🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 511
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 390
Сестрата на Ади ми харесва повече от сестра си и ми се струва, че доста хареса Васил..., като мъж. 😁

# 391
Васко хареса и се привлече към сестрата на Ади... И съвсем релевантно. Много е готина тя.

# 392
  • Out of the Mix
Васко гледа Елеонора по-влюбено и омагьосано от всички досега!
Ее, ама тя пък е от 20 г. ангаже. Joy

На Ади й е много готина косата днес. Yum

# 393
А пък сестрата на Адриана говори като нея. Grinning
Като глас - да, като интонация са коренно различни. Ади говори приповдигнато, а сестра ѝ - като Маги по време на сеанс. 😁

# 394
Сестрата на Ади ми харесва повече от сестра си и ми се струва, че доста хареса Васил..., като мъж. 😁

Еха, да! И двамата се позачервиха, голям флирт му удрят.

# 395
Воско ще избере Ади, за да се докопа до сестра и навън 😁

Ама и тя вика (за 2ри път) Дори и да не е тя човека, дано намериш някоя с която да гориш.

# 396
Тез двамата вярно си отиват. 😅

# 397

На мен майката на Росица ми е по-симпатична от Росица. Косара и майка и с едни и същи гласове и акценти. Направо Васил ако стои между тях сигурно кръв ще му избие от ушите. Иначе и тя е доста грациозна жена и изглежда добре. Даниела изглежда по-стара от сестра си заради корекциите. Марто пък "абе я кажи за масажиста" 🤣🤣🤣 все едно приказва в дискотеката на някой авер.

# 398
'дребна, нежна и нормална' за Адриана от сестра ѝ, срещу 'много интересна' от Васко за сестра ѝ, мхм..

# 399
  • София
Дотук май само сестрата бележи точки пред Васята. Ферайската майка - едва-едва си проговориха, мадам майката на Косара го гледаше възкритично, а тази Елеонора го омая.

# 400
Я Маги психоложката е майка на Росица Trollface

# 401
Ко каза майката на Росица? Много ми харесва и бих контактувала с него ЛИЧНО? Май е готова да го изпращи?

# 402
Всъщност този епизод щеше да е най-интересен ако го направят като куиз: представят ни майките и сестрите НО не ни казват коя на коя е Simple Smile и задачата е да познаем чии са

# 403
Ко каза майката на Росица? Много ми харесва и бих контактувала с него ЛИЧНО? Май е готова да го изпращи?
Laughing Laughing Laughing
Мда, прозвуча тъпичко и двусмислено.

# 404
Сестрата на Ади - страхотна. Само по думите ѝ се разбира, че имат много силна сестринска връзка. Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт