🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 317
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Майката също е симпатична. Не схващам защо я крият или може би тя се притеснява от публичност.

# 691
Изгледах Клаудия в студио "Ергенът". Ами... представата за красота е субективна, така че момичето ще има и такива, които припадат пред красотата ѝ, както и такива, които не виждат нищо особено в нея - момиче като момиче. От всички негативни коментари, най-много я засягали тези, в които пишат, че е проста. Пък майка ѝ я карала да се развива като личност (не разбрах как, щото не каза чета това и това, или нещо такова), за да видят хората, че не е само красавица, ами и акъл има. Че учела нещо си спортно и мнението било, че спортистите са прости (що се хвана за Вико спортиста тогаз, не е ясно). Ами... не е член на МЕНСА сега... какво си въобразява и тя като Косарини, че няма пó от нея. Звучи заканително и въобще точно както и в предаването.

Майката също е симпатична. Не схващам защо я крият или може би тя се притеснява от публичност.
Може би няма да успее да се изразява достатъчно ... интелигентно да речем и от това се притесняват. Четох някои от писанията ѝ във ФБ, има народен, да го наречем, изказ. На Марто на плоските кръчмарски шегички би паснала вероятно.

# 692
Сексуален интерес Виктор не показа към никоя. Просто не го влече.

Сравнете го с Мартин и Васил например, които от единия нагон правят глупости даже.

# 693
Е как защо я крият? Момичето за милиони с претенции за 50-60К издръжка
 родена като Айгюл ,но преиминувала се на Даниела ,изведнъж да покаже пред цяла България някоя обикновена жена на име Фатма например.
 И за да не бъда разбрана погрешно ще поясня - за мен няма абсолютно нищо лошо в произхода на Даниела, но явно че тя самата се срамува от него и семейството си . В предаването не веднъж бягаше по тъча когато ставаше въпрос за родителите й

# 694
Мисля, че майка им се казва Златка.

# 695
Не съм ровила защото не ми е важно,може би са си сменили всички имената едно време когато са ги принуждавали. Мисълта ми беше ,че щом при сестрата личи по говора, че е туркиня,няма как при майката да не личи и явно Даниела се срамува от това.
Което ме подсеща да кажа Евала за Ферай ,в нито един момент не показа,че нещо я притеснява относно  произхода й.

# 696
На мен това ми харесва във Ферай, че няма комплекс в това отношение. Пожелавам го на всички!

# 697
Как сватба, бе хора?! Те се познават от два месеца... За какво унижение говорим?!
Мисля, че Виктор избра правилното момиче, слушайки го как говори за нея. Тя също е влюбена.
Надявам се да са си останали гаджета Innocent.
На мен лично са ми много сладки.
Да, гаджета 5ти клас както каза Виктор Laughing
Той щом и на Клаудия каза, че Люба не го привлича сексуално Close
Но видиши ли Клаудия много го привилича сексуално, затова не може да бъде гадже с нея Sweat Smile

# 698
Абе не е хич случайно, че Виктор два пъти предпочете жени, с които няма шанс да има връзка.

# 699
Абе не е хич случайно, че Виктор два пъти предпочете жени, с които няма шанс да има връзка.
Не забравяй и Брани. Тя стоеше там от чувство на дълг към продуцента, не към ВикЧо.

# 700
Виктор и Любомира кога ще гостуват в Преди обед,казаха ли нещо от БТВ

# 701
Да, аз Любомира и Бранимира по-скоро имах предвид, че избра.

# 702
Бубето яко е изтрещяла. Сто поста качи, че е “победила”, но нито дума за Виктор.
Скрит текст:
Не е наред. Ситуацията е малко като със Steve Harvy едно време като при обявяването на победителката за Мис Америка обърка имената! Някой трябва да направи такъв колаж с Люба и истинската победителка Бранимира 😂.

# 703
  • София
Скрит текст:
Ако беше Бранито останало, щеше да ѝ виси пред прага на спалнята на тоя дрийм дейт, не като Люба да го пуска вътре, и пак щеше да ѝ даде пръстен. Жал ми е за момичета като Любомира, защото ги има много в живота...
Сестрата на Ади има подобно излъчване. Праволинейна, упорита в монотонността си и наивна. Надрънка на Васил един тон празни приказки и самоизтъквания. Типичната неадекватност на гаджосала се супер рано. Вероятно дава същите глупави съвети на Ади, с които Любомира се самоубеждава. Такива им е много важно да ги “удостоят” с връзка, няма и много значение кой. Виктор направо си я унижи Любомира, то е очевидно, че не я харесва даже сексуално, а тя за любов говори….
И аз не харесах особено сестрата на Адриана. Ади е по-жизнена и лечезарна 😉

# 704
Е как защо я крият? Момичето за милиони с претенции за 50-60К издръжка
 родена като Айгюл ,но преиминувала се на Даниела ,изведнъж да покаже пред цяла България някоя обикновена жена на име Фатма например.
 И за да не бъда разбрана погрешно ще поясня - за мен няма абсолютно нищо лошо в произхода на Даниела, но явно че тя самата се срамува от него и семейството си . В предаването не веднъж бягаше по тъча когато ставаше въпрос за родителите й
Защо няма нито един коментар, че Адриана крие родителите си? Дали просто не е въпрос на избор дали някой да е в предаване и дали Даниела не прави по-правилния избор предвид хейта, който се лее…

Общи условия

Активация на акаунт