо да я плъзне леко от черупката в уста, личи колко е нясно с етикета😆

Общи условия

Активация на акаунт