🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 511
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ма как сестрата да е с пет години по-голяма? Да е на 37-38??

# 376
  • Out of the Mix
Даниела е по-малка с 5 г. от сестра си
А си помислих, че е по-малка сестра й.
Даца изглежда 5 г. по-голяма минимум, или 10 г. по-дърта.

Яко ги тресе и двете провинциализмът и "помакинстването".

Има ли гаджета тука 28-35, с която да си станем гаджета? Joy

Тва, като го чух щях да падна. Joy

Клаудия с каква яснота само каза "по-млада съм".
Да, ама и Бубата не е кой знае колко по-дърта, 4 г., особено в 20-те не е проблем, а и като цяло.
Двамата са си тамън, неориентирани и шемети. Сполай да им е.

Диалектът в повече ми идва на Косара и на майка й, тва "вЪ" "мЪ" кънти.

Хубаво си говорят сериозно с майка й, ама тази "опора" в предаването няма как да се разбере, както и каквото и да е в такъв формат с някакви откъслечни приказки.

Така по-добре, както стана с Люба и Виксу - гаджета, пък вече навън ще прерасне ли, ще се развие ли, ще си покаже.

А не "опръстеняване" и вричания, годеж, фалш и за пред камерите.

# 377
Сестрата данкина облъчва бай Марто на теми: съдбовни съвпадения, химия, сияния и най-вече - 'дай пръстена, да ходим заедно на екскурзии, които ти да плащаш'.
Васко се отказа почти от Клюкара, притесни се, че ще прилича на майка си и може да ги обърка, ако загасне тока и са в едно помещение.

# 378
Сестрата на Даниела  прилича доста на старата и версия преди корекциите. Мартин не ми хареса как се държа, той всъщност май не може да се държи възпитано и прилично.
Майката на Косара как и писна от логодиарията на Васята и го разкара безцеремонно "...тебе те чух...сега искам да чуя Косара". Васята се държа като бито куче и затъна в оправдания ...мижитурка. Чакам с нетърпение майката на Росица какви ще ги приказва.

# 379
Сестрата на Даниела е много симпатична. Без грим и след полетите до Шри Ланка си изглежда супер. Ако съдя по нея, семейството не е толкова простовато колкото се изкарваше тука.

# 380
Както и Мартин каза, сестра й е по-готина.

# 381
Едната с "енергиите" , другата с "динамиката" 😄  А Десислава има ли друго име, ако Даниела има?

# 382
Какъв акцент, бе хора – диалект е.
Аз тук научих разликата.. Акцент е, не диалект. Grinning Благодарна съм на дамата, която ме поправи и ме насочи да проверя. Диалект ще е ако каже "гугла" примерно.

Диалект е, но гледат да използват правилните наименования на думите. Иначе със сигурност си имат и думи тип "гугли" в региона, от който идват. То в това е тънката разлика - при диалекта думите за това се произнасят мьеко, защото имат и подобни думи, които се произнасят по този начин. Иначе като цяло съвременният книжовен български език е с доста твърдо звучене на "пр...пр...пр...". Това са ми казвали чужденци, които не разбират български, но като го слушат така го чуват.

# 383
Майката на Косара би била една страхотна италианска съпруга на мафиозо, стил "Кръстникът", която те овиква как така ще сложиш пармеджиано реджиано в Карбонарата, а не пекорино романо.
Честно казано, колкото и да не ми харесва, аз щях да съм по-мафиозо-италиано гадна тъща...
Мога само да мълча в случая.

# 384
На Даниела сестра и е много по-красива от нея.
Всеки е по-красив от Айгюл

# 385
Какво годинки ?🤣🤣🤣

# 386
Не смятам, че е красавица сестрата на Даниела, но е нормално изглеждащо момиче, което с подходящ грим и прическа ще е много по-хубаво от Люба, например. Нищо нискочелесто не виждам там - двете сестри може да са всякакви, но поне умеят да се изказват адекватно, за разлика от спицИалнитИ дони.

"Акцентът се отнася единствено за фонологичните особености на говора, т.е. до звученето. Така например за човек, който говори меко книжовен български, казваме, че говори с мек акцент, а не с мек диалект."

# 387
А бе, тези лай**ри защо дават такива надежди на майките?

# 388
  • София
А пък сестрата на Адриана говори като нея. Grinning

# 389
Васята има повече химия със сестрата на Ади, отколкото с ергенките.

Общи условия

Активация на акаунт