🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 322
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Ни йе дитету, куету изпрачих... уприджилену е израснала доста...
SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 811
На мен пък ми харесват разсъжденията на Косара. Тя казва - "Притеснява ме следното":
- кавалер с мен, с другите се насилва;
-говори ми това, което искам да чуя;
- казва че би бил верен на специалната, от къде да знам, че за него ще съм тази жена;

На мен и майка й ми харесва как й говори - "Искам малко да ми пуснеш ръката. Аз винаги ще те подпирам, но ти трябва да си по-решителна. Щом идва от сърцето, значи е вярно. В бракът дават и двамата, според възможностите. На първо място любов и подкрепа."

Какво не ви харесва?

# 812
Искам чи! Чи, чи!
Ох, ще се припадна от смях с тези хора, сега като се слушат отстрани, дали се чуват?
Не. Имам една приятелка от градче, в което говорят по същия начин и казва, че за нея звучат абсолютно нормално. Макар че при самата нея не е чак толкова фрапантно.

# 813
Косара и майка ѝ си говорят.
Затварям очи и остава усещането, че един и същ човек си задава въпроси и отговаря сам.
От  натрапчивия им начин на говорене не се вслушвам в смисъла, следя букви, ударения...

# 814
На мен и майка й ми харесва как й говори - "Искам малко да ми пуснеш ръката. Аз винаги ще те подпирам, но ти трябва да си по-решителна. Щом идва от сърцето, значи е вярно. В бракът дават и двамата, според възможностите. На първо място любов и подкрепа."

Какво не ви харесва?
Някои съвети са ѝ адекватни, други - не. Например това, че не трябва да прави компромиси, но в същото време очаква мъжът да прави такива за Косара.

# 815
  • България
На мен пък ми харесват разсъжденията на Косара. Тя казва - "Притеснява ме следното":
- казва че би бил верен на специалната, от къде да знам, че за него ще съм тази жена;
Скрит текст:

Какво не ви харесва?
Като я притеснява да се отказва от шоуто, не да мрънчоти цял сезон. Като иска да е кавалер нон стоп да си намери друг мъж.
Всеки мъж говори на жената това, което иска да чуе, топлата вода откриваме.
Ще разбере дали е специалната след поне още 2-3 години.

Малоумни разсъждения на малоумни хора.

# 816
Ферай ми е много сладка  с майка и 💕

# 817
Точно това щях да кажа и аз, много ми е сладка Ферайчето Heart

# 818
Косара според мен е преживяла гадна връзка, в която е правила много компромиси и заръките на майка й са заради това.

# 819
Ферай и майка й са ми много сладки. Въобще, Ферай в началото много ме дразнеше, а с течение на времето ми стана симпатична и сладка.

# 820
Ами, майката на Косара и Косара си говорят съвсем адекватно. Подкрепям и аз съм същата почти. Независимо от насмешката на неразбиращите тези отношения. Майката трябва да е до детето си, да го подкрепя и...да! Момичето на мама е принцеса, защо не?!

# 821
Ферай и майка й са ми много сладки. Въобще, Ферай в началото много ме дразнеше, а с течение на времето ми стана симпатична и сладка.
И на мен. Даже ми се иска да ѝ подаря една вилица. 🥰

# 822

Какво не ви харесва?
Последната, което каза майката, ми хареса. Но и друго е важно да даваш - време. Хората подценяват това. Да отделяш време на семейството си.

# 823
  • България
Косара според мен е преживяла гадна връзка, в която е правила много компромиси и заръките на майка й са заради това.

Нито е първата, нито е последната, разочарована и натоварена във връзка.

Мартина са я били, Маги от предишния сезон е била бита също, семейството ѝ й то. Може много по-зле. Косара с нищо не е по-специална.

# 824
Васко нещо се захласна по сестрата на Ади, как я гледа само?

Общи условия

Активация на акаунт