🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 248
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 750
Във видеото на Туджаров отношенията между Любомира и Викто ми се струват напълно нормални, доста приятелски. Държат се малко пренавито, защото се снимат, но като цяло са добре.

# 751
Мъжете този сезон са представителна извадка. Ето защо трябва Ергените да минават школовка и защо рените ревем...
Представителна извадка на какво?

Жадни за слава льольовци ли?

# 752
Клаудия във видеото с Туджаров- Виктор може и да не си пада по красиви жени... защото избрал Любомира... Боже, тези момичета с какво самочувствие са повечето...чак им завиждам.

# 753
Хората и без да са тунинговани, са хубави и не толкова хубави.

# 754
Мъжете този сезон са представителна извадка. Ето защо трябва Ергените да минават школовка и защо рените ревем...
Представителна извадка на какво?

Жадни за слава льольовци ли?
Мъжете в България са това - на всяка от трите засегнати възрасти. Вуйчо ми е на годините на Мартин и е същия... Моя е на годините на Виктор горе-долу и е същия добър и мил некадърник, а брат ми е на 30, също на колкото е Васил и се държи по същия начин с жените, милениалската - казваш ѝ каквото иска да чуе, пък ако върже. Радвам се, ако вашия опит сочи друго, но може би имате и малко розови очила и липса на камери навсякъде и във всяка ситуация. И не само тези примери имам, имам колеги в университета, приятели на брат ми и бащи на приятелки за сравнение - представителна извадка са.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 17:31 от RoseofVersailles

# 755
Във видеото с Туджаров Виктор ми е самовлюбен позьор. Ами, като учи за режисьор, да играе играта до край. Държи се, все едно ангажиментът му е приключил и няма нужда да се държи кавалерски с уж избраната от него.

# 756
Не мога да ви разбера… Правила си е операции - фалшива била, мумия била, окепазила се била… Не си е направила операции - грозновата била, с тънки устни била, с крив нос била… Ми, освен всички, които сме от Моника Белучи надолу да си теглим по един нож, не знам какво остава. 😂

# 757
RoseofVersailles, на базата на подобни анекдотни наблюдения е абсурдно да се обобщава на ниво представителна извадка Grinning

Голяма важност им приписваш на тримата льольовци, решили да се излагат по ТВ-то.

# 758
Не мога да ви разбера… Правила си е операции - фалшива била, мумия била, окепазила се била… Не си е направила операции - грозновата била, с тънки устни била, с крив нос била… Ми, освен всички, които сме от Моника Белучи надолу да си теглим по един нож, не знам какво остава. 😂
Аз не прочетох някой да казва: на Даца сестра ѝ защо не си оперира носа, не е хубав. Просто се коментира, че е обикновена и не е красавица. Някой назад писа, че щели да се избият за нея, ако била вътре. Grinning Ами не, няма да се избият. Жената е симпатична и обикновена с характерни за региона черти. Хубавица не е. Това е! Какво се хващате за всяка дума, за да се уточнява 50 пъти.
Даниела като се е оперирала не се е разхубавила и за нея няма да се избият, освен такива като Марто, дето Синтия каза какъв му е типа жени, по които си пада.

# 759
Аз не прочетох някой да казва: на Даца сестра ѝ защо не си оперира носа, не е хубав. Просто се коментира, че е обикновена и не е красавица. Някой назад писа, че щели да се избият за нея, ако била вътре. Grinning Ами не, няма да се избият. Жената е симпатична и обикновена с характерни за региона черти. Хубавица не е. Това е! Какво се хващате за всяка дума, за да се уточнява 50 пъти.
Не знам за сестрата на Даниела, но такива коментари четох и за Ивет, и за Росица.

# 760
Да, препоръчаха на Росица да се обърне към психиатър и да си оправи носа Simple Smile.

Май в България на някои хора се инжектира ботокс директно в мозъка.

# 761
Ами и Росица е обикновена и не е хубавица, кое трябва и за нея да уточняваме още 50 пъти? Ивет има особена хубост, която не е на масовите красавици. Характерността и стила, който си е избрала, са леко особени и не биха се харесали на всеки. Нали всички знаете, че има жени, които като ги погледне човек и възкликва: каква красавица, без да ги разглежда в детайли! Ами никоя не е такава от тези трите, които коментираме.

# 762
На мен ми харесва сестрата на Даниела, според мен е естествено хубава, но не е направена с гримове и коси и какви ли не поддръжки.

# 763
Еми, аз просто разяснявам, че имаше коментари как Ивет трябвало да си оправи носа, Росица също, и кривите малки зъби, и ушите, и какво ли още не...Не става въпрос коя е красива и коя не, а да не говорим, че това вече са си лични възприятия.

# 764
Голяма работа, че сме споделили мнението си за Росица и Ивет. Тяхно право е да участват в този формат, въпреки носовете и ушите си. Никой не твърди, че трябва да ги ефтаназираме заради вида им, но що пък да не ги коментираме?

Общи условия

Активация на акаунт