🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 020
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 225
Косара говори досущ като майка си. Joy Даже гласовете им са почти еднакви.

# 226
Хайдеее, дойде и мама впИчатление. 😁

# 227
Субтитри, субтитри моляя за мамето на Кошмара 🙄 И двете с еднакви гласове и еднакъв диалект, май и характер, абе Кошмара 2

# 228
Майката на Косара ми е същия бурсук, с извинение.. Не външно

# 229
  • София
Оххх,този пън Васил не можа ли да прегърне Ферай и да не стои така неловко.
И аз това си помислих, ама той човекът там като няма емоция, хич няма да му мине през акъла.

Косара говори досущ като майка си. Joy Даже гласовете им са почти еднакви.
Едно към едно са им гласовете. Няма да го бъде с Васята, все пак очите на майка ѝ не са се усмихнали, когато го е видяла.

# 230
Ми, то майката на Косара и тя със същите претенции и гледа лошо и изпитателно.. Ясно що е станала такава - да търси кусури на всеки и всичко и само тя да е най-най.

# 231
Упппс маминка не хареса пъна.Е,поне ще замести липсата на свекървите като я гледам и ще нахрани нашите гладни за зрелище душички.

# 232
Косара ми изглежда твърдо настроена срещу Васил. Дали ще го мотае до финала, за да му върне я роза, я пръстен?

# 233
Ако не гледате екрана, може да се играе забавната игра "Майката на Косара или Косара говори в момента"
Буквално се зачудих защо Косара говори за себе си в трето лице…

# 234
Стана ми много тъжно за Ферай, толкова ли не можаха да доведат майка ѝ - от толкова неща спестиха тоя сезон.
Не всяка жена може да си позволи да отсъства от работа, да има на кой да повери да гледа малкото ѝ дете и като цяло да зареже живота си за 5-6 дни и да тръгне към другия край на света, за да угоди на тъпото телевизионно приключение на дъщеря си.

# 235
Много хубави всичките майки и сестри Simple Smile

# 236
Съчувствам на Ферай...
От друга страна, доста фалшиво и безпредметно е да докарат сестри и майки на невалидирани ергенки, четири на брой - тва си е полуфинал...
Не, че Василевското първенство е Олимпийско, ама...

# 237
Косара е толкова подута, че очите и са станали цепки

# 238
Ще ми липсват на Любка ноктаците Laughing

# 239
  • here and now
Косара ми изглежда твърдо настроена срещу Васил. Дали ще го мотае до финала, за да му върне я роза, я пръстен?
Логично е единият от тримата да го резнат на финала...
Свършиха ми лайковете...

Общи условия

Активация на акаунт