🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 555
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 360
Сестрата да каже какви филтри ползваше на видеовръзката- не я познах.
Точно, там изглеждаше като кифла, а тук като обикновено момиче.

# 361
Васка,не се мъчи и не се подмазвай,не те хареса

# 362
  • София
Къде я видяхте такава красавица неземна сестрата на Даниела не знам. Явно имате по- модерни от моя телевизор с вградени филтри Grinning . На видеото беше доста по- хубава.

# 363
Да беше дошъл бащата на Даниела или майка и. Ето тогава щеше да стане много интересно. Да разбере министерският син в какво се е забъркал

# 364
Какъв акцент, бе хора – диалект е.

# 365
Съжелявам, но майката на Косара ми е бивша мутреса от началото на 90-те години, с надменно излъчване и не особено интелигентна, да кажем, че провицинията си личи много.

Даниела и сестра и са си приличали като две капки вода преди нейните интеренции, иначе сестрата е съвсем обикновено момиче,  добродушно от Родопите и в това няма нищо лошо, не знам защо Даниела е намерила това за срамно и е решила да се превърне в Балканската куртизанка на БГ тъпи Мутри.

Майката на Ферай съвсем симпъл жена, която се притеснява от камери все пак те си живеят както едно време и то съвсем скромно, не им са познати блинк блинк и показност.
Ферай я разбирам, че е залитнала по материалното, в България се промотират такива неща(типичен комплекс на по-бедните страни и на хората в тях, особено в пост соц. държавите), защото не са имали свободата да избират сами и да опознават света и изобщо не знаят как се държи човек в Обществата, които имат самочувствие и в развитите- богати държави, които и не страдат от комплекса на бедняка да се показват.

Манталитета също по тези ширини обърква младите хора и им се набива в главата от чалга кутурата, че е важно какви дрехи и кола караш, а не каква култура и светоглед имаш.

Майката на Роси на пръв поглед ми се видя прилична и представителна жена, но да видим и изказа и, който май е малко крийпи, но сигурно е притеснена жената.

Мартин пълен комлексар, не знам какъв ерген е това непораснало вече чиче.

Сезона ми е скучен лично на мен също!

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 11:08 от Stine Jensen 729211

# 366
Майката на Косара би била една страхотна италианска съпруга на мафиозо, стил "Кръстникът", която те овиква как така ще сложиш пармеджиано реджиано в Карбонарата, а не пекорино романо.

По това, което изнесоха назад в темата, то тя е съпруга на мафиозо, но не италиански. Не зная дали е вярно или не, но тук се обсъждаше с доста голяма доза достоверност.

# 367
Десислава от какво ли име е производно?

# 368
  • here and now
Сестрата на Даниела ми е симпатична, защото изглежда естествена.

# 369
Мисля, че й майката на Косара и тя самата имат много нереалистични очаквания. Каква опора може да бъде някой в Ергенът не знам 😅 било ок тя да се сърди за всичко и да е като кисела зелка, но неговата работа била да търси път към нея... всеки ден.

# 370
  • някъде другаде
На Даниела сестра и е много по-красива от нея.

# 371
Какъв акцент, бе хора – диалект е.
Аз тук научих разликата.. Акцент е, не диалект. Grinning Благодарна съм на дамата, която ме поправи и ме насочи да проверя. Диалект ще е ако каже "гугла" примерно.

# 372
Оф и майката като дъщерята. Тоя отвратителен глас.
Сестрата на Даниела има приятен външен вид - нормална жена. Но си личи произхода, в което само по себе си няма нищо лошо. Лошо е, като забравиш от къде си тръгнал, или решиш, че като го скриеш, ставаш нов човек.

# 373
Даниела е по-малка с 5 г. от сестра си

Така ли? Мислих, че тя е по- възрастна 😆

# 374
Майката на Косара е хубава, дори по-хубава от Косара.

Сестрата на Данка - обикновено нискочелесто селско девойче, но поне не плаши като сестра си. И тя облякла рокле, но годинките ѝ са личат.

Общи условия

Активация на акаунт