🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 234
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 240
Но разгада Васил веднага, че не е искрен.

# 241
Оххх,този пън Васил не можа ли да прегърне Ферай и да не стои така неловко.
Даа, пред кандидат-тъщите точно, да не е самоубиец 😂

# 242
Как да ѝ се усмихнат очите, като Васко няма вид на милионер.

# 243
Стана ми много тъжно за Ферай, толкова ли не можаха да доведат майка ѝ - от толкова неща спестиха тоя сезон.
Не всяка жена може да си позволи да отсъства от работа, да има на кой да повери да гледа малкото ѝ дете и като цяло да зареже живота си за 5-6 дни и да тръгне към другия край на света, за да угоди на тъпото телевизионно приключение на дъщеря си.
Без да обидя жената, но не ми прилича на ядрен физик, от който да зависят атомни централи. Всеки шеф би си пуснал редова служителка за предаване за два-три дни, хайде седмица да е, ама не мисля.

# 244
  • България
Упппс маминка не хареса пъна.Е,поне ще замести липсата на свекървите като я гледам и ще нахрани нашите гладни за зрелище душички.

И майка ми не го хареса и го намира за дърво. От каквото и съсловие да си впечатленията са едни и същи.

# 245
  • here and now
Да, но разгада Васил веднага, че не е искрен.
Щот Кусарчето многу искрено...

# 246
  • София
Наум нали нещо беше казал бомба, изненада за Виктор, пък то... това, че са били в една стая ли? Не го разбрах - опитаха се да ни задържат вниманието, но супер неуспешно - тип жълта медия.

Някакво инфо, дали към момента двамцата са заедно?

Как да ѝ се усмихнат очите, като Васко няма вид на милионер.
Ферайчето нали още като го е видяла ѝ станало ясно, предвид часовника.. аз пък хич не ги разбирам. Един приятел наскоро ме светна, че такива златотърсачки знаели даже една запалка какви пари струва - измервали мъжете спрямо марките, които носят.. и ако отговарят на изискванията им, веднага валят предложения.

# 247
Тоя Виктор цяло лято там изкара с един панталон, запасан над пъпа и половината му крачоли долу навънка.

# 248
Без да обидя жената, но не ми прилича на ядрен физик, от който да зависят атомни централи. Всеки шев би си пуснал редова служителка за предаване...
Не е така. В много компании (особено големите) няма да те пуснат отпуска с 2 дена предизвестие, както изискват в “Ергенът”. И какво да прави малкото дете? Да го влачи 40 часа по самолетите с нея? Ще се видят, като се прибере в България, няколко дни останаха.

# 249
След последното фиаско с Алек, явно няма да докарват родителите на ергените. То такава помия се изсипа върху главата на майката на Алек, че нищо чудно, че са решили да го спестят на следващите родители.

# 250
Майката на Ферайчето може да има страх от летене със самолет.

# 251
Аз на 21 като го видя Васята и ми става ясно, какво остава за жени с опит. Той не е като да е Tinder Swindler милия...

# 252
  • София
Сладко беше предложението на Виктор, хареса ми. Без високопарни думи и превземки, без нереалистични обещания. Ще пробват - ще видят.

Майката на Косара е много хубава, но говорът и тембърът й са едно към едно с Косариния. Ако слушаш, без да гледаш, не могат да се различат изобщо.
Интересното е, че май няма да хареса Васил. Дали за 15 минути го е разгадала какъв е пън или не й се е сторил достатъчно богат за Косарчето? Grinning

# 253
Щом майката и сестрата на Ферай нямат възможност да отидат трябваше да направят церемония и да си отиде и тогава да ходят другите тъщи.Прекалено много е роднини на 4 момичета,а и Ферай няма никакъв шанс да бъде избрана.Много ми домъчня как стоеше отстрани като изпъдена.

# 254
Е,майката на Фери може да не говори добре български,затова не идва да не я излага.Иначе си представям "Мархаба,чок гюзел Васил".

Общи условия

Активация на акаунт