🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 559
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 585
Зваем ли дали Десислава Айгюлова е имала друго рождено име? Иначе симпатично (на пръв поглед момЕ), нищо общо със сестра ѝ.

ДжилЯна и Козара наистина са с еднакви гласове.  Питката ще направи огромна услуга на Васята, ако му откаже сарми по Коледа.

# 586
  • Вестерос
Деси и Даниела много са си мязали преди

# 587
  • here and now
Значи, развивам "хипотетична теория", че ако видим майката на Васил, ще си обясним до голяма степен привличането му към Косара.. Не само визуално, но и като поведение..

# 588
От целия епизод разбрах, че Васил и в предаване с майките пак би им говорил същото. Взема думите на една жена и ги повтаря пред друга, затова всички го харесват и си мислят, че ги разбира. Защото говори от женска гледна точка, огледално.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 00:48 от Kawsay

# 589
Е, че какво общо има Мартин с Ади и Росица, че да заговаря роднините им? Нито е домакин на събитието, че да им го дължи от възпитание. Той си е партия с Косара, ок, показа в началото, че я харесва като жена, но според мен определено си е хлътнал по Даци и има очи само за нея. Дойде майката на Косара, реши човекът да каже две добри думи, чудо голямо! Да, мога да разбера Даниела, защо подскочи, ревнува жената, но категорично не мисля, че Мартин стратегически се цели в Косара.

# 590
Ще видим утре, но от малкото, което се видя, да дръпне майката, за да сипе комплименти за дъщеря ѝ, не прилича на просто поддържане на разговор в компания. Изглеждаше изкуствен и някак неловко докато ги редеше суперлативите. Сигурно пак е някаква негова стратегия. Даниела с право се е подразнила. А нали и сестра ѝ е там. Представям си, когато съм водила гадже да се запознава с нашите, той да тръгне да установява контакт насаме с майката на съседско момиче, за да ѝ обяснява колко е страхотна дъщеря ѝ.

# 591
Косара е пуснала стори от лодка, в Малта е с Ана-Мария, в очилата й се отразява мъжка фигура с бял панталон и тъмна риза, досущ аутфита на Васил, от влизането му в "Ергенът".

# 592
В този епизод, за мен, Виктор заби гол в последната минута и излиза на плюс от играта. Много добре му се получи накрая.

Неочаквано, но за Васил, давам 5 от 6. Устоя на напъна, като се има предвид, колко е вързан в устата. Абе излезе от положение, отвсякъде, и толкова.

Непопулярно мнение, но аз изобщо не смятам и не съм смятала, че Мартин е привлечен от Косара, дето не може да върже два лафа. Той просто обича да има антураж. Къде с ласкателства, къде с манипулации, се огражда с хора, които го зяпат в устата. Сега, вижда се, че не навсякъде му е минал номера, ама колкото-толкова.Smiley
В промото, това с майката на Косара, ми се стори мега глупаво. Сакън да не го забравят камерите. В стремежа си да се центрира, се увлече и преигра.

# 593
Майката на Косара би била една страхотна италианска съпруга на мафиозо, стил "Кръстникът", която те овиква как така ще сложиш пармеджиано реджиано в Карбонарата, а не пекорино романо.

По това, което изнесоха назад в темата, то тя е съпруга на мафиозо, но не италиански. Не зная дали е вярно или не, но тук се обсъждаше с доста голяма доза достоверност.
Така ли? Ще да в било в първите теми, защото, откакто започнах да гледам ергените, както и да чета тук, не съм срещала да се обсъжда.

# 594
  • here and now
И аз не помня нещо подобно, може потребителката да се бърка с бащата на Синтия.

# 595
Да припомня – на коктейла с бившата, докато Мартина, Даниела и Ана Мария хвърляха мълнии, а Йоана казваше „Хорааа, преди няколко месеца това беше моееее“, Мартин оглеждаше много похотливо Косара по нощница (отборът на Виктор беше по пижами).

# 596
Мартин харесва повече Косара отколкото Данка, въпреки всичкия цирк, който разиграва.

Косара не го валидира, но сега отново получи шанс на майката да се хареса.

Що не се мазни на другите мами там, а точно на тази, която е копие на щерка си? Smiling Imp

Също, той ама изобщо не харесва сестрата и като външност, и като поведение.

# 597
  • here and now
Имам бегъл спомен, че още в началото Виктор си каза на Мартин, че Косара му е сред фаворитките и "да не пипа там".

# 598
Ма наистина ли мислите, че Мартин е с Даниела, само защото не може да има Косара? Човекът си каза, че Данка още от първата среща в София го е впечатлила, проучил я е, останал е доволен, че не е "лека" и от там нататък си се развиха нещата естествено. Наистина мисля, че флиртовете му с Мартина и Косара бяха, за да се прави на вървежен мъж по тв, все пак и двете са ефектни и секси, и за да си вдига акциите пред Даниела. Толкова пък да съм се заблудила? 🤔

# 599
Мартин че при други обстоятелства би минал Косара един-два пъти е ясно, но да се мазни на майка ѝ по тази причина? Това е дебилно. Всъщност, ако има малко акъл и стратегия (а той има… поне малко) изобщо няма да се доближава до родителите на младите мацки, с които иска да спи. Това си е автогол, особено като се знае, че вече е избрал друга. Така че според мен няма някакви скрити помисли - просто е комуникативен, иска да е в центъра на вниманието, писнало му е месец и половина да разговаря все с едни и същи хора… Има сто причини, поради които може да заговори майката на Косара, без задължително да е мотивиран от п**иса си.

Общи условия

Активация на акаунт