🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 514
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 510
Мисля, че всички, които се чудеха майката на Косара - нейната родна майка ли е, вече са си отговорили на въпроса.............Smile

Като цяло роднините на момичетата винаги са по-добре - липсват ми образи като майките на Евгени и Алек  - хем са възмутителни, хем супер много ни забавляваха.

Сестрите на Даниела и на Ади ми се видяха много симпатични. Даниелината е с малко странна интонация и с особено чувство за хумор, но на мен ми харесва страшно много. Забавна и естествена е и със сигурност би ми било приятно в нейната компания. Сякаш е по-добра версия на Даниела. Мартин обаче се държи малко неуважително с нея- веднага започна да й говори на БЕ и други такива. Сестрата на Ади пък е просто прекрасна - Ади има да се учи от нея на спокойствие и умереност.

А Ферай не само, че не помага на майка си, но и твърде е възможно да харчи нейните пари. Не малко семейства в районите със смесено население са така: родителите в чужбина - децата ги гледат баби и дядовци. Първите работят денонощно, а вторите харчат с лека ръка.

Иначе на мястото на Даниела също би ми било странно от къде на къде Мартин ще се вре да обяснява на чуждите майки - какви невероятни дъщери са отгледали?

# 511
Ферай не иска да се превърне в майка си, въпреки че е очевидно, че много я обича. Сестрата на Даниела е по-хубава от нея, не знам защо Даниела се е обезобразила така.

# 512
Дам, не иска...затова си е отрязала носа, надула е джуки и ходи по цял ден по "процедурки". То да не е лесно да учиш или работиш, погрознява се от тая работа Joy

# 513
Клаудия беше по-приятна за окото от Люба. И роклята й беше по-хубава, въпреки нелепото коланче и зализаната коса. Люба беше с прическа, ала абитуриентка от 90-те, язък за известния фризьор, и рокля като на...абе не знам какво. И тези боси крака с гривна на глезена, топ!!! Но Виктор изглеждаше искрено усмихнат ори срещата им. И после я прегърна точно, както биха се държали пресни гаджета. Ай, честито на двойката и на продукцията, че спести от пръстен!
Майката на Косара не ми хареса. И този глас, все едно щерката слушах с все акцента, шъ ги убидя.
Майката на Ферай си е същата като на първото видео. Браво, че не остави съвсем сама дъщеря си, макар ТВ да не е нейното. Скромна жена. Стана ми малко тъпо за Ферай, че е само тя беше сама.
На Росица майката нито ме впечатли, нито ме подразни. Тя психолог ли е? Някои въпроси ме наведоха на тази мисъл.
Сестрата на Даниела е съща Айгюл преди корекциите. Приятна жена на пръв поглед, но не се загледах и заслушах в нея много, много. Е, няма нищо общо с красавицата от видео съобщението, но е симпатяга.
На Адриана сестра й ми е по-симпатична от нея.
Няма ли да видим някой роднина на ергените? Вико го няма вече, ама поне на другите щеше да е честно да покажат родата.

# 514
Майката на Роси ще я продава ли?!  Тя недостатъците на дъщеря си не знае ли?! За какво й е тази обратна връзка от някой, който е никакъв на дъщеря й? …

# 515
Много непринудено се държа сестрата на Даниела, нямаше притеснение нито от камери, нито от Мартин.
Даниела също го носи, но е решила да се рафинира.

# 516
  • Варна
Почвам подред.
Мирям умря от срам горката. Тая жена и пари да й даваха, нямаше да отиде в Шри Ланка.
Личи си чия дъщеря е Косара. Лошо, много лошо.
Елеонора е много готина мацка и Адриана трябва да следва добрия пример, който има. Сякаш Васил я хареса повече от Ади.
Майката на Росица го усети. Стана й ясно, че няма нищо между тях.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 00:44 от Не се сърди, човече

# 517
И какво, майките по-хубави от дъщерите, а?

# 518
  • София
Личи си, че двете сестри са бъбривки и умеят да говорят дълго за несъществени неща. Ей, така, лаф да става.

# 519
  • here and now
И какво, майките по-хубави от дъщерите, а?
Ми не.. Сестрите...

# 520
Марто нали си е лисугер, тръгна да омайва майката на момата, та тя да обработи непокорното девойче.

# 521
Е, аз не видях освен Косарината майка по-хубава от дъщерята. Не казвам, че на Роси майката е грозна или нещо, жената има вид на кугърка, стара чанта лачена, ама... няма да продължавам, че не съм Мартин.

# 522
Ами и сестрите. Ако Даниела е приличала на сестра си, жалко, че се е офъкала така.

# 523
Харесват ми милите, скромни, простодушни майки, които просто обичат дъщерите си и застават зад тях за подкрепа. Майката на Косара и на Росица са двете крайности на претенциозни  майки но от двете крайности се вижда коя е по за предпочитане нали? Едната щерка е на висок ранг в социума..и на първо място по харесване от мъжете. Другата въпреки всичките си физически дадености отблъсна всички - и мъже и жени и зрители.

# 524
Подборът на думи в случая показва какво мисли тя. Не че Роси има недостатъци, ами че е "дразнеща". Няма как да не те дразни нещо в нея.  Този начин на говорене от човек, който не е лексикално ощетен е красноречив за отношение, било то осъзнато или не към детето.
Абсолютно същото си помислих и аз. Тя ме дразни с това и това, а теб? Забеляза ли вече дразнещите й страни? Да видим съвпадат ли  с това, което и мен ме дразни?
Супер неадекватно, тъпо и излагащо. Васил също онемя, после на синхрон си каза, че много се е изненадал от този въпрос.
Извинявайте, аз също не съм от тези, които само славословят детето си, но на първа среща с кандидат да изцепя - "С какво те дразни?", сигурно ще да съм изплискала легена, а след това поне бутилка просеко.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 23:34 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт