🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 355
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 675
Симпатични са и трите (Дана е била симпатична преди да си ореже носа и да си добави още 32 зъба в устата).

Да, без корекции и само с грим щеше да е достатъчно ефектна, не дефектна.

# 676
Любка орязала ли е ноктаците ?

# 677
Изказването на майката на Росица беше неуместно, отишла е да се срещне с потенциален приятел на дъщеря си, няма да влиза тя в Ергенът, че да си комуникира лично. Росица прилича на нея, веднага за нещо лично си мисли.
Сестрата на Адриана също измести фокуса към себе си, как усещала мъжа си, Васил не й е приятелка да си говорят. Предполагам е липса на социални умения на девойка, задомена от училищната скамейка.

# 678
Здравейте, изпуснала съм няколко теми... но вчера бях шокирана и не мога да не споделя. Абе чудя се и се мая тази Косара да не би да е Клеопатра? Grinning Това момиче и семейството ѝ, не знам дали имат някаква реална представа за нея. Извинявам се, но нито има изказ, образование, да не говорим дори и за визия. Говори на брутален диалект някакви пълни безсмислици, но самочувствието е до небето.
Не обичам да коментирам външен вид, но изглежда 10 г. по-възрастна. Много е лошо, когато човек няма реална представа за себе си, но безкрайно много изисквания към другите. Иначе майката на Косара е много симпатична визуално,  но отвори ли устата, все едно слушам Косара.

# 679
Масово за жените в БГ е прието да градят самооценката си на база тяло, дрехи, корекции, колко последователи имат и колко им се свалят.

Външният вид без покритие е нищо. И покритието не е само образование и обща култура, а възпитание, човечност и приемственост.

Но ми е трудно да виня 20-годишни девойки, че са такива. Тези неща идват от семейството, обкръжението и късмет на кои хора ще попаднеш. Отделно коментарите в СМ, които са само на база външен вид, също са отровни за оформяне на това разбиране за "самочувствие".

Та Косара и цялото там-там около нея, е просто симптом на разбиранията в момента.

# 680
  • Sofia
Сега си давам сметка, че дори не разбрах, че Витю напусна шОО- то.
Толкова невзрачен и незабележим!
Напуснал ли е?
Заспах и съм пропуснала този момент…
Не остава ли и той с избраницата във вилата, както М&Д ?

# 681
Сега изгледах серията, Виксата беше пълно разочарование от началото до края. След Генчо, това е вторият ерген, който ме изумява с пълната си неспособност да прецени, че дадена жена тотално не е за него. Не бих казала, че Клаудия ми е любимка, но поне се усещаше привличане между тях. Виктор се уплаши, обаче, това ми е мнението по въпроса. Буба е като леля му, тя изглежда по-възрастна до него, той стои като човек със забавено развитие до нея. Само с Клаудия приличаше на мъж, ама щом така си е преценил, ние, зрителите го приемаме.
Сестрата на Данчето е същата като нея - необразована, но природно надарена с хитрост и гъвкавост - Марто, сори, ама срещу такива и английското висше няма шанс.
И най - големият потрес - майката на Косара. Ами, тя същата като нея. Селски манталитет, брутален диалект, но самочувствие и самомнение до небесата. Васето ще го сготвят за вечеря и ще изхвърлят остатъка в кофата. Не, че не заслужава, де.

# 682
Аз се предадох и в гледането и в четенето тук. Този невиждан и боНбастичен “фурор” ми идва в повече.
Успях да измъча промото , в което Айгюлът бяга от костенурките все едно видѐ ЧСИто. Не моА̀ повече, театърът вече ме кара да се обривам. Преждевременно подавам оставка. 🧎♀➡
Ох неее, ще припадна! Много точно!:satisfied:SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 683
Напуснал ли е?

Аз поне останах с впечатлението, че тръгнаха заедно към залеза.
Ще видим довечера. То с тях, без тях- все таЗИ. Дори да ги оставят за фон- все едно ги няма.

# 684
Ох, тежко ми омръзна цялата тази история. Като се замисля - омръзна ми рязко от момента, в който Мартин полудя и разочарова, отпращайки момичетата си заради това недоразумение Даниела, за да се превърне в незадоволена клюкарка. Виктор е мъчителен за слушане принципно. Радвам се, че няма да пътува сам навръщане, защото двамата са дотам. Само за секунда замириса на "50 нюанса сиво", но толкова малко за един сезон си е нищо. Останалото са "Страданията на младия Вертер" по непостижимата Бранка и Люба с босите крака по пътеката. Васил пък е конформист, та дрънка. Няма смисъл да бъде слушан - ясно че ще се съгласи с казаното от другия. А на синхрони - той, великия, и те, незначителните. Вторичен, скучен, лицемерен.  Гледам и ще догледам заради подкастите. Изводът обаче е, че това предаване е силно зависимо от личността на ергена и грешните избори в това отношение водят до СКУКА.

# 685
  • Обран бостан ;)
Напуснал ли е?

В тяхната вила, доколкото разбрах, ще са.

Васко ще си има компания, че иначе ще е сам със снимачния екип. Wink

# 686
Този сезон вместо накрая да става по-интересно, все по-скучно м се струва.
Поведението и коментарите на Мартин спрямо сестрата на Даниела е като на 16-годишен недорасляк с хормонални проблеми. С една дума - отврат.
А какво каза той? Аз заспах😅

# 687
Симпатични са и трите (Дана е била симпатична преди да си ореже носа и да си добави още 32 зъба в устата).
Аз се чудя, как се прави такава голяма усмивка?😆

# 688
Дали сестрите си приличат - май да...

А това е майка им

Ооо много си приличат!😄 Симпатични са и без грим😄

# 689
Сега Клаудия в Преди обяд, разправа,  че е разочарована от Виктор, че не и е казал истината,че я привлича само сексуално.
Искала да си тръгне, но решила да остане да види какво ще и каже.
Противоречи си, вътре на всички им беше ясно, даже и с Мартин го коментираха  пред момичета сега не знаела😃😃😃
Клаудия си мечате Вико да супер-дупер-мега сексуално привлечен от нея. Дали е направила онази секси физиономия...

Общи условия

Активация на акаунт