🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 546
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 330
Аааххааааха, майката на Роса " не е схванал чак 100%, ама от 3 до 5 % може и да е"!!

# 331
Съвсем обикновено и посредствено момиче е сестрата, каквато е била и Даца. Приличали са си преди. Но това момиче излъчва непринуденост и естествено поведение, няма и следа от Дациният фалш.
Косара е абсолютна дъщеря на майка си, няма какво да се чудим за поведението ѝ. Копира мама във всичко.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:49 от *Амбър*

# 332
И вие като почнете, от 2 свята, това че работят в Германия и Англия не означава, че не се кичат със злата, като се върнат във Варна Grinning

# 333
На Даниела сестра ѝ е доста áрна, на Ади сестра ѝ също... има ли начин да пуснем един сезон "Островът на стоте балдъзи"?

# 334
На Даниела сестра ѝ е доста áрна, на Ади сестра ѝ също... има ли начин да пуснем един сезон "Островът на стоте балдъзи"?
Харесва ми идеята. Сега искаш ли да си станем гаджета? 😂

# 335
Това с майките винаги ми е било адски излишно. Че защо на Васята 4 моми оставиха? Безумна работа. Че и край няма.

# 336
Даниела е по-малка с 5 г. от сестра си

# 337
  • София
Васята много спечен! Вече оценявам Викито и неговата непринуденост!😂

Ооо, Виктор е с няколко класи над Васил – и по изказ, и по държание, и като маниери, и като интелигентност. При него всичко изглежда естествено – не се напъва да блести, просто му идва отвътре. А Васил… все едно играе роля, и то не особено убедително, всичко е някак… спечено, неестествено. Виктор просто излъчва класа. Васил изглежда сякаш непрекъснато се притеснява дали ще се хареса. И това се усеща.

# 338

Тъкмо нямам пръстен, дадено Grinning

# 339
Майката на Ферай много ме докосна, заради скромността си и колко силно й липсва дъщеря й. Впечатленията ми за тяхното семейство са, че бащата е богат бизнесмен, май Ферай така си разказваше и се зачудих ако е така, защо тази мила жена трябва да живее сама и да работи, отделена от семейството си в чужда държава.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 22:06 от Siska25

# 340
  • here and now
Даниела е по-малка с 5 г. от сестра си
А изглежда поне с 10 г. по-голяма от нея..

# 341
И вие като почнете, от 2 свята, това че работят в Германия и Англия не означава, че не се кичат със злата, като се върнат във Варна Grinning
Абе, сега... защо се правиш, че не разбираш какво имам предвид? Майката е като оная баба от меметата от един турски филм, някаква такава като от миналия век туркиня, само забрадка ѝ липсва! А Ферай е лъскаво момиче. И дрехи, и осанка, и всичко, че е и хубава доста, а майката селска женица от турски произход, която на вид няма една допирна точка с дъщеря си.

Тая па на Росица... Явно цялото семейство са някакво делулу. Laughing

# 342
  • София
Сестрата на Данка не можах да я позная. На видеото изглеждаше по друг начин. Не я намирам за хубава, говори на диалект, но има много хубава усмивка.

# 343
Ако сестрата на Даниела беше влязла, щяха да се избият за нея.

# 344

Тъкмо нямам пръстен, дадено Grinning
Ааа,не! Първо преспивате,после се разбирате за котките.

Общи условия

Активация на акаунт