🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 590
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 840
Ферай е много хубава , ако си оправи речника ще е топ.

# 841
Боже, както виждате на Данка й връзват, какво остава за Косара? И по-млада и по-хубава. Кандидати ще има тя, със или без киселия характер.
Ми чуди се момичето бива ли го Васил или не за връзка, споделя с майка си. Харесва го, но я е страх да не я нарани. Какво по-нормално от това?

# 842
Ферай и майка и са толкова сладкии

# 843
Кой ш дойде с мен ся да си поговорим насаме..а Joy

# 844
Даца и в тяло не ми харесва, какви яки бедра и луфт. Сестра ѝ визуално я е превъзхождала и още я. Момичето просто си е по-приятно и естествено.
Дотягат ми тези дълги разговори с родата. Разбирам да говори с родата на избраната, но така.. Като да са се събрали едни непознати и вечерят и бъбрят, бъбрят..

# 845
Горката Ферайска майчица Мириям, ще я уволнят от германската работа , ако продължи да бяга от там за да гледа изпълненията на дъщеря си.

# 846
Въпросът е в това дали Косара не може да направи компромис с фалша и натегачеството на Васил (с което съм съгласна), или като цяло не може да прави компромиси с неща, които не ѝ допадат в потенциален партньор. Защото има разлика между двете.

# 847
Кой ш дойде с мен ся да си поговорим насаме..а Joy
Танко знае ли к’ви предложения пускаш, а?

# 848
Васил ерген влезе и ерген ще си тръгне, дори без гадже като Виктор. Май всички кандидатки ще си бият пръчката, с малка помощ и от бат Марто разбира се 😏

# 849
Ади ще си седи .

# 850
Е, с нищо не е по-специална Косара за вас! За майка си е най-специална на света. Наистина не разбирам, какво ви дразни, най-нормален разговор между майка и дъщеря.
Просто не ни кефи заради начина, по който се държа с Роси. И безумно високото самочувствие. И гласа. На мен и подпухналото лице и малки очи също не ми харесват.

# 851
Сестрата на Ади е голяма дървена философка, "лъха на мъжка енергия от Васил". Flushed

# 852
  • here and now
Е, с нищо не е по-специална Косара за вас! За майка си е най-специална на света. Наистина не разбирам, какво ви дразни, най-нормален разговор между майка и дъщеря.
+1000
Много ми хареса  всичко, което каза майката на Косара, поне това, което разбрах.
Косара вместо да чете Дацините книги, да се вслуша в майка си.
Все пак не мога да не призная, че е попрекалила с обгрижването, дъщерята има нереално високо самочувствие и много често социално неприемливо поведение.

# 853
Аз не виждам нишо изключително във визията на сестрата на Ади . В Ади ме дразни, че е много пренавита и има нещо изкуствено в нея .

# 854
Сестрата на Ади е голяма дървена философка, "лъха на мъжка енергия от Васил. Flushed
И има досег до ония среди... "специалните", дето богопомазани се движат...

Общи условия

Активация на акаунт