🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 295
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 215
Глупости на търкалета е мантрата с травмата. Много хора изоставени дори от родителите си, имат нормални семейства после.
Просто Виктор е безхарактерен. Мекотело някакво....

# 1 216
И на мен ми мина през ума, че сестрата на Даца нещо й каза за отвън, оттам и охладняването към пръстена.

E тя все едно там ще ги карат граждански брак да сключат. Това, че ще даде пръстен не означава нищо. Сами видяхме от предните сезони. Даниела или играе по сценарии или прекалено се филмира да е център на събитията. А може и сестра и да е казала нещо против Мартин, което да я е разколебало.

# 1 217
  • Обран бостан ;)
Глупости на търкалета е мантрата с травмата. Много хора изоставени дори от родителите си, имат нормални семейства после.

Добре ! Съгласих се. ПИИС ! ПИИС !

Виктор е безхарактерно мекотело, Ана Мария е бизнес дама, Даниела е писателка, Косара е дизайнерка, аз съм милиардер, а всички тук сте млади, красиви, сексапилни и сте женени за милионери. 

Така ОК ли е ? Wink

# 1 218
На акъла ни Виктор трудно би се вързала дори и тийнейджърка. Той е останал някъде в пубертета. Отива му някоя ученичка, но се притеснявам, че пълнолетните са по-отракани и в час от него.

Виктор е безхарактерно мекотело, Ана Мария е бизнес дама, Даниела е писателка, Косара е дизайнерка, аз съм милиардер, а всички тук сте млади, красиви, сексапилни и сте женени за милионери. 

Така ОК ли е ? Wink

Не е ОК. Още не съм го направила милионер. Работя по въпроса. Nerd

# 1 219
Виктор е ужасно несигурен в себе си. 5-годишния ми син ще го купи и продаде.

# 1 220
Данка да не се дърпа, да взема пръстена, на милионер е.
Ето Валерия от втори сезон, поноси го пък и ѝ излезе късмета.. Mr. Green

Е тя Данчето изпусна чичо Ваньо, че тогава влезе в Ергенът.

# 1 221
Абе, Виктор си се кефи на себе си, не е баш несигурен. Просто е смотан и не го осъзнава.

# 1 222
Бях убедена, че когато Даниела беше избрана, не разбра какво точно следва. Просто се радваше, че е победила! Но то и ние не разбрахме какво следва!

# 1 223
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
На акъла ни Виктор трудно би се вързала дори и тийнейджърка. Той е останал някъде в пубертета. Отива му някоя ученичка, но се притеснявам, че пълнолетните са по-отракани и в час от него.

Така ОК ли е ? Wink

Не е ОК. Още не съм го направила милионер. Работя по въпроса. Nerd

Не се и съмнявам. Trollface

Абе, Виктор си се кефи на себе си, не е баш несигурен. Просто е смотан и не го осъзнава.

Боже, боже. Прибери си вересиите.

# 1 224
Бях убедена, че когато Даниела беше избрана, не разбра какво точно следва. Просто се радваше, че е победила! Но то и ние не разбрахме какво следва!
Не беше подготвена, че Мартин и продукцията ще я хлъзнат така, да. Вместо в самостоятелна резиденция, набутаха при нея и кокошките Мартин, че се налага и да дели стая с него. Нормално е Мартин да е такъв киселяк, като Мис Чепеларе не му валидира мъжката енергия подобаващо.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 16:53 от FreakOnALeash

# 1 225
Хайде,понеже сте ми симпатични 😉 ще ви кажа една клюка за ориентацията на Виктор ,която научих от самото начало,но не ми се занимаваше да я пиша,а и слабо ме интересува дали е или не гей.Пък и нямам доказателства - клюка си е.
 Имам приятелка тренирала плуване. Същата,която беше възмутена от наглите лъжи на брат Габриел и Памела,че те издържат майка си и там другите глупости. /писала съм за това преди/ Та, тя ми каза ,че клюките ,че Виктор е гей, са започнали от Антани Иванов. Имало някакви спречквания между тях. За Антани казва,че изобщо не е на център и даже твърди ,че има някаква диагноза. Изобщо не се изказва ласкаво за него.  Понеже ми е приятелка аз съм склонна да й вярвам. Виктор си има своите кринджави и неадекватни изпълнения и това допълнително помага за имиджът му.

# 1 226
Е какво няма да се дръпне Даниела като този пън се държа със сестра ѝ като пълен селтак. Като дръпна Джиляна, само дето не се размаза по пода от умилкване и учтивост, а с Десито - все едно камериерката е останала за по кафе.

# 1 227
Скрит текст:

Така ОК ли е ? Wink
И вместо да надграждат, се снимат по чалга клипове и чалготеки.

# 1 228
Скрит текст:

Така ОК ли е ? Wink
И вместо да надграждат, се снимат по чалга клипове и чалготеки.
Е да де, надграждат си.

# 1 229
Е какво няма да се дръпне Даниела като този пън се държа със сестра ѝ като пълен селтак. Като дръпна Джиляна, само дето не се размаза по пода от умилкване и учтивост, а с Десито - все едно камериерката е останала за по кафе.
Той не е сляп и за Даниела, мáни го какви ги разправя и на колко влюбен се прави. А на сестрата си и личи произхода, макар че е хитра и може да се отговори съвсем подобаващо. Все пак трудния живот учи и на някои положителни неща. Отношението му към Десислава обаче, е точно такова - като към симпатичната камериерка, на която да ѝ направим деня като и пуснем няколко пиперливи шегички. Но тя не е глупава, усети го.

Много ми е смешно като прочета да пишете "Люба спечели", "Даниела спечели"... Какво са спечелили? Да не са на Олимпиада?! Laughing "Спечелили" са да ги обърнат с хастара навън от коментари, по-голямата част от които, са меко казано ужасни... Да не говорим, че за Даниела това участие може би ще има повече вреди, отколкото ползи както си е мислела. Да им имам "печалбата", ама... сами са се набутали.

Общи условия

Активация на акаунт