🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 232
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 945
Какво наблюдаваме в момента? Зетят Мартин говори с тъща си Косарина? Или има апетити и към двете?

# 946
Марто пак влиза в играта! Не е само психолог. Ами и месещ се в отношенията на другите.

# 947
Айде, оттече се, Марто интриганта. Сега как гледа Васил в очите? Ето това писах вчера, той си я харесва Косара, Данчето ако не му е била шута до сега, тази вечер е готово...

# 948
Защо Росица винаги приключва размишленията си с фразата " И така"?
Май има някакъв паразит, ъъъъ, паразитен израз де

# 949
'Васко не е алфа, аз съм алфа. Тя си е жена. Много е страхотна.' голям смешник тоя Мартин. Пълен мазньок, клюкар и лицемер. Толкова женски се държи, каква алфа го гони не знам. Палячо.

# 950
Какво наблюдаваме в момента? Зетят Мартин говори с тъща си Косарина? Или има апетити и към двете?
Опитва се да отсече пътя на Васята, но без да го прави очевидно. Уж много я харесва, не че злобее…

# 951
Този салужава Даниела да му вземе всичките пари и да остане с пръст в уста.. мекотело.

# 952
Марто какво ли пък вижда като проблем, все е света вода
Нормално Даниела да се разстрои, той няма никаква работа при Косара и нейните проблеми

# 953
Свършиха ми лайковете, но всеки коментар,  свързан с  оплюване на министерското леке и долен интригант Мартин, считайте, че съм го харесала с +100.
Успокои се мръсникът, че развали работата на Васил.

# 954
Просто повръщам….
Кви са тея мъжкари и жени, жени, научени.
Патриархатът чука на вратата!

# 955
  • България
Мартин: Аз не обичам да пътувам по почивки.

Косара: Ако няма путчивки нямъъъ да има зъбифки.

# 956
Мартиниус Интригантиус е егати долния плужек! Все повече се изцапва и изцепва, буля Дани следва да му начука канчето, щото си е редно!... Да ходи да омагьосва и подкокоросва чужди потенциални тъщи, що за постъпка?!

# 957

Не знам. Аз нямам капацитет да разгадая тия висини...признавам си...

# 958
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пълен палячо indeed.
Мъжка енергия тоя няма. Женско-детска — в излишък.
П*ндяк.

'Васко не е алфа, аз съм алфа. Тя си е жена. Много е страхотна.' голям смешник тоя Мартин. Пълен мазньок, клюкар и лицемер. Толкова женски се държи, каква алфа го гони не знам. Палячо.

# 959
Марто пак влиза в играта! Не е само психолог. Ами и месещ се в отношенията на другите.
Не е психолог. Психопат е 😂

Общи условия

Активация на акаунт