🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 381
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Out of the Mix
Доца, Айгюла едва ли не иска априори всичко да е уредено, подписано, декларирано в самото предаване за отвън, че всичко ще е 6, както тя го иска. Smile
Такова й е мисленето по принцип, не само в предаването, гладна, жадна, страшна работа е.
Да видим сестра й, която е по-симпатична заради това, че не се е обезобразила дали ще се пласира.

А Марти Парти е ясен, и няма какво да го коментирам.
Още по-голяма популярност придоби, сега ще има разни покани, предложения за някое и друго допълнително бизнесче, рекламка, това-онова, харабийската така.

# 1 036
Мартин отново насочи прожекторите към себе си на тази сбирка с роднините. Eгото му не издържа друг да е главния герой в приказката.
Даниела явно е усетила, че той нито е толкова ларж, нито ще промени парти навиците си, нито ще започне да се държи по начина, по който тя иска.

# 1 037
Анета им каза, ама кой да слуша!
Сега джиаманчичи са мираж!

# 1 038
Чак ми стана тъпо за Даниела, вече си личи, че Мартин рязко охладня към нея, щеше да се разплаче на този разговор за годежа от поведението му. Както си и мислех в началото - лесно се влюбва и разлюбва плейбоят. А и толкова неща научи за нея.. то не бяха запори, не беше баща бохем, сестрата явно не хареса.. май се отврати

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:42 от Lison_Todorova

# 1 039
Много скучен епизод Sleeping

# 1 040
  • here and now
Мартин отново насочи прожекторите към себе си на тази сбирка с роднините. Eгото му не издържа друг да е главния герой в приказката.
Даниела явно е усетила, че той нито е толкова ларж, нито ще промени парти навиците си, нито ще започне да се държи по начина, по който тя иска.
А защо да го прави? Ботокс, хиалурон, силикон и енергия под път и над път......

# 1 041
  • София
Ади и сестра й с рокли от един и същи плат

# 1 042
Аз не разбирам каква е драмата с годежа, нали така би трябвало да завърши всеки сезон - с предложен пръстен?!
Това, че ще се сгодят не означава че утре ще вдигнат сватба.

# 1 043
Аз не разбирам каква е драмата с годежа, нали така би трябвало да завърши всеки сезон - с предложен пръстен?!
Това, че ще се сгодят не означава че утре ще вдигнат сватба.
Това кой го е казал? От 4 финала до сега, само 1 завърши с пръстен. В западните версии е същото - обикновено продължават като двойка, но не избързват с обещанията. И е доста по-натурално - в днешно време хората не се сгодяват след месец-два познанство.

# 1 044
Не искат пръстени, Виктор също не даде, Любомира му благодари.

Мартин нали каза, че с Анна-Мария си приличат, тя му се пише приятелка, като не може да е друга, Мартин прави същото с Косара. Даниела го усети и няма да го толерира.

# 1 045
Не искат пръстени, Виктор също не даде, Любомира му благодари.
И после му мрънка, че очаквала пръстен, пък той не ѝ дал.

# 1 046
Аз пък мисля, че за Васил е по-съмнително дали ще е верен на една жена, отколкото Мартин, който ми се струва, че е влюбчив - даже с Йоана си личеше, че има чувствителност и не иска да я наранява. На Мартин кусурите са му други. Не съм имала такъв мъж в обкръжението си и гадая. Иска да е център на внимание, душата на компанията, способен да разговори всекиго. На закуската се държи като домакин, който трябва да очарова всички присъстващи. И всичко това съчетано с някаква вътрешна неувереност и желание да получава "валидация" от другите, до степен да прекалява в желанието си да спечели всички, да се набърква, където не му е работа.
Също не виждам защо да завижда на Васил - няма по-верни от мартинките - и навън не престават да хвалят Мартин. И на Косара ѝ светват очичките и ѝ се сменя гласа, когато говори с него.
И това е вариант.. защото за Васил знаем, че казва нещата, които отсрещната страна иска да чуе,а на мен ми бие на човек, който би живял зад паравана на перфекния живот за пред обществото, а зад него само той/те си знаят. И да Мартин има някаква нежна и романтична по- мека страна към жената, към която има чувства, както показа, но в същото време, не изглежда като човек, който може да откаже лесно изкушенията - било то жени, алкохол, партита, а средата му е пълна с такива. И това, което го писах за него и за Васил, беше на първо впечатление как биха ги възприели жените.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 23:08 от BobbyDyl

# 1 047
Ние и приз тиливизора виждами, че очите на Васята светят като на стар ЗИЛ фаровете като види Косара. Росица е там непрекъснато и не вижда, че баш тоя ерген ич не го е еня за нея. Майка й ми изглежда като жена с проблеми. Депресия ли, напитки ли, лекарства ли...не знам, но определено има нещо нередно. Отношенията между двете изглеждат като да се е налага понякога Росица да е родителят.
Сестрата на Ади много досадна! Умира си да дава съвети и да поучава, но се опитва рафинирано да накара поучавания да мисли, че той сам е стигнал до тези изводи.

# 1 048
Малък пръстен, среден пръстен, голям пръстен, никакъв пръстен. Все едно разиграват Тука има, тука няма.
Всичко е голям театър. Иначе рейтингът пада. Тя се колебае. Той е тъжен. После ще даде пръстен. Тя ще приеме. Проглеждането за Марто, уви, ще е чак в България. Което съсипа сезона. Не е приятно да гледаш главният герой в него да се пъне с тази ужасна жена. Чак неудобно ми става.

# 1 049
Забравих да отбележа колко ужасна бе сцената, в която Роси целуна майка си по устата. No Mouth

Общи условия

Активация на акаунт